Definitieve starttijden Drenthe Loopfestijn 2018 bekend

KLAZIENAVEEN -

De halve marathon volgt daarna om 19.15 uur. Deelnemers die de 4 mijl lopen starten om 20.30 uur. Er is goed nagedacht over de starttijden. Door lopers op de genoemde tijden te laten starten hebben ze tijdens hun wedstrijd zo min mogelijk last van lopers op de andere afstanden.

Naast de eerdergenoemde afstanden worden er ook een Esdalrun en Kidsrun georganiseerd. De Kidsrun is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar. De 1000 meter start om 18.15 uur en de 2000 meter om 18.30 uur. Leerlingen van het Esdal College starten om 17.30 uur en zullen 3000 meter gaan hardlopen. Start en finish van alle afstanden zijn in het centrum van Klazienaveen, voor De Witte Olifant.

De inschrijving voor het Drenthe Loopfestijn, via www.drentheloopfestijn.nl, sluit op dinsdag 1 mei. Daarna is het enkel nog mogelijk om in te schrijven op de wedstrijddag zelf. Op zaterdag 26 mei is het inschrijfbureau vanaf 13.30 uur geopend en bevindt zich in Esdal College Klazienaveen. Inschrijven kan tot een half uur voor aanvang van de betreffende wedstrijd. Alle voorinschrijvers krijgen hun startnummer, met daarop hun naam, thuisgestuurd.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda