Stichting Happysmile zorgde weer voor blijde gezichten

EMMEN – Het was afgelopen zaterdag weer een drukte van jewelste aan de James Cookstraat in Emmen waar weer de jaarlijkse auto en motortocht van ongeveer 30 km door Drenthe voor het goede doel van start ging. Ruim 100 truckers, Trike rijders, zijspanners en solomotorrijders en ruim 50 vrijwilligers kwamen weer geheel belangeloos met hun voertuigen opdraven om de zevende Happy Smile familiedag tot een succes te maken.


Op de vertreklocatie in Emmen werd voor de aanwezige gezinnen een volledig dagprogramma samengesteld. Voor degene die niet mee kan rijden met de Happy Smile Run is er wel volop vertier zoals een springkussen, golfkarren, crossen met 4×4 terreinwagens, demo’s en héél véél meer. Daarnaast konden de kinderen geschminkt worden en er stonden knutseltafels.

Natuurlijk ontbrak ook de catering niet, want alle gezinnen kunnen de gehele dag onbeperkt gratis gebruik maken van koffie, thee, fris, popcorn, friet, snacks, ijsjes en nog veel meer. Het is deze editie de zevende keer dat Stichting Happy Smile de Familiedag organiseert, maar een 10-jarig jubileum, want Stichting Happy Smile bestaat 10 jaar! Vier dat met ons mee! Wees welkom!

Foto’s Henk van Wieren

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda