Rackem open finale weekend

KLAZIENAVEEN - In het weekend van 20 en 21 juni worden op de banen van tennisclub Rackem uit Klazienaveen de halve en hele finales van het Rackem Open gehouden.


De 131 deelnemers hebben afgelopen week al een groot deel van de 180 wedstrijden gespeeld zodat nu bekend is wie voor de hoogste plaatsen gaat spelen

Het deelnemersveld komt uit de hele regio. Naast spelers uit Emmen, Bargeres, Coevorden, Nieuw-Amsterdam-Veenoord zijn er zelfs spelers uit Duitsland, Groningen, Ter Apel en Musselkanaal te vinden op dit toernooi. De 6e editie van het toernooi heeft dit jaar het hoogst aantal deelnemers ooit.

In de 16 verschillende onderdelen maken de deelnemers kans op 30 verschillende prijzen. Dankzij sponsors en vrijwilligers weer tennisclub Rackem elk jaar weer een toernooi neer te zetten waarbij sportiviteit en gezelligheid op een leuke wijze worden gecombineerd.


Zaterdag 20 juni kan het publiek op het verwarmde terras genieten van een paar leuke halve finales en op zondag 21 juni zijn de finales.

Ook dan zal bekend worden wie een goed fundament heeft gelegd voor het behalen van de Zuidoosthoek Cup. De Zuidoosthoek Cup gaat naar de speler of speelster die de meeste punten heeft verzameld op de toernooien Rackem open, Vesna Open (Nieuw Amsterdam / Veenoord) en het Vince Design Open (Coevorden).


Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda