Rolder Boys winnaar Jan Bralten Intersport Futsal Toernooi.

MEPPEL - Rolder Boys is glansrijk winnaar geworden van het Jan Bralten Intersport Futsal Toernooi. Zonder een wedstrijd te verliezen werd in de Finale MSC uit Meppel verslagen. Het was een spannende strijd met met aan het einde veel emotie. Wederom was de Sporthal volledig uitverkocht en in de poulewedstrijden waren er verrassende uitslagen. Favoriet Hoogeveen ging de eerste wedstrijd al onderuit, Alcides wist geen vuist te maken en Staphorst was ook niet in goede doen. De 'underdogs" hadden het in de poulefase voor het zeggen. Rolder Boys (2e klasse) liet in de poule al zien dat ze niet voor niks waren gekomen en ook hun grote schare aan supporters waren vol verwachting.
De halve finales brachten verrassende uitslagen. Hoogeveen met sterspeler Guido ten Caat kon het niet redden tegen Rolder Boys en Dio Groningen was niet bij machte om MSC te verslaan. De wedstrijd om de 3e en 4e plaats werd gewonnen door Hoogeveen en zij gingen met € 300 naar huis. De finale werd groots opgezet met een voorstelronde gepresenteerd door mede-organisator Johan Kijff.  MSC en Rolder Boys maakten er een spannende strijd van en naar 20 minuten, toen de rook was opgetrokken was Rolder Boys de winnaar.
 
Topscoorders van het toernooi:  Marco van der Heide (Flevo Boys) en Guido ten Caat (Hoogeveen) met 11 doelpunten
Keeper van het Toernooi; Keeper van Rolder Boys
Sportiefste ploeg van het toernooi; Olde Veste
Speler van het toernooi; Marco van der Heide (Flevo Boys).
 
De twee organisatoren, Guido Broers en Johan Kijff kijken tevreden terug op het toernooi. Geen blessures, geen incidenten en het publiek als grote winnaar. Guido Broers;  "We doen ons best om een goed toernooi te organiseren en om de mensen tussen kerst en nieuwjaar wat vertier te brengen, Tevens is het belangrijk om de huidige tendens door te voeren want over 2 jaar is het 25 jarige bestaan van het toernooi en dat wordt iets heel speciaals, zeker al dan de nieuwe evenementenhal gereed is.

Meppel op de kaart zetten is ook een doel want met twee hoofdklassers en binnenkort een 1e klasser begint Meppel te lijken op DE voetbalstad van Drenthe, Tevens grapte hij "het is belachelijk dat Johan en ik nog nooit genomineerd zijn als Meppelers van het Jaar, moeten we dan echt eerst een kat redden?". Conclusie, Het toernooi was een geweldig succes.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda