Dames van tafeltennisclub Emmen kunnen kroon op het werk zetten

EMMEN - Zaterdag wordt de laatste ronde gespeeld in de landelijke tafeltenniscompetitie. De jonge dames uit Emmen sluiten het seizoen af in Nieuwegein tegen VTV2, de nummer 3 op de ranglijst. Met een voorsprong van 6 punten op concurrent SVE 2 hebben de youngsters grote kans om het kampioenschap in de wacht te slepen.

Daarvoor zijn vier punten nodig en dan moet SVE ook nog de maximale score halen in hun uitwedstrijd in Huissen. De benodigde punten moeten bij elkaar worden geslagen door Janine Grootjans, Fleur Hoogeveen en Tessa Mennen die met haar 18 jaren het meest ervaren is van dit talentvolle team.

Wie bij VTV achter tafel zullen verschijnen is nog niet zeker, maar duidelijk is wel dat men met Alieke van der Kraats en Marit Baars over sterke speelsters beschikt, terwijl ook de jonge Sharon van Zelderen meer dan de helft van haar partijen wist te winnen. Het kan dus nog een pittige middag worden voor de jonkies die er alles aan zullen doen om de welverdiende titel mee naar Drenthe te nemen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda