EK Veldrijden op de VAM-berg

WIJSTER - De loodzware crossen in Overijse en op de Koppenberg leverden afgelopen week zeges op voor Eli Iserbyt, Kata Blanka Vas en Clara Honsinger. En dat aan de vooravond van het EK veldrijden, dat zaterdag en zondag verreden wordt op en rond de VAM-berg in Drenthe.


Natuurlijk kijken we bij WielerFlits uitgebreid vooruit op de Europese kampioenschappen en de titels die dit weekend uitgedeeld worden. Onze veldritspecialist Nico Dick schreef daarom zelfs twee voorbeschouwingen: een voor het EK veldrijden voor mannen en vrouwen en een voor het EK veldrijden in de jeugdcategorieën. Komend weekend hoef je bij ons helemaal niets te missen van het EK veldrijden. En in ons tv-overzicht zie je precies waar je alle wedstrijden kunt zien.

UCI Track Champions League
Daar vind je ook de UCI Track Champions League terug. Zaterdagavond gaat deze nieuwe baancompetitie van start met een manche op Mallorca. De beste baanrenners ter wereld doen mee en het moet vooral flitsend en spectaculair zijn. Eurosport en RTL 7 zenden de Champions League uit, en er doen veel Nederlanders en Belgen mee!

Ook kon je bij ons als eerste het nieuws lezen dat Jan Maas volgend jaar de transfer maakt naar de WorldTour. De Nederlander, die al lang aanhikt tegen het hoogste niveau, komt in 2022 uit voor BikeExchange-Jayco.

RIDE Magazine
Ondertussen kijken we bij WielerFlits en RIDE Magazine ook al naar 2022. Zo komt er begin maart een nieuwe RIDE Seizoensgids uit. Wil je dat magazine GRATIS ontvangen? Als je nu een abonnement afsluit, krijg je ons eerstvolgende nummer cadeau.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda