Zaterdag gaat de Giro d'Italia weer van start

WIELRENNEN - Het is bijna zover. Morgen (zaterdag) gaat de Giro d'Italia eindelijk van start! Het belooft een ontzettend spannende strijd om de eindzege te worden, met de spotlights vol op Remco Evenepoel en Primo? Rogli?. Gisteren spraken beide favorieten zich uit over hun kansen, terwijl het bij Jumbo-Visma vooral ging om het corona-spook..

Het Grande Partenza is zaterdag met een individuele tijdrit van 19,6 kilometer naar Ortona. Evenepoel en Rogli? zullen dus op scherp staan, maar ook Filippo Ganna en Stefan Küng zijn gevaarlijke klanten voor de allereerste roze trui. In een uitgebreide voorbeschouwing kijken we vooruit naar de favorieten voor de Giro-tijdrit.

Maar er is meer om naar uit te kijken. Dat hebben we op WielerFlits dan ook uitgebreid gedaan. Met uitgebreide vooruitblikken op het parcours, het puntenklassement, het bergklassement, het jongerenklassement. Ook vind je op onze website natuurlijk de deelnemerslijst en overzichten met alle Nederlanders en alle Belgen.

WielerFlits Ploegleider
Heb jij al een selectie ingevuld voor het Giro d'Italia-spel van WielerFlits Ploegleider? Doe dat snel, want de deadline voor etappe 1 is zaterdag om 13.50 uur. Heb je moeite met het kiezen van je selectie? Onze eigen Youri geeft je met alle liefde tips om verborgen pareltjes in je team op te nemen.

Bij WielerFlits ben je de komende drie weken op de juiste plek als het gaat om de Giro d'Italia 2023. De hele dag wordt het op de hoogte gehouden van het laatste nieuws uit Italië en de reacties van de hoofdrolspelers. We hebben dagelijks vanaf 08.00 uur een liveblog (ook op de rustdagen) waardoor je niets hoeft te missen van de koers en om 19.00 uur verschijnt de dagelijkse voorbeschouwing
. Bij WielerFlits zit je goed!

La Vuelta voor vrouwen
Ondertussen zijn de vrouwen bezig aan hun eerste 'grote ronde' van het jaar, namelijk La Vuelta Femenina. De eerste dagen heersten de Nederlandse vrouwen, met ritzeges voor Charlotte Kool en Marianne Vos. Dit weekend gaat de beslissing vallen in Spanje. Krijgen we daar een strijd tussen Demi Vollering en Annemiek van Vleuten?

Tot slot hebben we nog een heel mooie winactie, al zeg ik het zelf. Samen met Heineken 0.0 mogen we namelijk een originele teamfiets van Jumbo-Visma weggeven. Als je meedoet maak je kans op een Cervélo waar dit jaar op gekoerst is door het team!

Ciao,


Nick Doup
Redacteur WielerFlits

Win een originele Cervélo teamfiets van Team Jumbo-Visma met Heineken 0.0

Met dank aan Heineken 0.0 mogen we aan de bezoekers van WielerFlits een originele Cervélo-teamfiets weggeven. Je maakt dus kans op een fiets waar de renners dit seizoen wedstrijden op rijden. Vul nu je gegevens in en wie weet rijd jij volgend seizoen op deze unieke fiets!

Rechthoek: afgeronde hoeken: Doe nu mee met de winactieDoe nu mee met de winactie

Schrijf je nu in voor het Giro d'Italia-spel van WielerFlits Ploegleider

Wielerspelletjespelers kunnen zich alweer opmaken voor de Giro d’Italia! Ook dit jaar voeg je met WielerFlits Ploegleider een extra dimensie toe aan het volgen van de Ronde van Italië. Kies jij voor Remco Evenepoel of Primo? Rogli??

Rechthoek: afgeronde hoeken: Schrijf je nu in voor WielerFlits PloegleiderSchrijf je nu in voor WielerFlits Ploegleider

Wie neem jij in je team van WielerFlits Ploegleider? Wij geven je vijf pooltips!

<a href="https://wielerflits.lt.acemlnb.com/Prod/link-tracker?redirectUrl=aHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cud2llbGVyZmxpdHMubmwlMkZuaWV1d3MlMkZwb29sdGlwcy1naXJvLWRpdGFsaWEtMjAyMy13aWUtbmVlbS1qaWotaW4tamUtdGVhbS1iaWotd2llbGVyZmxpdHMtcGxvZWdsZWlkZXIlMkY=&sig=9Nt68FxTi6pQuMv85gxa6XPsPmrWzTMJzTZBnj7G3amH&iat=1683287115&a=%

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda