Motorsport

WK-debuut stemt Endeveld en Remmé tevreden

ASSEN - Ze konden bepaald geen potten breken, maar het WK-debuut van team Drugsadvies Sidecarshop Racing met coureur Kees Endeveld (Grolloo) en bakkenist Jeroen Remmé (Zwolle) stemde het tweetal toch tevreden.
Reageer!

Streuer/Rousseau vierde, maar vol twijfel

ASSEN - Met de vierde plaats tijdens de WK-race tijdens de GAMMA Racing Day op het TT Circuit Assen is Bennie Streuer niet tevreden. De coureur uit Grolloo had dit weekend te maken met een lichte olielekkage, maar was verder tevreden over zijn eigen presteren.
Reageer!

Lupino op karakter richting top tien in Zwitserland

ROGAT - Een niet geheel fitte Alessandro Lupino heeft in de Zwitserse Grand Prix in Frauenfeld zijn wilskracht getoond. Een rug en borstblessure die hij had opgelopen tijdens de vorige wedstrijd in België speelden hem parten maar weerhielden hem er niet van om goed te scoren.
Reageer!

Puntloze GP voor Lupino in Lommel

LOMMEL - Met alleen Alessandro Lupino aan de start voor het Gebben Van Venrooy Kawasaki team werd het een weekend om snel te vergeten. De Italiaan kwam geen moment in zijn ritme op het zware zand circuit, wat mede door de warme omstandigheden ontaarde in een ware slijtageslag.
Reageer!

Lars van Berkel dichtbij de top tien in ADAC Tensfeld, punten voor Rick Wennekes

WAALWIJK - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team is in de ADAC Masters Series in Tensfeld dichtbij een top tien plaats gekomen. Na een negentiende plaats in de eerste manche kwam van Berkel sterk terug in de tweede manche waarin hij op een elfde plaats over de finish wist te komen. Ook Rick Wennekes wist met een zeventiende plaats in de tweede manche van de 125 Cup punten te scoren.
Reageer!

Streuer tweemaal tweede in IDM/ONK-race

DCHLEIZER DREIECK - Bennie Streuer (Grolloo) en zijn bakkenist Gerard Daalhuizen (Kockengen) zijn tweemaal als tweede geëindigd bij de IDM/ONK race op de Duitse Schleizer Dreieck. Zowel zaterdag, in de eerste race, als zondag in de tweede race, moesten zij de Duitse concurrenten Josef Sattler en Uwe Neubert voor laten gaan.
Reageer!

Lupino sterk in Loket

LOKET (TSJECHIE) - Alessandro Lupino heeft een hele sterke indruk achtergelaten tijdens de GP in Loket. Dat de baan in Tsjechië hem goed lag bleek wel uit de trainingen. Elke training in de top tien en een mooie 8e positie in de kwalificatieheat.
Reageer!

Lars van Berkel zevende in de eindstand van de Dutch Masters 500

WAALWIJK - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team is in de eindstand van de Dutch Masters of Motocross 500 op een zevende plaats geeindigd. Van Berkel kwam tijdens de finale op de Zwarte Cross in Lichtenvoorde in beide manches van ver buiten de top tien terug naar een achtste plaats en scoorde hiermee hetzelfde aantal punten als de zesde man in het dagklassement.
Reageer!

Maxime Desprey loopt blessure op tijdens de Zwarte Cross

ROGAT - De Fransman Maxime Desprey heeft tijdens de tweede manche van de Dutch Masters op de Zwarte Cross een vervelende enkelblessure opgelopen. De Kawasaki-rijder verdraaide zijn enkel in de eerste ronde van de tweede manche en moest hierdoor noodgedwongen opgeven.
Reageer!

Lupino laat sterke indruk achter met 7e positie in Indonesië

ROGAT - De Italiaanse Kawasaki rijder Alessandro Lupino heeft tijdens de Grand Prix in Indonesië een hele mooie zevende plaats behaald in het dagklassement. Tijdens alle trainingen liet de Gebben Van Venrooy Kawasaki rijder zien zich goed thuis te voelen op het snelle maar verraderlijke circuit. In de kwalificatietraining zette Lupino de Kawasaki op een hele mooie zesde positie neer. Hier liet hij zien dat het met de snelheid wel goed zat.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda