Tafeltennis / Tennis

Badminton Dutch open te Almere;

ALMERE - Deze week wordt de Dutch open gespeeld in Almere en De badmintonner Jordy Hilbink bereikte woensdagavond als enige Nederlandse heren singel de derde ronde via een zege met 21-11 21-19 tegen Leonov Kirilo uit Oekraïne. De 22 jarige Emmenaar Jordy Hilbink traint momenteel bij de badminton academie in Kopenhagen.
Reageer!

Zilver voor tafeltennisser Heijnen op EK

EMMEN - Tafeltennisser Tonnie Heijnen uit Emmen heeft in de landenwedstrijd zilver gewonnen op het EK tafeltennis voor mensen met een beperking. Tijdens de laatste poulewedstrijd in Italië streden Ronald Vijverberg en Tonnie Heijnen tegen regerend kampioen Oekraïne om de Europese titel in klasse 9. In dit duel kwam het Nederlandse duo op een achterstand door verlies van Vijverberg tegen Vadym Kubov. Tonnie Heijnen trok de stand gelijk door in de tweede partij van de kersverse Europees kampioen Yuriy Shchepanskyy te winnen. Het dubbelspel ging verloren voor het Nederlandse team, waardoor de heren beiden enkelpartijen moesten winnen om de gouden medaille binnen te halen. Ronald Vijverberg kon niet stunten tegen Shchepanskyy, waardoor de eindstand op 1-3 kwam te staan in het voordeel van Oekraïne. Hiermee eindigen Vijverberg en Heijnen als tweede in de poule wat goed is voor een zilveren medaille.
Reageer!

Hoofdmacht ITASS/DTK’70 start zondag tegen Hilversum

KLAZIENAVEEN - De tafeltennissers van ITASS/DTK’70 beginnen de competitie aanstaande zondag met een thuiswedstrijd tegen promovendus Hilversum. De Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB) heeft de eredivisie in een nieuw jasje gestoken met als belangrijkste veranderingen: een uitbreiding naar tien teams en een titelstrijd over één competitie. Daarnaast is het dubbelspel afgeschaft en is de opstelling vrij. Of deze ingrijpende veranderingen de uitstraling van de tafeltennissport positief zullen beinvloeden moet nog blijken.
Reageer!

Open dag tafeltennisvereniging DTK’70 De Treffers

KLAZIENAVEEN - Tafeltennisvereniging DTK '70 De Treffers uit Klazienaveen houdt op zondag 1 september voor de 3e keer een Open Dag. De hele middag zal de vereniging de sporthal openenen voor publiek. Het zal voor iedereen een toegankelijke Open Dag zijn en de entree is gratis. Het is bedoeld om leden, tafeltennissers, (oud) sponsoren en belangstellenden nader te laten kennis maken met tafeltennis en de vereniging. De dag zal beginnen om 09.30 met een toernooi voor de jeugd, waarvan de winnaars in de middag in een toernooivorm met de spelers van het eerste team gaan spelen. De teampresentatie van het eerste herenteam van DTK'70 is om 13.30 uur en het zal worden voorgesteld aan de supporters, pers en andere mensen die belanhgstelling hebben. Om 16.00 uur uur is de Open Dag afgelopen Om 13.00 uur zullen de jeugdteams van De Treffers’70 voorgesteld worden. Het programma van de Open Dag 09.30 uur: Jeugdtoernooi 13.00 uur: Presentatie jeugdteams 13.30 uur: Perspresentatie heren 1 14.00 uur: Teamtoernooi heren 1 en jeugd 16.00 uur: Sluiting
Reageer!

Open dag tafeltennisvereniging Itass DTK’70

KLAZIENAVEEN – Zondag 1 september houdt tafeltennisvereniging Itass DTK’70 uit Klazienaveen voor de derde maal een opendag. De grootste tafeltennisvereniging van het Noorden stelt de gehele middag sporthal de Zon open voor het publiek. De opendag is voor iedereen toegankelijk en de entree is gratis. De opendag is bedoeld om leden, tafeltennissers, (oud) sponsoren en belangstellenden nader kennis te laten maken met tafeltennis en de vereniging. De dag begint om 09.30 met een jeugdtoernooi, waarvan de winnaars ‘s middags in een toernooivorm met de spelers van het eerste team gaan spelen.
Reageer!

Olympisch tintje aan opening Rackem open 2013

KLAZIENAVEEN - Vrijdagavond 14 juni start het Rackem open 2013 tennistoernooi bij tennisclub Rackem in Klazienaveen. Tot zondag 23 juni spelen 115 deelnemers wedstrijden in de onderdelen HE,HD, DE, DD, GD en categorieën 4 t/m 8. Ook dit jaar heeft het deelnemersveld een internationaal karakter met een grote groep spelers uit Duitsland. Vrijdag 14 juni zal om 19:30 de officiële openingshandeling van het toernooi worden verricht door het ontsteken van het olympisch vuur. Dit alles in het kader dat Klazienaveen dit jaar het olympische dorp van Drenthe is. De wedstrijden beginnen om 20:00 uur en publiek is ook van harte welkom.
Reageer!

Mooi Weer Aanbod Tennisverenging Sleen

SLEEN - Tennisvereniging Sleen heeft zaterdagmiddag 8 juni een Mooi Weer Aanbod. Iedereen die er over denkt om eens (hernieuwd) kennis te maken met de tennissport, is dan tussen 13.30 uur tot 16.00 uur van harte welkom op het tennispark aan de Zetelveenweg in Sleen. Er wordt dan uitleg gegeven over de mogelijkheden om te tennissen bij onze vereniging. Als u wilt kunt u onder deskundige begeleiding een balletje slaan. Kom dan wel in sportkleding, wij zorgen voor een racket en ballen.
Reageer!

60ste Dr. van Leeuwentoernooi 2013

EMMEN - Dit jaar een mijlpaal voor LTC Emmen: we organiseren voor de 60ste keer het Dr. Van Leeuwen tennistoernooi en de vereniging bestaat 85 jaar! We zijn er weer in geslaagd een Cat. 1**** toernooi te organiseren op een niveau dat, zoals bekend, uniek is in het Noorden van Nederland en bovendien het enige 4 sterren toernooi tijdens deze periode. Naast het categorie 1**** toernooi wordt er ook een categorie 2 t/m 7 georganiseerd. Voor de tennisliefhebbers, zowel spelers als toeschouwers, is er veel te beleven tijdens dit toernooi.
Reageer!

Seat & Meet /De Treffers sluit af met nederlaag

KLAZIENAVEEN - De tafeltennissers van Seat&Meet/De Treffers'70 hebben de voorjaarscompetitie in de eredivisie afgesloten met een 6-1 thuisnederlaag tegen Smash'70 uit Hattem. Beide ploegen waren al zeker van klassebehoud, waardoor het in Klazienaveen een wedstrijd werd om des keizers baard. Kopman Casper ter L??n bleef aan de kant, terwijl Wai Lung Chung alleen in het dubbel aantrad. Dat leverde voor de thuisploeg ook direct het enige punt van de middag op. Chung en Leppers versloegen het duo Oostwouder en Hageraats. Paul Sterken uit het tweede team, viel in voor Ter L??n, maar kon logischerwijs geen potten breken. Voor het meest spannende duel moesten de toeschouwers wachten tot de allerlaatste wedstrijd.
Reageer!

ITASS naamsponsor, Emilien van Rossome nieuwe aanwinst

ZWARTEMEER - Alom vrolijke gezichten waren er dinsdagmiddag op de persconferentie van tafeltennisclub De Treffers'70 uit Klazienaveen. Op het Sportlandgoed in Zwartemeer presenteerde voorzitter Hendrikus Velzing niet alleen een nieuwe naamsponsor, maar ook een nieuwe speler. Itass BV uit Emmen verbond zich als naamsponsor voor een jaar (met een optie voor twee jaar) aan de Drentse club. De 19-jaar Belg Emilien Vanrossomme werd aangetrokken als nieuwe speler. Ook hij tekende voor een periode van ??n seizoen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda