E.A.C. De Sperwers stoomt hardlopers klaar voor De 4Mijl van Emmen

EMMEN - Zaterdag 3 februari wordt bij E.A.C. De Sperwers de aftrap van de clinic voor de 4 mijl van Emmen gegeven. Deelnemers worden tijdens deze clinic onder deskundige begeleiding voorbereidt op het hardlopen van 4 mijl. Dit grootste loopevenement van Emmen zal dit jaar plaatsvinden op zondag 8 april 2018 op een vernieuwd parcours met start en finish in het centrum van Emmen.

Ook dit jaar werkt E.A.C. De Sperwers weer samen met de organisatie van de 4Mijl Emmen, door het organiseren van een hardloop clinic voor de deelnemers van dit grootste hardloopevenement van Emmen. Vanaf zaterdag 3 februari worden de deelnemers in acht weken, onder leiding van door Atletiek Unie gediplomeerde trainers voorbereid op het lopen van hun doel het lopen van de 4 mijl van Emmen.

Voor het bedrag van €35 kan men drie keer per week onder begeleiding trainen op de atletiekbaan van E.A.C. De Sperwers. Daarnaast worden er workshops gegeven over, hardloopschoenen en kleding, hardlopen en voeding, blessures en preventie en bewust hardlopen. Ook is het mogelijk een video analyse te laten maken van het looppatroon en het krijgen van adviezen ter verbetering van het looppatroon.

De clinic is zowel voor beginnende als gevorderde hardlopers. Meer informatie is te vinden op www.desperwers.nl opgeven kan bij loopgroep coördinator Mieke Kuilder via e-mail miekekuilder@home.nl

( foto Cyril Emmaneel)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda