Atletiek

Sander Koops scoort goed bij Nederlands atletiek Kampioenschappen indoor

APELDOORN - E.A.C. De Sperwers A-junior Sander Koops heeft bij de Nederlandse Kampioenschappen indoor voor Junioren, die afgelopen weekend in Apeldoorn werden gehouden een 2e plaats bij de 60 meter horden gehaald en ook op het onderdeel hink stap sprong haalde hij het podium met een derde plaats.
Reageer!

E.A.C. De Sperwers stoomt hardlopers klaar voor De 4Mijl van Emmen

EMMEN - Zaterdag 3 februari wordt bij E.A.C. De Sperwers de aftrap van de clinic voor de 4 mijl van Emmen gegeven. Deelnemers worden tijdens deze clinic onder deskundige begeleiding voorbereidt op het hardlopen van 4 mijl. Dit grootste loopevenement van Emmen zal dit jaar plaatsvinden op zondag 8 april 2018 op een vernieuwd parcours met start en finish in het centrum van Emmen.
Reageer!

Cascaderun Hoogeveen op 7 januari

HOOGEVEEN - Heb jij als goede voornemen in 2018 om gezonder te leven, fit te worden of meer te sporten? Trap het jaar dan goed af met de Runnersworld Testloop op 7 januari. Kom naar het Gemeentehuis in Hoogeveen en loop mee.
Reageer!

Alwin Heijting en Eline Glas winnen Oliebollencross

NIEUW DORDRECHT - De 47e oliebollencross in Nieuw Dordrecht is vanmiddag gewonnen door Alwin Heijting uit Erm en Eline Glas uit Erm. De wedstrijdloop van 7.2 km door het oosterbos met start en finish op sportpark Bloemendaal ging gepaard met veel regen en zware wind over een zwaar parcours. Bij de 40+ was Lamco Hulzebos uit Zuidwolde de sterkste en bij de dames was Liane de Wit uit Assen ruim een minuut sneller dan Yvonne Kamies uit Emmen. In totaal gingen er 235 deelnemers van start voor dit door de voetbalvereniging DVC 59 georganiseerde crossloop. De uitslagen zien er als volgt uit:
Reageer!

Light run Klazienaveen weer licht en kleurrijk

KLAZIENAVEEN - Na het grootse succes van de eerste Light Run in Klazienaveen vorig jaar is zaterdag de tweede Light Run gehouden in het dorp gehouden. De deelnemers aan deze run verlichten zich tijdens de run met knipperende lampjes, verlichte kleding of gekleurde kerstverlichting. Hoe gekker, hoe beter, vindt de organisatie. Bewoners langs het loopparcours kregen het verzoek om ook hun tuin op een creatieve manier te verlichten.
Reageer!

Light run in de lens van Henk Lambers

KLAZIENAVEEN - Ook fotograaf Henk Lambers was in Klazienaveen aanwezig en maakte de volgende foto's van de Light Run in Klazienaveen:
Reageer!

Lightrun…inschrijven kan t/m 17 december!

KLAZIENAVEEN -Op 23 december 2017 start de Lightrun 18.30 uur! Opnieuw met twee afstanden, een 4 mijl en een 6 mijl.In een gezellige kerstsfeer loop je langs een extra verlichte en sfeervolle route. Daarnaast zijn de winkels in Klazienaveen tot 21 uur open in verband met Super Saturday.
Reageer!

Martijn Croon wint Politie Kerstcross Emmen

EMMEN - Afgelopen zaterdag werd voor de 40e keer de politie Kerstcross georganiseerd in de Emmerdennen met start en finish bij de kantine van Drenthina aan de Oude Roswinkelerweg. Door de hevige regenval van de laatste dagen was het mede doordat ook het Haantjebak in het parcours was opgenomen, één van de zwaarste crossen van alle 40 jaar.
Reageer!

Alwin Heijting en Elina Glas winnen snertloop

NIEUW SCHOONEBEEK - Zaterdagmiddag werd weer de jaarlijkse 5 en 10 km Schuler Snertloop van de Loopgroep Nieuw Schoonebeek gehouden. De 5km werd gewonnen door Anne Sophie Kok uit Emmen en Reinier de Boer uit Dalen. De km werd een prooi voor Alwin Heijting uit Erm en Eline Glas uit Emmen.
Reageer!

Concept-lijst PVD Emmen nieuwe gezichten en oude bekenden

EMMEN – Het bestuur van de Partij van de Arbeid in Emmen heeft de concept-kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 gepresenteerd aan de leden. De sociaal-democraten willen de verkiezingen ingaan met een zeer gevarieerde lijst waarin ervaring, nieuwe gezichten en oude bekenden elkaar afwisselen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda