60ste Dr. van Leeuwentoernooi 2013

EMMEN - Dit jaar een mijlpaal voor LTC Emmen: we organiseren voor de 60ste keer het Dr. Van Leeuwen tennistoernooi en de vereniging bestaat 85 jaar! We zijn er weer in geslaagd een Cat. 1**** toernooi te organiseren op een niveau dat, zoals bekend, uniek is in het Noorden van Nederland en bovendien het enige 4 sterren toernooi tijdens deze periode. Naast het categorie 1**** toernooi wordt er ook een categorie 2 t/m 7 georganiseerd. Voor de tennisliefhebbers, zowel spelers als toeschouwers, is er veel te beleven tijdens dit toernooi.

Het cat.1 toernooi begint op dinsdag 14 mei met een kwalificatietoernooi     voor plaatsing in het hoofdtoernooi enkelspel voor zowel de dames als de heren. Op donderdag 16 mei start het hoofdtoernooi categorie1****, waarvan op maandag 20 mei (2e pinksterdag) de finales worden gespeeld. Het toernooi voor de cat. 2 t/m 7  begint op dinsdag 14 mei om 19.30 uur.
Gedurende het gehele toernooi bent u van harte welkom op ons prachtige park en de toegang is gratis.
Het deelnemersveld ziet er weer fantastisch uit.

Bij de dames 25 speelsters uit de top 100 van Nederland met de winnares van afgelopen jaar Olga Kalyuzhnaya nummer 3 op de Nederlandse Ranglijst.Daarnaast de nummer 10 van de Nederlandse Ranglijst Marcella Koek en de geroutineerde Kim van der Horst uit Castricum. Ook de Noordelijke deelneemsters zijn sterk vertegenwoordigd: Joany Pontjodikromo, Daniëlle Koetje, Sarah de Boer, Arianne Hartono, Priscilla Visser, Tessa van de Ploeg en Naomi de Hart.

Bij de heren komen de eerste 23 spelers uit de top 100 van Nederland met Mark de Jong, de finalist van afgelopen jaar, Nick van der Meer,Jeroen Camfferman en Sander Arends zijn hier de hoogst geplaatste spelers. Noordelijke deelnemers zijn: Roy Schoonveld, Floris Kilian, Elroy Middendorp, Stefan Bodde, Diwon de Haan, Erik Dallinga en Yoram Hilberts. Als het weer mee wil werken zijn alle voorwaarden aanwezig om er weer sportieve en gezellige pinksterdagen van te maken en van een hoog tennisniveau te genieten.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda