In deze categorie

Wielrennen

Rabo Bushbiker Najaarstocht groot succes

SLEEN - 425 Deelnemers gingen zondag 23 oktober jl. van start tijdens de Rabo Bushbiker Najaarstocht, georganiseerd door MTB vereniging Bushbikers uit Sleen. Ondanks de regenval in de week voorafgaand aan de tocht, lagen de drie verschillende routes van 30, 50 en 70 km er boven verwachting bij. In het bos waren
Reageer!

Geslaagde Geopark Hondsrug Classic

GASSELTE - Afgelopen zondag stonden bijna 800 deelnemers aan de start van de 3e editie van de Geopark Hondsrug Classic in de bossen rondom recreatieplas Nije Hemelriek in Gasselte om te strijden in een open wedstrijd voor licentiehouders tot liefhebbers, over een uniek parcours met een totale lengte van ruim 66 kilometer bestaande uit 2 ronden van 33 kilometer in 3 lussen.
Reageer!

Opnieuw top deelnemersveld bij Geopark Hondsrug Classic

GASSELTE - Op zaterdag 15 en zondag 16 oktober wordt de 3e editie van de Geopark Hondsrug Classic georganiseerd rondom het recreatiepark Nije Hemelriek in Gasselte en de staatsbossen van Gieten. Het programma voor de zaterdag bevat het Open Drentse Kampioenschappen MTB jeugdwedstrijden. Kinderen vanaf 8 tot en met 15 jaar oud, met of zonder licentie, kunnen hieraan deelnemen.
Reageer!

41e Internationale HANSGROHE Super Prestige Cyclocross van Gieten

GIETEN - Op zondag 2 oktober 2016 organiseert de Stichting Wieler Promotion Oostermoer te Gieten haar 41e Internationale HANSGROHE Super Prestige Cyclocross van Gieten (memorial Radomir Simunek) Het (aangepaste) parkoers is wederom uitgezet aan de Nijslootsweg in Gieten nabij de Staatsbossen.
Reageer!

Renners WSV Emmen behalen prima resultaten

EMMEN - Wielrenster Arianna Pruisscher uit Nieuw-Dordrecht heeft in Duitsland een nieuwe overwinning toegevoegd aan haar palmarès. In Döhren (Nedersaksen) versloeg zij bij de junior-vrouwen al haar Duitse concurrentes.
Reageer!

Burgemeesters geven aftrap jubileum Oktobermaand Kindermaand

ASSEN - Woensdag 14 september geven Drentse burgemeesters en locoburgemeesters het symbolische startschot voor de vijftiende editie van Oktobermaand Kindermaand. Om 10.00 uur spelen zij op een basisschool in de eigen gemeente het grote Kindermaand verjaardagsspel.
Reageer!

Podiumplaats voor team Bushbikers tijdens de 8 van Appelscha

APPELSCHA - Uitkomend in de categorie 'gemengd' nam team Bushbikers bestaande uit Barry Kroeze, Daan de Bruin, Detlev Riemer en Lianne Vredeveld op zaterdag 20 augustus jl. deel aan de 8u race in Appelscha, en MTB wedstrijd waaraan zowel individueel als in teamverband deelgenomen kan worden.
Reageer!

Kampioenen op de weg naar Gouden Pijl in Emmen

EMMEN - Naast Dylan Groenewegen komen ook Anouska Koster, Nederlands kampioene op de weg bij de dames, en Fabio Jakobsen, Nederlands kampioen op de weg voor beloften, naar Emmen om de Gouden Pijl te rijden op dinsdag 9 augustus. Ook Gary Hekman, Europees kampioen marathon op inline-skates, komt naar Emmen om deel te nemen aan de wielerkoers.
Reageer!

Ook Dylan Groenewegen rijdt de Gouden Pijl in Emmen. .

EMMEN - Ook Dylan Groenewegen rijdt de Gouden Pijl in Emmen. Groenewegen werd dit jaar Nederlands kampioen wielrennen op de weg bij de mannen en rijdt voor Team LottoNL-Jumbo. Groenewegen staat te boek als een groot sprinttalent en is bovendien een echte allrounder.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda