Wielrennen

Tophandbal net over de grens

NORDHORN/LINGEN - De HSG Nordhorn-Lingen zit in een behoorlijke dip. Na de grote nederlaag bij “ Angstgegner” Tusem Essen ( 36-27 ! ) werd de zondag erop opnieuw verloren. Nu in de eigen Emsland Arena in Lingen van HBW Balingen met 26-29 na een dramatisch slechte eerste helft.
Reageer!

Zondag 14 Oktober is het wereld Vrede Vliegerdag.

EMMEN - Over de gehele wereld laten vliegeraars hun vlieger op voor verdraagzaamheid , begrip, saamhorigheid en respect voor de medemens en de aarde. In Emmen , zetten leden van de Vliegerclub stijgkracht ook hun vliegers in de lucht voor de wereld vrede.
Reageer!

WSV Emmen ruim vertegenwoordigd op NK wielrennen!

EMMEN - De selectiecommissie van de KNWU-Noord heeft op basis van een aantal selectiewedstrijden in het noorden bepaald wie aan het NK wielrennen mag deelnemen. Dit jaar mogen er 10 jongens en meisjes van de Wielervereniging Emmen meedoen. Op 17 juni wordt het NK gehouden in het Brabantse Steenbergen. WSV Emmen/ hoofdtrainer jeugd Guus Thijssen is enorm trots. “Je merkt dat het wielrennen in Emmen enorm in de lift zit.
Reageer!

Junior-vrouwen en nieuwelingen-meisjes

EMMEN - Als kijkspel was de wedstrijd van de junior-vrouwen en nieuwelingen-meisjes verreweg het leukst, al zullen sommigen daar totaal anders over denken gezien de valpartijen die zich in het begin voordeden en wellicht ook wel door een wat teleurstellende prestatie zo hier en daar. Maar er gebeurde wel veel.
Reageer!

Schrijf je nu in voor de RegioBank Drentse Fiets4Daagse

DIEVER – De inschrijving voor de Drentse Fiets4Daagse is weer van start gegaan. Ook dit jaar kunnen deelnemers zich voordelig inschrijven via de website. De Drentse Fiets4Daagse biedt al jarenlang veel verschillende routes en afstanden aan, vanuit maar liefst acht startplaatsen. Dit jaar komen er nog een paar extra routes bij.
Reageer!

Laatste trainingsrit WSV Emmen bracht volop strijd

EMMEN - De laatste trainingsrit op de Meerdijk in Emmen bracht zaterdag 50 renners aan de start. Een redelijk aantal gezien de concurrentie van met name de Col du VAM voor masters. Het tempo zat er direct goed in. Junior Huub Deelstra was de eerste aanvaller van de dag. Daarna namen Gudo Hartog en Douwe Doorduin, de studenten van Tandje Hoger, het stokje over. Maar ook dit duo werd na enkele ronden weer ingerekend.
Reageer!

Arianna Pruisscher wint vrouwenklassieker

STRIJEN - Arianna Pruisscher, die tegenwoordig in Sittard verblijft, heeft haar eerste seizoenszege alweer te pakken. Zaterdag won zij in Zuid-Holland de Omloop van Strijen, een klassieker over een afstand van 80 km. In de eindsprint was zij de snelste van het peloton. Zij klopte Phaedra Krol (Heerde) en Susanne Meistrok uit Elshout. Vorig jaar stond Arianna al als tweede op het podium in deze vrouwenklassieker.
Reageer!

Voor de 26e keer de Slenerveldtocht van FTC Toerlust.

NIEUW WEERDINGE. De fietstoerclub Toerlust uit Nieuw-Weerdinge organiseert op zondag 19 november aanstaande voor de 26e keer de jaarlijkse veldtoertocht vanuit het 't Haantje. De tocht leidt de deelnemers langs een met linten goed gepijlde route door de bossen rondom 't Haantje. De deelnemers kunnen kiezen uit 3 zeer aantrekkelijke routes over louter bospaden. Er zijn korte routes van 25 en 30 km, en een langere route van 50 kilometer. De begin- en eindkilometers gaan over prachtig heuvelachtig terrein. Tijdens de tocht kan men nog bepalen welke afstand men wil gaan rijden.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda