Vrije inschrijving Jan Weggemans trimloop

HOOGEVEEN ? Aanstaande zondag 9 januari organiseert de voetbalvereniging Hoogeveen weer de traditionele Jan Weggemans Trimloop. Het betreft de 26e editie. Vorig jaar kon de trimloop vanwege de weersomstandigheden niet doorgaan. Het evenement mag zich al een aantal jaren verheugen op een grote deelname en is niet alleen bedoeld voor de leden van v.v. Hoogeveen. Er is dan ook een vrije inschrijving.

In 1984 werd de eerste Jan Weggemans trimloop gelopen. Daarvoor was er ook al een trimloop, maar deze werd 27 jaar geleden vernoemd naar de veel te vroeg overleden Jan Weggemans. Laatstgenoemde zette zich vele jaren in voor o.a. de jeugdafdeling van de club. Het parcours loopt door het prachtige Bentinckspark en er kan gekozen worden uit diverse afstanden.

De inschrijving vind een kwartier voor aanvang van elke categorie plaats in de kantine  van v.v. Hoogeveen aan de Sportveldenweg. Leden hebben gratis deelname. Niet leden betalen 1 euro inschrijfgeld. Iedere deelnemer ontvangt een consumptiebon voor een gratis kop soep. Verder worden er per categorie drie bekers uitgereikt. Tevens is er deze dag weer het traditionele enveloppenspel met veel mooie prijzen.

Het schema voor de diverse afstanden en categorieën ziet er als volgt uit:
10.00 uur  Kabouters + F-pupillen  1 km.
10.15 uur  E pupillen     2 km.
10.45 uur  D pupillen    3 km.
11.30 uur  C junioren    4 km.
11.30 uur  B junioren    5 km.
11.30 uur  Dames senioren   3 km.
13.00 uur  Heren recreanten v.a. 19 jaar  6 km.
                    A junioren    6 km.
                    Heren veteranen v.a. 40  3 km.

Meer informatie is te vinden via www.vvhoogeveen.nl

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda