Fleur Hoogeveen wint finale nationale Jeugdmeerkampen

PANNINGEN - Fleur Hoogeveen van ttc. Emmen is met coach Jan Vlieg afgelopen weekend eerste geworden tijdens de finale van de nationale jeugdmeerkampen in het Limburgse Panningen.

PANNINGEN – Tafeltennisster Fleur Hoogeveen van tafeltennisclub Emmen is met coach Jan Vlieg afgelopen weekend 1e geworden tijdens de finale van de nationale jeugdmeerkampen in het Limburgse Panningen . Na een aantal voorrondes afgelopen jaar blijven de beste 12 spelers en speelsters van Nederland over en strijden dan twee dagen lang voor die fel begeerde eerste plek.

Nadat ze twee weken geleden nog Nederlands kampioen werd won ze dit weekend voor de tafeltenniswereld het belangrijkste toernooi van Nederland. Eén wedstrijd voor het eind was ze al kampioen en de laatste partij werd dan ook verloren van Anna van Bolderen uit Limburg maar dat verpeste de vreugde in het kamp van het Klazienaveeense tafeltennistalent niet.

Haar grootste concurrent Liecke Greven uit Groningen werd één wedstrijd voor einde al met 3-0 verslagen en doordat Lieke en Fleur daarna de resterende wedstrijden wisten te winnen werd Fleur eerste door onderling resultaat.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda