NIEUW: Welkom in de voetbaljungle

EMMEN - Peter Mohlmann volgde elf Nederlandse voetballers die hun voetbalcarrire glans gaven in het buitenland. Van FC Honka in Finland tot Melaka United FC in Maleisie, en van SV Uruguay op Bonaire tot Glentoran FC in Noord-Ierland. Hun verhalen staan ver af van de succesverhalen uit de Premier League en de Serie A. Waarom kiezen ze voor een avontuur in Georgie of Marokko, en hoe gaan ze om met de zoveelste tegenslag? En hoe kijken ze achteraf terug op alles wat ze hebben meegemaakt?

Maffiapraktijken, lange busritten, onbekende rituelen, taalbarrières, of maanden wachten op je salaris – veel Nederlandse profvoetballers die in het buitenland gingen spelen, kregen ermee te maken. Hun avonturen vormen een schril contrast met de prachtige verhalen van beroemde spelers die een toptransfer maken naar een grote Europese club. Want de sterspelers die bakken met geld verdienen en een luxeleven leiden, zijn ver in de minderheid. Buiten de spotlights ziet een buitenlands voetbalavontuur er vaak heel anders uit.

Zo maar nog een paar voorbeelden: reizen in getapete vliegtuigen, in tanks naar een uitwedstrijd, schapen slachten op de middenstip, onbetrouwbare voetbalmakelaars en valse beloften waarmee je naar een club wordt gelokt. Toch is het niet alleen maar kommer en kwel: zo’n buitenlands avontuur zorgt ook voor onvergetelijke en onbetaalbare ervaringen.

Lancering: vrijdag 26 mei , Verzending: staat gepland vanaf maandag 29 mei as.

Pre-order je exemplaar nu met €5,- korting!

gratis verzending en korting

onze aanbiedingen

Welkom in de voetbaljungle

  • Pagina’s : 216
  • Formaat: 13,5 x 19 cm
  • Uitvoering: Hardcover

  • Lancering vrijdag 26 mei
  • Verzending vanaf maandag 29 mei

  • Pre-order prijs : € 19,95 + gratis verzending
  • Reguliere prijs : € 24,95

Rechthoek: afgeronde hoeken: PRE-ORDER NU!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda