Motorsport

Wisselend succes voor speedwaycoureur William Kruit

EMMER COMPASCUUM – Motorcoureur William Kruit heeft weer een druk weekend achter de rug. Afgelopen zaterdag was dat op de lange baan in Roden. Het rijden ging super, maar helaas door mechanische problemen zakte William twee maal van een eerste plek terug naar een vierde en zesde plek.
Reageer!

Jarno Bos pakt NK punten in Veendam

VEENDAM - Afgelopen zondag is de NK Jeugd in Veendam gereden en aan de start stond ook Jarno Bos, de 11-jarige zoon van oud-crosser Martin Bos uit Klazienaveen voor zijn eerste wedstrijd op z'n Husqvarna. Jarno zet gedurende de training een 9e tijd neer. Prima! Mooi uitgangspositie voor de wedstrijd.
Reageer!

Janien Lubben wint Rietplasloop

EMMEN - Janien Lubben uit Emmen won zondagmiddag in haar woonplaats de Rietplasloop over 15 kilometer. Ze liep in de slotfase weg van Bertha Bruggenkamp uit Smilde. Lubben had een winnende tijd van 1 uur, 2 minuten en 44 seconden, Bruggenkamp was 18 seconden langer onderweg.
Reageer!

Wiliam Kruit de snelste in Stadskanaal

STADSKANAAL - Afgelopen zaterdag heeft motorcoureur William Kruit de grasbaanwedstrijd in Stadskanaal gewonnen. In de eerste manche moest hij wel even knokken om te winnen, maar na twee rondjes op de 2e plek te hebben gereden, wist hij alsnog binnendoor de overwinning te pakken.
Reageer!

MSV Motodrôme presenteert jeugd opstap plan

EMMER COMPASCUUM - Gistermiddag.woensdag 18 mei 2016, heeft MSV Motodrome tijdens een persconferentie het nieuwe jeugd opstap plan gepresenteerd. Door een samenwerking met Hydrowear Bedrijfskleding, Jopa Motocrosskleding, Gebben Motoren en Kawasaki Nederland kon dit project gerealiseerd worden.
Reageer!

Goede prestaties Wiliam Kruit

William heeft een super weekend achter de rug. Afgelopen zaterdag had hij een wedstrijd in Joure. Ondanks dat hij de hele dag met hevige hoofdpijn in de bus lag, wist hij alle 3 manches overtuigend te winnen en werd daardoor de dag winnaar.
Reageer!

Lars van Berkel grote winnaar eerste editie MX Airtime in Beckum

BECKUM - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft de eerste editie van MX Airtime in Beckum weten te winnen. De crosser uit Veghel was niet alleen in de MX1 klasse het snelste maar wist ook de superfinale winnend af te sluiten.
Reageer!

Gezocht acquisiteur voor begunstigers TT-Museum

ASSEN - Er is een plan, er is een belevingsconcept en we zijn in gesprek over een locatie. De droom komt steeds dichterbij: een TT experience in Assen, met een volwassen collectie, waar alle motorsportliefhebbers van gaan smullen.
Reageer!

Mark Stiekema voor het eerst in actie op “nieuwe” thuisbaan in Stadskanaal

STADSKANAAL – Tweede Pinksterdag hoopt grasbaancoureur Mark Stiekema dan toch eindelijk zijn eerste meters te maken op de vernieuwde “thuisbaan” in Stadskanaal. In 2013, het jaar dat de baan officieel werd geopend, stond Stiekema vanwege een hersenkneuzing aan de kant, in 2014 werden er door “politieke” redenen geen races verreden en in 2015 zat Stiekema in het gips vanwege een scaphoid fractuur.
Reageer!

Scott Smulders scoort top tien plaats in het NK 85cc in Borculo

BORCULO - Scott Smulders van het EMD Racing Kawasaki team heeft in het Nederlands Kampioenschap 85cc in Borculo een top tien plaats weten te behalen. In beide manches moest Smulders een inhaalrace rijden waarbij hij in de eerste manche op een tiende plaats over de finish kwam. In de tweede manche zag hij zijn opmars op een veertiende plaats rijdend stranden door een valpartij waardoor er niet meer in zat dan een 22ste plaats.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda