Voor de 3e keer de “Iedereen verdient een morgen toch(t) van FTC Toerlust.

NIEUW WEERDINGE - De fietstoerclub Toerlust uit Nieuw-Weerdinge organiseert op zondag 30 juni a.s. een fietstoertocht vanuit het Nieuw-Weerdinge. Het betreft een sponsortocht en een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan KWF (Kankerbestrijding). De organisatie wordt ondersteund door Nieuw-Weerdinge Gezond.


De deelnemers kunnen kiezen uit twee zeer aantrekkelijke routes over fietspaden en verkeersarme wegen. Er is een korte route van 45 km en een langere route van 100 kilometer. Tijdens de tocht kan men nog bepalen welke afstand men wil gaan rijden. De routes zijn dit jaar geheel vernieuwd. Voor het gezin is de recreatieve 45-kilometer route meer dan de moeite waard en gaat richting Sellingen. Ook deelnemers op elektrische fietsen zijn van harte welkom. Onderweg zijn er veel idyllische plekken om een pauze te nemen. De langere route gaat grotendeels door Duitsland waarbij ook de Hilterberg moet worden beklommen.

Bij beide afstanden is er verzorging onderweg. De start van de “Iedereen verdient een morgen toch(t)” vindt plaats vanuit de kantine van v.v. Titan, Raiffeisenstraat 27, 7831 HW te Nieuw-Weerdinge. Er kan zondag 30 juni a.s. worden gestart vanaf 8.30 uur tot 10.00 uur. Er is Scan & Go aanwezig. De kosten voor deelname bedragen € 7,50 voor 100 km en € 5,00 voor 45 km. NTFU-leden krijgen resp. € 2,00 en € 1,00 korting. Aanvullende informatie is te vinden op de website van de club: www.ftc-toerlust.nl

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda