Atletiek

Eline Glas en Wilfred van Holst winnen 4 Mijl van Emmen

EMMEN - Voor de tweede keer werd zondagmiddag in Emmen de 4 Mijl gehouden. 4.000 deelnemers gingen er aan de Oude Delft van start waaronder ook de nieuwe burgemeester van Emmen, Eric van Oosterhout en schaatskampioen Kjeld Nuis.
Reageer!

Burgemeester Eric Oosterhout start in Drenthe Loopfestijn

KLAZIENAVEEN – De gemeente Emmen heeft een bijzonder sportieve burgemeester Eric van Oosterhout. Hij staat op zondag 28 mei aan de start van de IJstijd 4 Mijl van het 34e Drenthe Loopfestijn. De start hiervan is om 15.00 uur in het centrum van Klazienaveen. De IJstijd 4 Mijl is een populair onderdeel in het programma van het Drenthe Loopfestijn. Het parcours leidt de deelnemers door het UNESCO Geopark De Hondsrug en langs het Koning Willem Alexander Kanaal. Een unieke belevenis.
Reageer!

Lente(loop) kondigt zich weer aan bij E.A.C. De Sperwers!

EMMEN - Zaterdag 18 maart wordt alweer de laatste wedstrijd van de E.A.C. De sperwers loopcircuit gehouden. De Emmense atletiekvereniging organiseert dan de traditionele Lenteloop en luid zo de lente sportief in. De Lenteloop is een wegwedstrijd op en rond de atletiekbaan aan de Ullevi 1 op sport- en businesspark De Meerdijk te Emmen.
Reageer!

Tamara de Vries Miss Marathon 2017

KLAZIENAVEEN – De 20-jarige Tamara de Vries uit Klazienaveen is gekozen tot Miss Marathon tijdens het 34e Drenthe Loopfestijn op zondag 28 mei 2017.
Reageer!

Op zaterdag 2 april weer de 4 Mijl van Emmen

EMMEN - De Go2 Payroll 4 Mijl van Emmen vindt plaats op zondag 2 april 2017. De totale afstand van deze run is 4 Engelse mijlen. De deelnemers lopen voor gerechtigheid en prijzen.
Reageer!

Alwin Heijting wint met overmacht FS Hondsrugcross

EMMEN - Afgelopen zaterdag was het Haantjesduin in de Emmense Emmerdennen weer het jaarlijkse decor voor de FS Hondsrugcross. Met wedstrijden op de 1, 2,4 en 8 kilometer was er voor elke hardloper wel wat wils.
Reageer!

2e editie De Groene 4 Mijl bijna uitverkocht!

EMMEN - Bikkels in allerlei soorten en maten beleven een uniek evenement in natuurgebied de Onlanden. Op zondag 22 januari 2017 vindt daar de tweede editie van de Groene 4 Mijl plaats.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda