Tafeltennis / Tennis

Itass DTK’70 op jacht naar thuiswinst

KLAZIENAVEEN– De tafeltennisheren van Itass DTK’70 uit Klazienaveen spelen de tweede thuiswedstrijd van dit seizoen tegen Scylla uit Leiden. De ploeg uit Leiden staat op de 8e plaats in de eredivisie. Itass DTK’70 neemt de 6e plek in de op de ranglijst.
Reageer!

Itass/DTK 70 Nog steeds op koers voor de playoffs

ZOETERMEER – Het afgelopen weekend hebben de tafeltennisheren van Itass DTK’70 een wisselende indruk achter gelaten. Zaterdag werd een degelijk gelijkspel (3-3) behaald tegen Smash’70 uit Hattem. Kopman Michel de Boer bleef wederom ongeslagen en Wai Lung Chung behaalde één winstpartij.
Reageer!

Vliegende start Itass DTK’70 tegen landskampioen

ZOETERMEER – De tafeltennisheren van Itass DTK’70 uit Klazienaveen hebben een vliegende start van het nieuwe tafeltennisseizoen beleefd. Tegen landskampioen Enjoy & Deploy uit Zoetermeer werd met 2-4 gewonnen. Nieuwbakken kopman Michel de Boer legde de basis voor de zege met twee knappe overwinningen.
Reageer!

JeugdtennistVERder: tennisverenigingen slaan handen ineen.

KLAZIENAVEEN - De jeugdafdelingen van de tennisverenigingen Vesna (Veenoord/Nieuw Amsterdam), Rackem (Klazienaveen) en Heideslag (Erica) gaan hun samenwerking verder uitbreiden in hun streven om jeugd meer te kunnen bieden bij de tennissport. Zo is er een gezamenlijke website online gezet en worden er gezamenlijke toernooien georganiseerd.
Reageer!

Finalisten Rackem open bekend

KLAZIENAVEEN - De finalisten van het Rackem open dat afgelopen week werd gespeeld zijn bekend. Op zondag 22 juni wordt er vanaf 10:30 gestreden om de finaleplaatsen in de categorieën 4 tm 7. Er wordt gespeeld in de onderdelen dames dubbel (DD), heren dubbel (HD), heren enkel (HE), dames enkel (DE) en gemengd dubbel (GD).
Reageer!

Komend weekend finales Rackem open

KLAZIENAVEEN - Op zaterdag 21 juni en zondag 22 juni is het finale weekend van het Rackem open. Op zaterdag wordt er om 9:00 gestart en zijn er de hele dag een aantal zeer interessante halve finales te zien en op zondag worden de finales gespeeld en wordt de dag afgesloten met de prijsuitreiking.
Reageer!

Jasper Hamberg Nederlands kampioen Paratennis

VALKENSWAARD – Afgelopen zaterdag is de 22-jarige Jasper Hamberg uit Schoonoord in sporthal “De Belleman” te Valkenswaard Nederlands Kampioen geworden van paratafeltennis klasse 4. In de voorrondes werden alle poule wedstrijden overtuigend gewonnen met 3-0.
Reageer!

Voorbereiding Rackem open 2014 in volle gang.

KLAZIENAVEEN - Van 13 tot en met 22 juni organiseert tennisclub Rackem uit Klazienaveen het door de Knltb goedgekeurde Rackem open. Dit regionale open tennistoernooi dat vorig jaar meer dan honderd deelnemers trok wordt dit jaar alweer voor de vijfde keer georganiseerd. De organisatie mikt dit jaar op een nog iets groter deelnemersveld waardoor er ook voor het publiek voldoende is te zien.
Reageer!

VOORZITTER VELZING VERTREKT BIJ ITASS/DTK’70

KLAZIENAVEEN - ‘Het besluit om na 25 jaar te stoppen als voorzitter van ITASS/DTK‘70 is geen lichtvaardig besluit welke je in een dag neemt. Het is een samenloop van omstandigheden waarin je terechtkomt en die je dwingen om keuzes te maken’, aldus de heer Velzing in reactie op zijn aanstaande vertrek bij DTK’70. ‘Het besluit om mijn functie neer te leggen heeft enerzijds te maken met het feit dat mijn bedrijfsactiviteiten in Delfzijl behoorlijk in omvang zijn toegenomen, waardoor ik minder tijd heb om inhoud te blijven geven aan de functie, zoals ik altijd heb gedaan.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda