Wielerflits weer met veel nieuws

Bekijk deze mail in je browser

Beste wielerliefhebber,

Na de ontknoping van de Tour de France die volledig werd opgeëist door Tadej Poga?ar, ging het de afgelopen week ook veel over de Sloveense Tourwinnaar. Eerst besloot hij wegens vermoeidheid en frustratie de Olympische Spelen over te slaan, en daarna verscheen hij in het criterium van Surhuisterveen. Collega Jeen zat die avond in zijn wiel!

Maxim en Youri moesten een lange reis terug maken van Nice naar Nederland, maar hebben op de laatste dag van de Tour de France nog hun conclusies gedeeld na drie weken koers. Het gaat over Tadej Poga?ar, Jonas Vingegaard, Remco Evenepoel, Biniam Girmay, Mathieu van der Poel, Wout van Aert en nog veel meer!

On y va!
Ondertussen zijn de eerste wedstrijden op de Olympische Spelen al gespeeld, maar het wielrennen begint morgen (zaterdag) pas. Eerst is het de beurt aan de tijdrijders om in Parijs een gooi te doen naar goud. Daarna is er tot 11 augustus elke dag wel een wieleronderdeel op de Olympische Spelen. Check hier het volledige programma!

De blik gaat als eerste op de individuele tijdritten, waar medaillekansen zijn voor Nederland en voor België. Bij de vrouwen is het interessant om de verrichtingen van Ellen van Dijk en Lotte Kopecky te volgen, terwijl bij de mannen Remco Evenepoel en Wout van Aert mogen dromen van eremetaal. Wordt het goud, zilver of brons?

Debuut op de Spelen
Voor het eerst zijn we met WielerFlits en RIDE Magazine op de Olympische Spelen aanwezig. Een mooie mijlpaal voor ons platform. Verslaggever Raymond Kerckhoffs is de komende weken in Parijs om de Nederlandse en Belgische deelnemers te volgen. We hadden nog meer te vieren, want tijdens de Tour haalden we een bezoekersrecord!

Een olympisch weekend gewenst!


Nick Doup
Redactiechef WielerFlits

De Olympische Spelen zijn groots, maar al deze wielersterren ontbreken in Parijs

De Olympische Spelen hebben een status aparte in de sportwereld. De wieleronderdelen vormen altijd een hoogtepunt in die drie weken, maar ondanks het grootse karakter van de Olympische Spelen zullen in Parijs 2024 veel sterren uit het wielrennen ontbreken. Zoals in veel andere sporten ook de sterren ontbreken, om diverse redenen, heeft ook het wielrennen last van ontbrekende toppers. WielerFlits zet de ontbrekende namen op rij.

Rechthoek: afgeronde hoeken: Lees verderLees verder

Zomer-editie RIDE gaat verder dan de Tour: krijg jij het Najaarsnummer GRATIS?

In de Zomer-editie van RIDE Magazine komen ook de Olympische Spelen, Tour de France Femmes en het EK in Limburg in september ruimschoots aan bod. Genoeg reden om hem alsnog in huis te halen. Bovendien hebben we een extra aantrekkelijke actie!

Wanneer je deze week de Zomer-editie van RIDE Magazine bestelt in onze webshop en er wint een Nederlander of een Belg (m/v) goud tijdens de Olympische tijdrit, dan krijg je van ons het nieuwe najaarsnummer (dat op 20 september verschijnt) cadeau. Bestel voor zaterdag 27 juli 12:00 jouw nieuwe RIDE!

Rechthoek: afgeronde hoeken: Bestel RIDE en krijg het Najaarsnummer GRATIS!Bestel RIDE en krijg het Najaarsnummer GRATIS!

Winactie: Maak kans op een unieke Jamel Armand Cycling-set van Protest Sportswear (t.w.v. €220)

De Tour de France is net ten einde en het is volop zomer. Samen met Protest Sportswear mogen wij een unieke limited edition fietskledingset weggeven die het merk samen met Nederlandse kunstenaar Jamel Armand heeft ontwikkeld. Een kleurrijk en zomers ontwerp! Wil jij kansmaken op deze Jamel Armand Cycling-kledingset? Doe dan mee met de WielerFlits winactie.

<!--[if gte vml 1]><v:roundrect id="_x0000_s1041" hr

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda