SVV?04 naar kwartfinale Protos Weering toernooi

ERICA - De eerste wedstrijd is nog geen minuut oud als Dennis Schmeier de 1-0 op het scorebord zet. SVV?04 speelt geconcentreerd, er wordt veel gelopen om aanspeelbaar te zijn, het arme Zweeloo heeft niets in te brengen (naar later blijkt de hele avond niet). SVV?04 loopt gemakkelijk uit naar een 7 - 1 overwinning. Sp. Zweeloo scoort in deze wedstrijd het enige doelpunt van de avond.
DSC’65  - Sc. Erica 0 – 8                
De Dalerveen-Stieltjeskanaal-Combinatie wordt slachtoffer van de dadendrang van Sc. Erica, een kansloze 0-8 nederlaag. In deze wedstrijd wordt helder dat de Erica-selectie ook in de zaal prima uit de voeten kan.

Sp. Zweeloo – Erica’86 0 – 2                   
Erica’86 is in deze wedstrijd de minst slechte ploeg en wint met 2 - 0.

SVV’04 – DSC’65 2 – 2                  
De wedstrijd begint van SVV’04 kant wat aarzelend, DSC’65 heeft goed gekeken waarom Zweeloo zo afgedroogd werd en wil dit duidelijk niet laten gebeuren. SVV’04 heeft de pech dat een paar goede aanvallen geen doelpunt opleveren. Toch komt SVV’04 op een 2 – 0 voorsprong en lijkt er met nog een minuut te gaan weinig aan de hand. DSC’65 denkt hier duidelijk anders over en rost in een tijdsbestek van nog geen 30 seconden de 2 - 1 en de 2 - 2 in het SVV’04 doel.

Erica’86 – Sc. Erica 0 – 5               
Wat verwacht werd, wordt ook waarheid: Sc. Erica blijkt veel sterker dan de buren, het wordt “slechts” 0 – 5.

Sp. Zweeloo – DSC’65 0 – 8              
DSC’65 speelt in deze wedstrijd fris en aanvallend en het arme Zweeloo krijgt geen enkele kans.

Erica’86 – SVV’04 2 – 4                
Deze overwinning lijkt eenvoudiger dan het was, dank zij goed keeperswerk van Jeroen Wijnands pakt SVV’04 de overwinning. SVV’04 speelt weer iets frisser dan tegen DSC’65.

Sc. Erica – Sp. Zweeloo 9 – 0                  
In deze wedstrijd vijzelt Erica het doelsaldo nog wat hoger op, Zweeloo wordt met 9 – 0 afgedroogd.

DSC’65 – Erica”86 1 – 7                  
Van het frisse spel van de Dalerveners was tegen Erica’86 weinig overgebleven. De overwinning is verdiend, de uitslag wel wat geflatteerd.

Sc. Erica – SVV’04 5 – 3                 
De laatste wedstrijd is slechts voor de statistiek. Beide ploegen spelen leuk en aanvallend voetbal, waarbij SVV’04 al snel op 0 – 1 komt door Dennis Schmeier. Het duurt geruime tijd voordat Erica de gelijkmaker produceert. Kort daarna valt ook de 2 – 1, maar SVV’04 blijft de voetballende oplossing zoeken. Ook als de 3 – 1 op het scorebord komt, blijft SVV’04 het proberen. Via 3 – 2, 4 – 2 naar 4 – 3 en even hangt er een sensatie in de lucht, maar SVV’04 raakt drie keer slechts het houtwerk. Uiteindelijk wordt het 5 – 3. Zoals verwacht bwwk Erica sterker, maar SVV’04 is in deze wedstrijd absoluut niet weggespeeld en toont zich een nagenoeg gelijkwaardige stegenstander.  Nu op naar de kwartfinale in Nieuw Weerdinge, daar wachten Titan, Ter Apel’96, Klazienaveen en Zandpol.

SVV’04:  Jeroen Wijnands, Andre Pat, Michel Kerkdijk, Dennis Gommer, Frank Schoemakers, Dennis Schmeier, Stephan Bos, Ruud Klingenberg  .

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda