Tafeltennis / Tennis

Weer 4-2 zege voor tafeltennismannen ITASS/DTK’70

KLAZIENAVEEN - De tafeltennissers van Itass/DTK’70 lijken een abonnement te hebben op een 4-2 zege. Zaterdag werd in de Eredivisie B voor de zesde maal op rij met deze cijfers gewonnen. Ditmaal werd promovendus Avanti uit Hazerswoude-Dorp aan de zegekar gebonden. De ploeg uit Klazienaveen had van de tegenstander niets te duchten. Alleen speler/coach Peter Verweij verloor tweemaal. ‘Ik had een iets mindere dag en Blom en Greup speelden in de beslissende fase van de wedstrijd net iets beter . Daardoor verloor ik beide duels in vijf games.’
Reageer!

15 maart Open dag bij Tennisclub Rackem.

KLAZIENAVEEN - Met ongeveer een 50 tal jeugdleden is tennisclub Rackem een jonge frisse, gezellige en sportieve club te noemen. Diverse jeugdleden spelen in competitie verband de Tenniskids World tour. Hier kan ieder lid op zijn of haar eigen niveau een leuk potje tennis spelen. Ook binnen de vereniging worden er diverse activiteiten voor de jeugd georganiseerd. Op zaterdag 15 maart (vandaag dus) houdt Tennisclub Rackem in samenwerking met Tennischool Koning een open dag voor tennisliefhebbers vanaf 5 jaar. Als je wilt kennismaken met deze leuke sport kun je vanaf 10:30 tot en met 12:15 een kijkje nemen op ons tennispark aan de planeet 1 in Klazienaveen.
Reageer!

ITASS/DTK’70 KRIJGT BEZOEK VAN PROMOVENDUS JCV

KLAZIENAVEEN - De tafeltennismannen van Itass/DTK’70 spelen aankomende zaterdag in eigen zaal tegen JCV. De ploeg uit Vught is de promovendus uit de eerste divisie en behaalde tot nu toe zes punten uit drie duels. De Drentse formatie staat fier bovenaan in de Eredivisie B met zestien punten uit vier duels. Na vier duels tegen ploegen die vorig seizoen ook in eredivisie speelden, wacht DTK’70 in de heenronde nu nog duels tegen de kampioenen van de eerste divisie: JCV en Avanti.
Reageer!

Twee zeges voor tafeltennismannen ITASS/DTK'70

KLAZIENAVEEN - De tafeltennismannen van Itass/DTK’70 hebben afgelopen weekeinde twee belangrijke zeges geboekt. Zaterdag werd Tafeltennis Zwolle met 4-2 verslagen, terwijl een dag later met dezelfde cijfers werd gezegevierd over het Leidse Scylla. Daarmee heeft de formatie van speler/coach Peter Verweij een grote stap gezet richting lijfsbehoud in de eredivisie B.
Reageer!

ITASS/DTK’70 tweemaal in aktie komend weekendDE

KLAZIENAVEEN - De tafeltennismannen van Itass/DTK’70 komen dit weekeinde tweemaal in actie in de Eredivisie B. De koploper gaat zaterdag op bezoek bij Tafeltennis Zwolle en treedt een dag later aan tegen het Leidse Scylla. Bij tweemaal winst kan de Drentse formatie al een flinke stap zetten naar lijfsbehoud op het hoogste niveau. De Drenten liggen mooi op koers voor behoud in de eredivisie. Acht punten uit twee wedstrijden en dat stemt speler/coach Peter Verweij tot tevredenheid. Hij ziet het komend weekeinde rooskleurig tegemoet. ‘Het zijn wel lastige wedstrijden, maar op papier moeten we die duels kunnen winnen.’
Reageer!

ITASS/DTK'70 start met zege op Tafeltennis Zwolle

ZWOLLE - De tafeltennissers van Itass/DTK’70 zijn in groep B van de eredivisie gestart met een zege op Tafeltennis Zwolle. In Klazienaveen won de equipe van speler/coach Peter Verweij met 4-2. Uitblinker bij de Drenten was Bas Hergelink: hij bleef ongeslagen. Verweij was na afloop van het duel dik tevreden over de zege op de Zwollenaren. ‘Ik zie ze als een concurrent voor de bovenste twee plaatsen. We willen ons zo snel mogelijk veilig spelen en daarom is het altijd lekker als je met een zege kunt beginnen.’ Gemakkelijk ging het niet. In de slotpartij kon de winst pas veilig worden gesteld. Vanrossomme moest daarvoor wel alle zeilen bijzetten om Hollak van zich af te houden. Dat lukte de Belg ternauwernood. Na een matchpoint tegen, won hij in de vijfde game met 12-10.
Reageer!

ITASS/DTK’70 verliest met duidelijke cijfers van Enjoy & Deploy

KLAZIENAVEEN – De tafeltennisheren van Itass/DTK’70 hebben hun laatste duel in de reguliere competitie verloren. In Klazienaveen was landskampioen Enjoy & Deploy gisteren met 5-1 te sterk. De Drenten missen de play-offs en komen in het nieuwe jaar uit in de eredivisie B. DTK’70 had alleen nog een theroretische kans om de play-offs te bereiken, maar het werd al snel duidelijk dat de gasten uit Zoetermeer heer en meester waren. In de beginfase beet de thuisploeg nog flink van zich af. Vanrossomme miste een matchpoint tegen Gommers en verloor alsnog met 11-9 in de vijfde game.
Reageer!

Pim van Schaik kampioen A-ranglijst

TILBURG - Pim van Schaik vanTTC emmen is zondag in Tilburg kampioen geworden bij de A-ranglijsten toernooi bij de pupillen. De 9 beste pupillen van Nederland speelde daar om een plaats in de finale. Pim kwam ongeslagen in de finale en speelde daar tegen Sander van Buul. Het werd een spannende 5 setter die Pim uiteindelijk naar zich toe trok. Het was voor Pim zijn eerste A ranglijst toernooi en was dus extra blij met deze overwinning. Het Emmer tafeltennistalent werd in Tilburg bijgestaan door zijn trainer Anne Vlieg.
Reageer!

Tonnie Heijnen pakt 2 keer zilver

SINT SICOLAAS (BEL)/EMMEN - Op de Open Belgische tafeltenniskampioenschappen voor mensen met een beperking heeft Emmenaar Tonnie Heijen 2 keer zilver behaald in het Belgische Sint Sicolaas. Hij heeft daarmee zoveel punten behaald dat hij mag deelnemen aan het WK in de Chinese hoofdstad Peking. Hij verklaarde dat hij het heel jammer vondt als hij in de halve finale niet door zijn rug gegaan was en in de finale zijn oponent Max van Amerongen niet kon treffen omdat hij zwaar favoriet was. In de teamwedstrijd pakte Heijnen ook zilver met Max van Amerongen en de uit Duitsland afkomstige Yannik Rudenklau.
Reageer!

ITASS/DTK’70 doet goede zaken tegen Smash'70

KLAZIENAVEEN - De tafeltennissers van Itass/DTK’70 hebben zaterdag goede zaken gedaan in de strijd om de playoff-plaatsen. In sporthal de Zon in Klazienaveen won de equipe van speler/coach Peter Verweij met 4-2 van Smash’70, waardoor de Drenten nog steeds een kans hebben om zich te plaatsen voor het toetje van de competitie. Winst was ook noodzakelijk, want anders kon DTK’70 plaatsing voor de play-offs definitief vaarwel zeggen. Met nog twee duels te gaan (Pecos en Enjoy & Deploy) is er nog een kans om zich te plaatsen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda