TTC Emmen kiest voor plezier in de tafeltennissport

EMMEN - De keuze van de TTC Emmen om vooral voor plezier in de sport te kiezen, betekent dat ook in de training daarop het accent wordt gelegd. Tafeltennis goeroe Jan Vlieg heeft aangegeven een ander keuze te maken en heeft –in onderling overleg- zijn activiteiten voor de club beëindigd.


Zoals bekend heeft Jan Vlieg met zijn enorme passie voor de sport grote sportieve resultaten bereikt. Als oud-bondscoach was hij medeverantwoordelijk voor de enige Europese tafelentennistitel die ooit een Nederlands team heeft behaald. Zijn passie en focus op topsport, gepaard met unieke humor maken van hem een karakteristiek , graag gezien persoon in de tafeltenniswereld.

Niettemin: ook Jan Vlieg heeft inmiddels de AOW leeftijd bereikt en jongere trainers met nieuwe methodieken staan nu aan de deur te kloppen. Bij de TTC Emmen gaan nu andere mensen de belangrijkste doelstelling van de club: “plezier in de tafeltennissport” invullen. Een mooie uitdaging, die de huidige positieve sfeer in de club moet gaan versterken.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda