Jef Poelman en Manon Otter winnen 10km Sandur Run

EMMEN - Afgelopen zondag werd voor de 8e keer de Sandur Run gehouden met start en finish op de promenade voor de Plus op Parc Sandur.


De 10km rondom Parc Sandur werd door in een recordtijd gewonnen door Jef Poelman uit Hoogeveen in een tijd van 31.59. Maurice Kram uit Groningen werd tweede. Met zijn tijd van 35.20 was hij op zijn beurt ruim 4 minuten sneller dan nummer drie Igor van Elburg uit Ommen.


Bij de 10km dames stond Manon Otter uit Nieuw Dordrecht op het hoogste podium in een tijd van 43.00 min. Jessica Keizer uit Emmen finishte 36 seconden later als tweede voor haar plaatsgenote Renate Post die een tijd van 46.60 liet noteren.


De 5km bij de dames kende een spannend slot met een eindsprint tussen Emmenaren Nienke Asweg en Naomi Arends met uiteindelijk Nienke Overweg als winnaar in een tijd van 20.16. Op twee seconden achterstand kwam Naomi Arends over de streep. De derde plaats was voor Tabitha Zeeman uit Emmen in een tijd van 22.52.


Bij de heren 5km was Harrie Pot uit Stadskanaal de snelste in een tijd van 18.04. Op de tweede plaats eindigde Raoul Schaapman uit Emmen (19.34) terwijl Jos Rijjblijwijs uit Emmen 39 seconden later beslag legde op de derde plaats.(foto's Jessica Kerkdijk)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda