MSV Motodrôme presenteert jeugd opstap plan

EMMER COMPASCUUM - Gistermiddag.woensdag 18 mei 2016, heeft MSV Motodrome tijdens een persconferentie het nieuwe jeugd opstap plan gepresenteerd. Door een samenwerking met Hydrowear Bedrijfskleding, Jopa Motocrosskleding, Gebben Motoren en Kawasaki Nederland kon dit project gerealiseerd worden.


Er is de laatste jaren steeds meer vraag ontstaan van ouders die graag een motor voor hun zoon of dochter willen huren om te zien of hij of zij geschikt is voor de motorcross. Men is vaak pas bereid om in een motor te investeren indien het duidelijk is of de zoon of dochter nog steeds zo enthousiast is na de eerste kennis making.

Vanaf vandaag staan er 6 Kawasaki motoren: 2 stuks 65cc, 2 stuks 85cc en 2 stuks 110 cc. Daarnaast een complete set Jopa motorkleding plus helmen, laarzen, handschoenen en brillen.

Voor honderd euro per dag kan een rijder de hele dag crossen, inclusief verzekering, benzine, onderhoud en vooral belangrijk opstap begeleiding. Daarnaast is er ook begeleiding voor de ouders voor onderhouden en reparatie van de motor. Vooraf reserveren is noodzakelijk. Onze baan is het hele jaar 7 dagen per week open.

Er zijn mogelijkheden te overnachten voor caravan of camper, met stroomaansluiting, douches, kleedkamers en een restaurant. Dus voor mensen van buiten de regio een ideale gelegenheid om een paar dagen in Emmen hun zoon of dochter de eerste stappen in de motorcross bij te brengen.

Er is op dit moment door de partijen getekend voor een periode tot en met 2017. Daarna volgt een evaluatie en eventueel uitbreiding van het programma.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda