In deze categorie

Wielrennen

Greenfield ATB Classic 2016

EMMEN - Op zaterdag 19 november wordt de Greenfield ATB Classic 2016 verreden. Het parcours gaat door het Overse Bos, de Emmerdennen en het Valther Bos.
Reageer!

Floor Weerink regiokampioen

BEEK – Floor Weerink uit Exloo is in Beek (Gelderland) regiokampioen veldrijden geworden bij de vrouwen. Aan deze wedstrijd rondom het Zandgat in Montferland kon alleen worden deelgenomen door veldrijders, die lid zijn van clubs uit de districten Noord en Oost. Floor Weerink, gesponsord door Zuivelculinair, is al enkele jaren een vaste waarde in het veldrijden. Dit seizoen debuteert zij bij de vrouwen. In het regiokampioenschap was zij meteen te sterk voor alles en iedereen.
Reageer!

Veldrijders actief op de Meerdijk

EMMEN - Zaterdag organiseerde WSV Emmen een veldrit voor de jeugd. Deze wedstrijd, gesponsord door Bikes4You, trok deelnemers uit het hele land. Geen wonder, want er waren kwalificatie-punten te verdienen voor het Nederlands kampioenschap, dat later in het seizoen op de agenda staat.
Reageer!

Rabo Bushbiker Najaarstocht groot succes

SLEEN - 425 Deelnemers gingen zondag 23 oktober jl. van start tijdens de Rabo Bushbiker Najaarstocht, georganiseerd door MTB vereniging Bushbikers uit Sleen. Ondanks de regenval in de week voorafgaand aan de tocht, lagen de drie verschillende routes van 30, 50 en 70 km er boven verwachting bij. In het bos waren
Reageer!

Geslaagde Geopark Hondsrug Classic

GASSELTE - Afgelopen zondag stonden bijna 800 deelnemers aan de start van de 3e editie van de Geopark Hondsrug Classic in de bossen rondom recreatieplas Nije Hemelriek in Gasselte om te strijden in een open wedstrijd voor licentiehouders tot liefhebbers, over een uniek parcours met een totale lengte van ruim 66 kilometer bestaande uit 2 ronden van 33 kilometer in 3 lussen.
Reageer!

Opnieuw top deelnemersveld bij Geopark Hondsrug Classic

GASSELTE - Op zaterdag 15 en zondag 16 oktober wordt de 3e editie van de Geopark Hondsrug Classic georganiseerd rondom het recreatiepark Nije Hemelriek in Gasselte en de staatsbossen van Gieten. Het programma voor de zaterdag bevat het Open Drentse Kampioenschappen MTB jeugdwedstrijden. Kinderen vanaf 8 tot en met 15 jaar oud, met of zonder licentie, kunnen hieraan deelnemen.
Reageer!

41e Internationale HANSGROHE Super Prestige Cyclocross van Gieten

GIETEN - Op zondag 2 oktober 2016 organiseert de Stichting Wieler Promotion Oostermoer te Gieten haar 41e Internationale HANSGROHE Super Prestige Cyclocross van Gieten (memorial Radomir Simunek) Het (aangepaste) parkoers is wederom uitgezet aan de Nijslootsweg in Gieten nabij de Staatsbossen.
Reageer!

Renners WSV Emmen behalen prima resultaten

EMMEN - Wielrenster Arianna Pruisscher uit Nieuw-Dordrecht heeft in Duitsland een nieuwe overwinning toegevoegd aan haar palmarès. In Döhren (Nedersaksen) versloeg zij bij de junior-vrouwen al haar Duitse concurrentes.
Reageer!

Burgemeesters geven aftrap jubileum Oktobermaand Kindermaand

ASSEN - Woensdag 14 september geven Drentse burgemeesters en locoburgemeesters het symbolische startschot voor de vijftiende editie van Oktobermaand Kindermaand. Om 10.00 uur spelen zij op een basisschool in de eigen gemeente het grote Kindermaand verjaardagsspel.
Reageer!

Podiumplaats voor team Bushbikers tijdens de 8 van Appelscha

APPELSCHA - Uitkomend in de categorie 'gemengd' nam team Bushbikers bestaande uit Barry Kroeze, Daan de Bruin, Detlev Riemer en Lianne Vredeveld op zaterdag 20 augustus jl. deel aan de 8u race in Appelscha, en MTB wedstrijd waaraan zowel individueel als in teamverband deelgenomen kan worden.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda