Tafeltennis / Tennis

ITASS/DTK’70 KRIJGT BEZOEK VAN PROMOVENDUS JCV

KLAZIENAVEEN - De tafeltennismannen van Itass/DTK’70 spelen aankomende zaterdag in eigen zaal tegen JCV. De ploeg uit Vught is de promovendus uit de eerste divisie en behaalde tot nu toe zes punten uit drie duels. De Drentse formatie staat fier bovenaan in de Eredivisie B met zestien punten uit vier duels. Na vier duels tegen ploegen die vorig seizoen ook in eredivisie speelden, wacht DTK’70 in de heenronde nu nog duels tegen de kampioenen van de eerste divisie: JCV en Avanti.
Reageer!

Twee zeges voor tafeltennismannen ITASS/DTK'70

KLAZIENAVEEN - De tafeltennismannen van Itass/DTK’70 hebben afgelopen weekeinde twee belangrijke zeges geboekt. Zaterdag werd Tafeltennis Zwolle met 4-2 verslagen, terwijl een dag later met dezelfde cijfers werd gezegevierd over het Leidse Scylla. Daarmee heeft de formatie van speler/coach Peter Verweij een grote stap gezet richting lijfsbehoud in de eredivisie B.
Reageer!

ITASS/DTK’70 tweemaal in aktie komend weekendDE

KLAZIENAVEEN - De tafeltennismannen van Itass/DTK’70 komen dit weekeinde tweemaal in actie in de Eredivisie B. De koploper gaat zaterdag op bezoek bij Tafeltennis Zwolle en treedt een dag later aan tegen het Leidse Scylla. Bij tweemaal winst kan de Drentse formatie al een flinke stap zetten naar lijfsbehoud op het hoogste niveau. De Drenten liggen mooi op koers voor behoud in de eredivisie. Acht punten uit twee wedstrijden en dat stemt speler/coach Peter Verweij tot tevredenheid. Hij ziet het komend weekeinde rooskleurig tegemoet. ‘Het zijn wel lastige wedstrijden, maar op papier moeten we die duels kunnen winnen.’
Reageer!

ITASS/DTK'70 start met zege op Tafeltennis Zwolle

ZWOLLE - De tafeltennissers van Itass/DTK’70 zijn in groep B van de eredivisie gestart met een zege op Tafeltennis Zwolle. In Klazienaveen won de equipe van speler/coach Peter Verweij met 4-2. Uitblinker bij de Drenten was Bas Hergelink: hij bleef ongeslagen. Verweij was na afloop van het duel dik tevreden over de zege op de Zwollenaren. ‘Ik zie ze als een concurrent voor de bovenste twee plaatsen. We willen ons zo snel mogelijk veilig spelen en daarom is het altijd lekker als je met een zege kunt beginnen.’ Gemakkelijk ging het niet. In de slotpartij kon de winst pas veilig worden gesteld. Vanrossomme moest daarvoor wel alle zeilen bijzetten om Hollak van zich af te houden. Dat lukte de Belg ternauwernood. Na een matchpoint tegen, won hij in de vijfde game met 12-10.
Reageer!

ITASS/DTK’70 verliest met duidelijke cijfers van Enjoy & Deploy

KLAZIENAVEEN – De tafeltennisheren van Itass/DTK’70 hebben hun laatste duel in de reguliere competitie verloren. In Klazienaveen was landskampioen Enjoy & Deploy gisteren met 5-1 te sterk. De Drenten missen de play-offs en komen in het nieuwe jaar uit in de eredivisie B. DTK’70 had alleen nog een theroretische kans om de play-offs te bereiken, maar het werd al snel duidelijk dat de gasten uit Zoetermeer heer en meester waren. In de beginfase beet de thuisploeg nog flink van zich af. Vanrossomme miste een matchpoint tegen Gommers en verloor alsnog met 11-9 in de vijfde game.
Reageer!

Pim van Schaik kampioen A-ranglijst

TILBURG - Pim van Schaik vanTTC emmen is zondag in Tilburg kampioen geworden bij de A-ranglijsten toernooi bij de pupillen. De 9 beste pupillen van Nederland speelde daar om een plaats in de finale. Pim kwam ongeslagen in de finale en speelde daar tegen Sander van Buul. Het werd een spannende 5 setter die Pim uiteindelijk naar zich toe trok. Het was voor Pim zijn eerste A ranglijst toernooi en was dus extra blij met deze overwinning. Het Emmer tafeltennistalent werd in Tilburg bijgestaan door zijn trainer Anne Vlieg.
Reageer!

Tonnie Heijnen pakt 2 keer zilver

SINT SICOLAAS (BEL)/EMMEN - Op de Open Belgische tafeltenniskampioenschappen voor mensen met een beperking heeft Emmenaar Tonnie Heijen 2 keer zilver behaald in het Belgische Sint Sicolaas. Hij heeft daarmee zoveel punten behaald dat hij mag deelnemen aan het WK in de Chinese hoofdstad Peking. Hij verklaarde dat hij het heel jammer vondt als hij in de halve finale niet door zijn rug gegaan was en in de finale zijn oponent Max van Amerongen niet kon treffen omdat hij zwaar favoriet was. In de teamwedstrijd pakte Heijnen ook zilver met Max van Amerongen en de uit Duitsland afkomstige Yannik Rudenklau.
Reageer!

ITASS/DTK’70 doet goede zaken tegen Smash'70

KLAZIENAVEEN - De tafeltennissers van Itass/DTK’70 hebben zaterdag goede zaken gedaan in de strijd om de playoff-plaatsen. In sporthal de Zon in Klazienaveen won de equipe van speler/coach Peter Verweij met 4-2 van Smash’70, waardoor de Drenten nog steeds een kans hebben om zich te plaatsen voor het toetje van de competitie. Winst was ook noodzakelijk, want anders kon DTK’70 plaatsing voor de play-offs definitief vaarwel zeggen. Met nog twee duels te gaan (Pecos en Enjoy & Deploy) is er nog een kans om zich te plaatsen.
Reageer!

ITASS/DTK’70 en Scydam delen de punten

KLAZIENAVEEN - De tafeltennissers van Itass/DTK’70 en Scyedam hebben afgelopen zaterdag in sporthal De Zon in Klazienaveen de punten gedeeld: 3-3. Coach Peter Verweij kon leven met het resultaat, ondanks het feit dat hij voor het duel had gehamerd op een zege. ‘Dit was het maximaal haalbare’, concludeerde hij na afloop tevreden. Dag en nacht verschil was het met het duel van vorige week, toen het Drentse team met 5-1 billenkoek kreeg van Westa. Verweij: ‘Ik ben nu enorm tevreden over het vertoonde spel. Vooral Hergelink en Vanrossomme hebben goed gespeeld.’ De Belgische kopman hield De Treffers’70 in het begin in de race, toen hij zich vanuit een 2-1 achterstand tegen Ter Lüün terugknokte in de partij. Vanrossomme won het duel knap, waardoor beide teams weer in evenwicht kwamen (1-1). Daarna bleef het duel in balans. Vanrossomme en Chung wonnen ieder nog een partij, terwijl Hergelink zonder winstpartij bleef.
Reageer!

Badminton Dutch open te Almere;

ALMERE - Deze week wordt de Dutch open gespeeld in Almere en De badmintonner Jordy Hilbink bereikte woensdagavond als enige Nederlandse heren singel de derde ronde via een zege met 21-11 21-19 tegen Leonov Kirilo uit Oekraïne. De 22 jarige Emmenaar Jordy Hilbink traint momenteel bij de badminton academie in Kopenhagen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda