Itass DTK’70 verliest topper

KLAZIENAVEEN – De tafeltennisheren van Itass DTK’70 hebben met 2-4 verloren van Enjoy&Deploy Taverzo. Beide teams stonden voor aanvang van de wedstrijd op een gedeelde eerste plaats. Door de winst van Taverzo in Klazienaveen staat de regerend landskampioen op de eerste plaats in de eredivisie tafeltennis.


Itass DTK’70 speelde zonder kopman Yannick Vostes en aan de zijde van Taverzo speelde kopman Kreanga ook niet mee. Nathan van der Lee, Koen Hageraats en Barry Wijers speelden zondagmiddag voor het team uit Klazienaveen. Het was lang onzeker of Wijers mee zou kunnen spelen, omdat hij twee weken terug geopereerd is.

Niet geheel fit verscheen Wijers desondanks aan tafel. In de eerste wedstrijd van de middag speelde Wijers tegen de verdediger Fulwarski. Ondanks dat Wijers in verschillende games dichtbij zat, kon hij geen vuist maken tegen Fulwarski. Een 0-3 verlies in de eerste partij van de middag. Van der Lee speelde wist daarna te winnen van Tromer.

De Groninger was hiervoor wel de volledige vijf games nodig. De laatste wedstrijd voor de pauze ging tussen Hageraats en Nicolle. De fransman van Taverzo verloor dit seizoen nog maar één wedstrijd en dat was tegen Hageraats. De fransman was gebrand om niet opnieuw te verliezen van Hageraats en boekte een puike 3-0 zege.

Na de pauze wisten Van der Lee en Hageraats niet te winnen van Fulwarski en Nicolle. Wijers wist het tweede punt van de middag te pakken door Tromer in vijf games te verslaan. Speler en coach Wijers: “Een terechte uitslag vandaag. We hebben naar behoren gespeeld en er zit vandaag niet meer in. Ikzelf was niet geheel fit en de rest van het team heeft gevochten voor wat we waard zijn.”

Volgend weekend speelt Itass DTK’70 de final four. De beste vier teams van de eredivisie spelen om de nationale beker in Den Bosch.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda