ITASS naamsponsor, Emilien van Rossome nieuwe aanwinst

ZWARTEMEER - Alom vrolijke gezichten waren er dinsdagmiddag op de persconferentie van tafeltennisclub De Treffers'70 uit Klazienaveen. Op het Sportlandgoed in Zwartemeer presenteerde voorzitter Hendrikus Velzing niet alleen een nieuwe naamsponsor, maar ook een nieuwe speler. Itass BV uit Emmen verbond zich als naamsponsor voor een jaar (met een optie voor twee jaar) aan de Drentse club. De 19-jaar Belg Emilien Vanrossomme werd aangetrokken als nieuwe speler. Ook hij tekende voor een periode van ??n seizoen.

Itass BV (IT, Advice, Solutions, en Support) is een zelfstandige onderneming, die de business van haar klanten ondersteunt met het ontwerpen, implementeren en beheren van haar automatiseringssystemen, infrastructuur en  telefonie. Velzing ziet uit naar de samenwerking. 'Het is een gezond en goed bedrijf. We zijn erg blij met deze nieuwe naamsponsor.' De Drentse eredivisionist zal komend seizoen als Itass/DTK'70 de tafeltenniscompetitie beginnen.

Verrassend was ook de presentatie van Emilien Vanrossomme, waarschijnlijk de nieuwe kopman van de Drentse formatie.  Het valt de club te prijzen dat na het vertrek van Casper Ter Lüün er nu al een nieuwe speler aan de selectie kan worden toegevoegd.  Immers de spoeling was erg dun, vooral in Nederland. Het is daarom niet vreemd dat Velzing in Duitsland een nieuwe speler vond. 

Vanrossomme speelde het afgelopen seizoen voor 2e Bundesliga-club Saarbrücken, waar voor hem het komend  seizoen geen plek meer was. Een paar jaar geleden was hij nog te bewonderen in Nederland, toen hij uitkwam voor Enjoy&Deploy uit Zoetermeer. Speler/coach Peter Verweij is blij met de versterking. 'Hij heeft in Duitsland een matig seizoen achter de rug, maar daarvoor was hij behoorlijk op dreef. Het is een prima speler. Het is nog even afwachten hoe de tafeltennisbond zijn sterkte inschat. Maar ik verwacht dat hij als kopman gaat starten.'

Voor het komend seizoen zijn nu drie spelers vastgelegd: Emilien Vanrossomme, Wai Lung Chung en Peter Verweij. De Drentse club gaat nog proberen om een vierde speler binnen te halen. Verweij: 'Dat is wel het plan. Om de competitie met drie spelers in te gaan is een beetje riskant. Hopelijk gaat het lukken.'

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda