In deze categorie

Wielrennen

Kampioenen op de weg naar Gouden Pijl in Emmen

EMMEN - Naast Dylan Groenewegen komen ook Anouska Koster, Nederlands kampioene op de weg bij de dames, en Fabio Jakobsen, Nederlands kampioen op de weg voor beloften, naar Emmen om de Gouden Pijl te rijden op dinsdag 9 augustus. Ook Gary Hekman, Europees kampioen marathon op inline-skates, komt naar Emmen om deel te nemen aan de wielerkoers.
Reageer!

Ook Dylan Groenewegen rijdt de Gouden Pijl in Emmen. .

EMMEN - Ook Dylan Groenewegen rijdt de Gouden Pijl in Emmen. Groenewegen werd dit jaar Nederlands kampioen wielrennen op de weg bij de mannen en rijdt voor Team LottoNL-Jumbo. Groenewegen staat te boek als een groot sprinttalent en is bovendien een echte allrounder.
Reageer!

Wilt U ook op wintersport in het Oostenrijkse Zillertal ???

EMMEN - De Gouden Pijl geeft speciaal op de dag van het evenement een programmaboekje uit. Daarin staat allerlei informatie omtrent het evenement. Zo vind je in het boekje het parcours, de starttijden van de wielerkoersen en zeker niet onbelangrijk; de deelnemende renners.
Reageer!

SCHAATSER KJELD NUIS RIJDT DE GOUDEN PIJL IN EMMEN

De eerste 20 renners profkoers van de Pijl bekend EMMEN - Schaatser en Drents sportman van het jaar Kjeld Nuis fietst mee in De Rabobank Gouden Pijl in Emmen. Voor de schaatser is het een thuiswedstrijd. Sinds 2015 woont Nuis in Emmen samen met voormalig rondemiss en ex-Miss Nederland Jill de Robles.
Reageer!

Winst voor Paul Timmer tijdens Rabo Bushbiker Time Trial

SLEEN - Op zondag 10 juli jl. heeft Paul Timmer uit Gasselte in een tijd van 1:14:48 de 7e Rabo Bushbiker Time Trial, een tijdwedstrijd op MTB route Sleenerzand, op zijn naam geschreven. Alle ruim 60 deelnemers gingen om de minuut individueel van start om de route zo snel mogelijk af te leggen. Benito Pekel uit Schoonoord wist beslag te leggen op een 2e plaats (1:15:16).
Reageer!

Winnende solo van Arianna Pruisscher

KLOOSTERBUREN – Arianna Pruisscher heeft in Kloosterburen een wielercriterium over een afstand van 40 km gewonnen. Na zo’n 30 km plaatste zij met succes een demarrage, waarmee zij de rest van het deelnemersveld het nakijken gaf. Ronde na ronde liep ze verder uit en in de slotfase leek het er zelfs even op, dat zij iedereen zou ‘dubbelen’, maar zover kwam het net niet.
Reageer!

Reinders wint weer eens

KOMPENIJE – Emmenaar Elmar Reinders heeft zaterdagavond in Friesland de Omloop van de Kompenije op zijn naam geschreven.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda