Tafeltennis / Tennis

Topduel Eredivisie B: ITASS/DTK’70 - SCYLLA

KLAZIENAVEEN - De tafeltennissers van Itass/DTK’70 treffen komende zaterdag in de eredivisie B Scylla. De Drentse ploeg, die drie punten achter de Leidse koploper staat, kan weer beschikken over Bas Hergelink. Hij stond vorige week tegen Pecos aan de kant vanwege een blessure. Scylla en DTK’70 zijn zo goed als zeker de ploegen die zich gaan handhaven op het hoogste niveau in Nederland. De nummers 1 en 2 handhaven zich rechtstreeks. Pecos is de enige ploeg die nog roet in het eten kan gooien.
Reageer!

ITASS/DTK'70 houdt Pecos op afstand

OEGSTGEEST - De tafeltennissers van Itass/DTK’70 hebben concurrent Pecos voorlopig op afstand kunnen houden in de race om rechstreekse handhaving in de eredivisie. In Oegstgeest deelde de ploeg van speler/coach Peter Verweij de punten met de thuisploeg: 3-3. De kloof tussen beide ploegen in de eredivisie B blijft hiermee drie punten. Verweij keek met een tevreden gevoel terug op het duel. ‘Ik denk dat het een terechte uitslag is. We hadden ook niet meer verdiend. Pecos zal misschien volgende week wat dichterbij komen omdat wij tegen koploper Scylla spelen, maar ik denk dat wij uiteindelijk aan het langste eind gaan trekken. Bijkomend voordeel is dat wij onderling beter staan.’
Reageer!

MICHEL DE BOER TEKENT BIJ ITASS/DTK’70

KLAZIENAVEEN - Eredivisionist Itass/DTK’70 heeft zich voor het volgend seizoen versterkt met Michel de Boer. De 43-jarige tafeltennisser komt over van het Schiedamse Scyedam. De Boer veroverde in 2010 de Nederlandse titel in het enkelspel en werd met FvT tussen 1996 en 2009 negen maal kampioen van Nederland. De Boer speelde het grootste gedeelte van zijn tafeltennisloopbaan voor het Rotterdamse FvT. Hij maakte eenmaal een uitstapje naar de Belgische competitie, waar hij uitkwam voor Hoboken. De Boer kwam twaalf keer uit voor het Nederlandse team. Momenteel speelt hij voor Scyedam, dat in de Eredivisie A de laatste plaats inneemt.
Reageer!

Weer 4-2 zege voor tafeltennismannen ITASS/DTK’70

KLAZIENAVEEN - De tafeltennissers van Itass/DTK’70 lijken een abonnement te hebben op een 4-2 zege. Zaterdag werd in de Eredivisie B voor de zesde maal op rij met deze cijfers gewonnen. Ditmaal werd promovendus Avanti uit Hazerswoude-Dorp aan de zegekar gebonden. De ploeg uit Klazienaveen had van de tegenstander niets te duchten. Alleen speler/coach Peter Verweij verloor tweemaal. ‘Ik had een iets mindere dag en Blom en Greup speelden in de beslissende fase van de wedstrijd net iets beter . Daardoor verloor ik beide duels in vijf games.’
Reageer!

15 maart Open dag bij Tennisclub Rackem.

KLAZIENAVEEN - Met ongeveer een 50 tal jeugdleden is tennisclub Rackem een jonge frisse, gezellige en sportieve club te noemen. Diverse jeugdleden spelen in competitie verband de Tenniskids World tour. Hier kan ieder lid op zijn of haar eigen niveau een leuk potje tennis spelen. Ook binnen de vereniging worden er diverse activiteiten voor de jeugd georganiseerd. Op zaterdag 15 maart (vandaag dus) houdt Tennisclub Rackem in samenwerking met Tennischool Koning een open dag voor tennisliefhebbers vanaf 5 jaar. Als je wilt kennismaken met deze leuke sport kun je vanaf 10:30 tot en met 12:15 een kijkje nemen op ons tennispark aan de planeet 1 in Klazienaveen.
Reageer!

ITASS/DTK’70 KRIJGT BEZOEK VAN PROMOVENDUS JCV

KLAZIENAVEEN - De tafeltennismannen van Itass/DTK’70 spelen aankomende zaterdag in eigen zaal tegen JCV. De ploeg uit Vught is de promovendus uit de eerste divisie en behaalde tot nu toe zes punten uit drie duels. De Drentse formatie staat fier bovenaan in de Eredivisie B met zestien punten uit vier duels. Na vier duels tegen ploegen die vorig seizoen ook in eredivisie speelden, wacht DTK’70 in de heenronde nu nog duels tegen de kampioenen van de eerste divisie: JCV en Avanti.
Reageer!

Twee zeges voor tafeltennismannen ITASS/DTK'70

KLAZIENAVEEN - De tafeltennismannen van Itass/DTK’70 hebben afgelopen weekeinde twee belangrijke zeges geboekt. Zaterdag werd Tafeltennis Zwolle met 4-2 verslagen, terwijl een dag later met dezelfde cijfers werd gezegevierd over het Leidse Scylla. Daarmee heeft de formatie van speler/coach Peter Verweij een grote stap gezet richting lijfsbehoud in de eredivisie B.
Reageer!

ITASS/DTK’70 tweemaal in aktie komend weekendDE

KLAZIENAVEEN - De tafeltennismannen van Itass/DTK’70 komen dit weekeinde tweemaal in actie in de Eredivisie B. De koploper gaat zaterdag op bezoek bij Tafeltennis Zwolle en treedt een dag later aan tegen het Leidse Scylla. Bij tweemaal winst kan de Drentse formatie al een flinke stap zetten naar lijfsbehoud op het hoogste niveau. De Drenten liggen mooi op koers voor behoud in de eredivisie. Acht punten uit twee wedstrijden en dat stemt speler/coach Peter Verweij tot tevredenheid. Hij ziet het komend weekeinde rooskleurig tegemoet. ‘Het zijn wel lastige wedstrijden, maar op papier moeten we die duels kunnen winnen.’
Reageer!

ITASS/DTK'70 start met zege op Tafeltennis Zwolle

ZWOLLE - De tafeltennissers van Itass/DTK’70 zijn in groep B van de eredivisie gestart met een zege op Tafeltennis Zwolle. In Klazienaveen won de equipe van speler/coach Peter Verweij met 4-2. Uitblinker bij de Drenten was Bas Hergelink: hij bleef ongeslagen. Verweij was na afloop van het duel dik tevreden over de zege op de Zwollenaren. ‘Ik zie ze als een concurrent voor de bovenste twee plaatsen. We willen ons zo snel mogelijk veilig spelen en daarom is het altijd lekker als je met een zege kunt beginnen.’ Gemakkelijk ging het niet. In de slotpartij kon de winst pas veilig worden gesteld. Vanrossomme moest daarvoor wel alle zeilen bijzetten om Hollak van zich af te houden. Dat lukte de Belg ternauwernood. Na een matchpoint tegen, won hij in de vijfde game met 12-10.
Reageer!

ITASS/DTK’70 verliest met duidelijke cijfers van Enjoy & Deploy

KLAZIENAVEEN – De tafeltennisheren van Itass/DTK’70 hebben hun laatste duel in de reguliere competitie verloren. In Klazienaveen was landskampioen Enjoy & Deploy gisteren met 5-1 te sterk. De Drenten missen de play-offs en komen in het nieuwe jaar uit in de eredivisie B. DTK’70 had alleen nog een theroretische kans om de play-offs te bereiken, maar het werd al snel duidelijk dat de gasten uit Zoetermeer heer en meester waren. In de beginfase beet de thuisploeg nog flink van zich af. Vanrossomme miste een matchpoint tegen Gommers en verloor alsnog met 11-9 in de vijfde game.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda