Motorsport

Husqvarna SKS Team succesvol in de Dutch Masters in Markelo

MARKELO Het Husqvarna SKS Racing NL team heeft een sterke wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Markelo gereden. Lars van Berkel en Sven van der Mierden wisten beiden de dag in de top tien af te sluiten en Carsten Goedegebure deed veel ervaring op in pas zijn derde Dutch Masters wedstrijd en werd achtentwintigste.
Reageer!

William Kruit weer succesvol

LOPPERSUM – Het was weer een succesvol weekend voor William Kruit tijdens de grasbaanraces in Loppersum. Het starten op een klei baan viel voor velen niet mee en gingen soms met het voorwiel hoog van de grond.
Reageer!

Husqvarna SKS Racing NL team succesvol in het NK in Halle

HALLE - Het Husqvarna SKS Racing NL team heeft een succesvolle dag gekend bij het Nederlands Kampioenschap van de KNMV in Halle. Lars van Berkel en Sven van der Mierden domineerden de MX2 klasse en Heikki van den Berg wist de MX1 cup klasse te winnen.
Reageer!

Wisselend succes voor speedwaycoureur William Kruit

EMMER COMPASCUUM – Motorcoureur William Kruit heeft weer een druk weekend achter de rug. Afgelopen zaterdag was dat op de lange baan in Roden. Het rijden ging super, maar helaas door mechanische problemen zakte William twee maal van een eerste plek terug naar een vierde en zesde plek.
Reageer!

Jarno Bos pakt NK punten in Veendam

VEENDAM - Afgelopen zondag is de NK Jeugd in Veendam gereden en aan de start stond ook Jarno Bos, de 11-jarige zoon van oud-crosser Martin Bos uit Klazienaveen voor zijn eerste wedstrijd op z'n Husqvarna. Jarno zet gedurende de training een 9e tijd neer. Prima! Mooi uitgangspositie voor de wedstrijd.
Reageer!

Janien Lubben wint Rietplasloop

EMMEN - Janien Lubben uit Emmen won zondagmiddag in haar woonplaats de Rietplasloop over 15 kilometer. Ze liep in de slotfase weg van Bertha Bruggenkamp uit Smilde. Lubben had een winnende tijd van 1 uur, 2 minuten en 44 seconden, Bruggenkamp was 18 seconden langer onderweg.
Reageer!

Wiliam Kruit de snelste in Stadskanaal

STADSKANAAL - Afgelopen zaterdag heeft motorcoureur William Kruit de grasbaanwedstrijd in Stadskanaal gewonnen. In de eerste manche moest hij wel even knokken om te winnen, maar na twee rondjes op de 2e plek te hebben gereden, wist hij alsnog binnendoor de overwinning te pakken.
Reageer!

MSV Motodrôme presenteert jeugd opstap plan

EMMER COMPASCUUM - Gistermiddag.woensdag 18 mei 2016, heeft MSV Motodrome tijdens een persconferentie het nieuwe jeugd opstap plan gepresenteerd. Door een samenwerking met Hydrowear Bedrijfskleding, Jopa Motocrosskleding, Gebben Motoren en Kawasaki Nederland kon dit project gerealiseerd worden.
Reageer!

Goede prestaties Wiliam Kruit

William heeft een super weekend achter de rug. Afgelopen zaterdag had hij een wedstrijd in Joure. Ondanks dat hij de hele dag met hevige hoofdpijn in de bus lag, wist hij alle 3 manches overtuigend te winnen en werd daardoor de dag winnaar.
Reageer!

Lars van Berkel grote winnaar eerste editie MX Airtime in Beckum

BECKUM - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft de eerste editie van MX Airtime in Beckum weten te winnen. De crosser uit Veghel was niet alleen in de MX1 klasse het snelste maar wist ook de superfinale winnend af te sluiten.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda