Tafeltennis / Tennis

Finalisten Rackem open bekend

KLAZIENAVEEN - De finalisten van het Rackem open dat afgelopen week werd gespeeld zijn bekend. Op zondag 22 juni wordt er vanaf 10:30 gestreden om de finaleplaatsen in de categorieën 4 tm 7. Er wordt gespeeld in de onderdelen dames dubbel (DD), heren dubbel (HD), heren enkel (HE), dames enkel (DE) en gemengd dubbel (GD).
Reageer!

Komend weekend finales Rackem open

KLAZIENAVEEN - Op zaterdag 21 juni en zondag 22 juni is het finale weekend van het Rackem open. Op zaterdag wordt er om 9:00 gestart en zijn er de hele dag een aantal zeer interessante halve finales te zien en op zondag worden de finales gespeeld en wordt de dag afgesloten met de prijsuitreiking.
Reageer!

Jasper Hamberg Nederlands kampioen Paratennis

VALKENSWAARD – Afgelopen zaterdag is de 22-jarige Jasper Hamberg uit Schoonoord in sporthal “De Belleman” te Valkenswaard Nederlands Kampioen geworden van paratafeltennis klasse 4. In de voorrondes werden alle poule wedstrijden overtuigend gewonnen met 3-0.
Reageer!

Voorbereiding Rackem open 2014 in volle gang.

KLAZIENAVEEN - Van 13 tot en met 22 juni organiseert tennisclub Rackem uit Klazienaveen het door de Knltb goedgekeurde Rackem open. Dit regionale open tennistoernooi dat vorig jaar meer dan honderd deelnemers trok wordt dit jaar alweer voor de vijfde keer georganiseerd. De organisatie mikt dit jaar op een nog iets groter deelnemersveld waardoor er ook voor het publiek voldoende is te zien.
Reageer!

VOORZITTER VELZING VERTREKT BIJ ITASS/DTK’70

KLAZIENAVEEN - ‘Het besluit om na 25 jaar te stoppen als voorzitter van ITASS/DTK‘70 is geen lichtvaardig besluit welke je in een dag neemt. Het is een samenloop van omstandigheden waarin je terechtkomt en die je dwingen om keuzes te maken’, aldus de heer Velzing in reactie op zijn aanstaande vertrek bij DTK’70. ‘Het besluit om mijn functie neer te leggen heeft enerzijds te maken met het feit dat mijn bedrijfsactiviteiten in Delfzijl behoorlijk in omvang zijn toegenomen, waardoor ik minder tijd heb om inhoud te blijven geven aan de functie, zoals ik altijd heb gedaan.
Reageer!

ITASS/DTK’70 BINNEN TWEE UUR LANGS JCV

VUGHT - De tafeltennismannen van Itass/DTK’70 hebben zaterdag wederom met 4-2 gewonnen. In Vught was de ploeg uit Klazienaveen te sterk voor het laag geklasseerde JCV. Met nog een duel voor de boeg tegen nummer laatst Avanti is het bijna zeker dat de Drenten ook komend seizoen op het hoogste niveau acteren. Speler/coach Verwey was tevreden met de zege, maar vond het jammer dat zijn ploeg niet ruimer had gewonnen. ‘Ik zit eigenlijk te wachten op een 5-1 of 6-0 zege. Dat is ons dit seizoen nog niet gelukt en het is een punt waar ik niet tevreden over ben.’
Reageer!

Winst op laagvlieger JCV nodig voor ITASS DTS 70

KLAZIENAVEEN - De tafeltennismannen van Itass/DTK’70 spelen komende zaterdag hun voorlaatste wedstrijd in de Eredivisie B. In Vught is JCV de tegenstander. De Drentse formatie is met twee ploegen (Scylla en Pecos) nog in de strijd voor rechtstreekse handhaving op het hoogste niveau. Winst op laagvlieger JCV betekent zo goed als zeker handhaving voor DTK’70. De concurrenten Pecos en Scylla hebben een veel zwaarder programma, waardoor speler/coach Peter Verweij het einde van de competitie met vertrouwen tegemoet ziet.
Reageer!

ITASS/DTK’70 WINT TOPDUEL VAN SCYLLA: 4-2

KLAZIENAVEEN De tafeltennissers van Itass/DTK’70 hebben in de eredvisie B goede zaken gedaan. De ploeg uit Klazienaveen versloeg koploper Scylla met 4-2 en naderde de Leidse ploeg tot op één punt. Ook Pecos kwam door de 5-1 zege op JCV dichterbij, waardoor het slot van de competitie erg spannend blijft. DTK’70 lijkt, met nog twee wedstrijden te gaan, in een zetel te zitten voor rechstreekse handhaving (nummers 1 en 2 in de stand). Met nog duels tegen Avanti en JCV voor de boeg heeft ze een beduidend makkelijker programma dan Scylla en Pecos, die elkaar ook nog onderling treffen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda