Verkenning parcours 4Mijl van Emmen

EMMEN - Afgelopen zaterdag werd het vernieuwde parcours van de 4Mijl Emmen enthousiast verkend door de deelnemers van De 4Mijl Emmen clinic van E.A.C. De Sperwers. Vanaf zaterdag 3 februari werd bij E.A.C. De Sperwers de clinic voor de 4 mijl van Emmen gegeven. De deelnemers zijn in acht weken, onder leiding van door Atletiek Unie gediplomeerde trainers voorbereid op het lopen van hun doel het lopen van de 4 mijl van Emmen.


Naast de trainingen werden er ook workshops gegeven over, hardloopschoenen en kleding, hardlopen, voeding, blessures, blessurepreventie en bewust hardlopen. Ook was het mogelijk een video analyse te laten maken van het looppatroon en het krijgen van adviezen ter verbetering van het looppatroon. Een proefloop van het vernieuwde parcours was ook in het programma op genomen.

Afgelopen zaterdag werd het 4Mijl Emmen rondje met veel enthousiasme en plezier verkend. De clinic deelnemers van E.A.C. De Sperwers kunnen zeggen dat ze optimaal zijn voorbereid op het grootste loopevenement van Emmen die dit jaar plaats vindt op zondag 8 april 2018. Met start en finish in het centrum van Emmen.(foto Cyril Emmaneel.)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda