WielerFlits is ook deze week weer achter het peloton aan gereisd

EMMEN - Aan het begin van deze week waren er wat koersloze dagen, maar dat was een stilte voor de storm. Er zijn momenteel drie rittenkoersen bezig en daar komen dit weekend ook nog twee crossen en een aantal Spaanse wedstrijden bij. Zei iemand Olympische Spelen? Voor de wielerfan is er genoeg koers om naar te kijken!

. Collega Ties Wijntjes is in Antalya om de Ronde van Antalya op de voet te volgen, en daarbij lette hij op de openingsdag met extra interesse op debutant Bas Tietema. En in Oman is Nico Dick van de partij. Hij sprak al met Fernando Gaviria en Mark Cavendish. Houd onze site dus goed in de gaten, want Ties en Nico komen met nog meer exclusieve verhalen.

RIDE Magazine
Voor de lezers van RIDE Magazine: het is bijna zover! De bomvolle Seizoensgids, vol met gave verhalen, is inmiddels naar de drukker om over twee weken op tijd bij jou te zijn. De nieuwe cover kon je vorige week al zien. Wil je het nummer ook als een van de eersten ontvangen? Bestel RIDE Magazine nu hier met korting, dan ligt hij snel op je deurmat.

Heb jij een eigen verkooppunt waar veel fietsers of fietsliefhebbers komen? Of ken je iemand die zo'n winkel heeft? Dan zoeken wij jou om RIDE Magazine te verkopen. Ook pakken we rondom de lancering van de Seizoensgids uit met een mooie actie. Met de Start of the Season Box scoor je maar liefst 100 euro voordeel.

Veel plezier in deze drukke koersweek,

Maxim Horssels
Hoofdredacteur WielerFlits

Deze artikelen lees je in de nieuwe

RIDE Seizoensgids

Nu het wegseizoen inmiddels op gang is geschoten, tellen wielerfans hoopvol de dagen tot de voorjaarsklassiekers af. Bij onze redactie is dat niet anders. Wij waren de afgelopen weken druk in de weer met het samenstellen van de nieuwe RIDE. Het resultaat is een 180 pagina’s tellende seizoensgids, de ideale voorbereiding op het nieuwe wielerseizoen.

Afgeronde rechthoek: Bestel nu de RIDE SeizoensgidsBestel nu de RIDE Seizoensgids

Scoor nu 100 euro voordeel met de nieuwe Start of the Season Box

Het nieuwe fietsseizoen staat bijna weer voor de deur. Samen met NL Tour Rides hebben we daarom weer een Start of the Season Box samengesteld, bomvol met toffe producten waar je iedere wielerfan een plezier mee doet. De voorraad is beperkt, dus haal hem snel in huis voor slechts € 49,-.

Afgeronde rechthoek: Bestel nu de Start of the Season BoxBestel nu de Start of the Season Box

Speel mee met het Klassiekerspel van Scorito en win een jaarabonnement op RIDE

Denk jij te weten wie er tijdens de voorjaarsklassiekers kort gaan eindigen? Speel dan mee met het Scorito Klassiekerspel en voeg een extra dimensie toe aan het kijken van de koers. Stel jouw team samen en speel van de Omloop tot Luik mee met de WielerFlits sub-league. De wielerkenner die de beste selectie samenstelt en aan het einde van het voorjaar de ranglijst aanvoert, ontvangt een jaarabonnement op RIDE Magazine.

Afgeronde rechthoek: Schrijf je nu in bij Scorito

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda