Motorsport

Sven van der Mierden begint het ONK MX1 in de top tien in Heerde

HEERDE - Sven van der Mierden van het Husqvarna SKS Racing NL team is bij de eerste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap MX1 in Heerde op een zevende plaats geeindigd. Van der Mierden reed twee constante manches en wist in het sterke deelnemersveld beide keren op een zevende plaats te eindigen.
Reageer!

Initiatiefnemer TT Museum, Jaap Timmer, overleden

ASSEN - Ons bereikte donderdag 23 februari het trieste bericht dat Jaap Timmer woensdag in zijn woonplaats Witten is overleden. Jaap Timmer was de grote man achter het TT Museum in Assen. Hij was initiatiefnemer en daarna inspirator om de plannen verder te ontwikkelen voor een echt TT Museum in de Drentse hoofdstad.
Reageer!

TT Museum op de MotorExpo

ASSEN - Deze (extra) nieuwsbrief verschijnt in verband met onze activiteit op de MotorExpo, deze week in de TT Hall te Assen. Op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 januari profileert het TT Museum zich op deze beurs.
Reageer!

Walid Soppe kiest voor combinatie Duitsland en Spanje

COEVORDEN - Walid Soppe gaat het aankomende seizoen van start voor het Freudenberg Racing Team. Het uit Duitsland afkomstige raceteam was in 2016 actief met de Tsjech Karel Hanika en de Duitser Tim Georgi in het Junior Moto3 World Championship. Tim Georgi rijdt ook komend seizoen voor Freudenberg en krijgt met Soppe dus een nieuwe teamgenoot.
Reageer!

Husqvarna SKS Racing NL Team kent succesvolle dag bij de strandrace in Vlissingen

VLISSINGEN - Het Husqvarna SKS Racing NL team heeft een succesvolle dag gekend bij de strandrace in het Zeeuwse Vlissingen. Sven van der Mierden wist beide manches van de MX2 klasse te winnen en Lars van Berkel werd tweede in de MX1 klasse. Ook thuisrijder Carsten Goedegebure streed voor alles wat hij waard was en sloot de dag met een negende plaats in de top tien af.
Reageer!

Yvonne Blomsma glunderende 10.000e Vriend

ASSEN - Met bijna 300 bezoekers mag de dag voor Vrienden van het TT Circuit een succes worden genoemd. Het was zaterdag de jaarlijkse bijeenkomst voor mensen die de raceaccommodatie in de Drentse hoofdstad een warm hart toedragen. De organisatie Vrienden TT Circuit Assen is de afgelopen jaren fors gegroeid. Waar in 2014 de 7500e Vriend verwelkomd kon worden, werd zaterdag de 10.000e Vriend door voorzitter Pieter Hofstra in de schijnwerpers gezet: Yvonne Blomsma uit Schoonoord. Zij werd aangemeld door haar partner John Hartlief, die tijdens een speciale actie afgelopen zomer, maar liefst negentig nieuwe Vrienden wist te werven.
Reageer!

25 jarig jubileum MC Black Eagle Zwartemeer

ZWARTEMEER - Dit jaar is het 25 jaar geleden dat een aantal enthousiaste motorrijders uit Zwartemeer hebben besloten een motorclub op te richten. Eerst werd er met elkaar gepraat in het lokale café. Er werden statuten gemaakt en er kwam een bestuur.
Reageer!

William Kruit Nederlands kampioen 125cc speedway

EMMER COMPASCUUM - Afgelopen zaterdag stond William Kruit uit Emmer Compascuum in Veenoord aan de start tijdens de gouden helm races. William reed in de klasse 125cc. William wist 3 series te winnen en 1 maal tweede.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda