CLUBSPONSERING

vandaglas b.v. nieuwe hoofdsponsor FC Emmen-jeugd

EMMEN - vandaglas is de nieuwe hoofdsponsor van de jeugdopleiding van FC Emmen. Het logo van de glas-expert met vestigingen in Emmen, Arnhem, Amsterdam, Almelo en Swalmen zal de komende twee seizoenen op het shirt van de jeugdteams van FC Emmen prijken. Hoofd jeugdopleiding Nico Haak is blij met de verbintenis: “Met de nieuwe hoofdsponsor van onze jeugdopleiding streven we gezamenlijk naar een jeugdopleiding waarin talentvolle jeugdspelers zich optimaal ontwikkelen en hun ambities kunnen waarmaken.”
Reageer!

Mystery Voetbal Box verlengt als tenuesponsor FC Emmen

EMMEN - Ook volgend seizoen zal Mystery Voetbal Box op de achterzijde van het FC Emmen-wedstrijdshirt prijken. Dit was het eerste seizoen dat de webshop met bijzondere voetbalshirts op het Drentse rood-wit stond, dat sponsorschap is wegens succes nu met één seizoen verlengd.
Reageer!

Nieuwe naamgever De Oude Meerdijk

EMMEN - Partnership voor de jeugd vernieuwd, nieuwe naamgever De Oude Meerdijk FC Emmen als inspiratiebron voor de jeugd en een impuls voor de clubs in een brede regio rondom Emmen. Met de verlenging van het hoofdsponsorschap voor de jeugd willen FC Emmen en de coöperatieve Rabobank werken aan een sportomgeving waar iedereen kan meedoen en waar gezondheid voorop staat.
Reageer!

SocialBlox en FC Emmen verlengen samenwerking

EMMEN - SocialBlox staat ook in seizoen 2022-2023 op de achterzijde van het wedstrijdshirt van FC Emmen. Naast het shirtsponsorschap blijft SocialBlox ook aan als hoofdsponsor van FC Emmen Esports. SocialBlox is een nieuwe speler op de markt van social media applicaties die deels op blockchain draait. Blockchain is de technologie die bekend is geworden door bitcoin. Door een challenge te accepteren en te volbrengen kan men SocialBlox-tokens (cryptocurrency) verdienen.
Reageer!

Schoonebeek en Sleen delen de punten

SLEEN - Na de overwinning tegen Balkbrug in de eerste wedstrijd, moest Schoonebeek op bezoek bij Sleen. Sleen had de eerste twee wedstrijden gewonnen dus vooraf werd veel spektakel verwacht. Na een leuke en spannende wedstrijd, die vooral in de tweede helft op en neer golfde, werden uiteindelijk de punten gedeeld, 1-1.
Reageer!

FC Emmen presenteert McDonald’s als shirtsponsor

EMMEN - Vanaf de thuiswedstrijd tegen Excelsior aanstaande zaterdag zal de -Golden Arch van McDonalds op de rug van het FC Emmen-shirt prijken, onder het rugnummer. Op het shirt staan nu dus de logo s van EasyToys, ArboNed, SocialBlox en McDonalds. Het is de eerste keer dat de Golden Arch op een shirt komt te staan bij een club in het Nederlandse betaalde voetbal.
Reageer!

ArboNed verlengt partnership met FC Emmen

EMMEN - ArboNed heeft de verlenging van het (vitaliteits-)partnership met FC Emmen getekend en staat ook aankomend seizoen op het wedstrijdshirt van FC Emmen. ArboNed is er dus volgend seizoen sowieso weer bij. Sandra Bruggeman, commercieel directeur ArboNed: Vanuit onze lokale betrokkenheid zijn we al vanaf 2018 trotse sponsor van FC Emmen.
Reageer!

FC Emmen en EasyToys

EMMEN - FC Emmen en EasyToys kennen elkaar nu bijna 5 maanden, Op 24 september 2020 gaven we elkaar het jawoord. Het was niet altijd even gemakkelijk, De relatie tussen FC Emmen en EasyToys kende veel tegenslagen, Niet iedereen keurde onze relatie goed. Maar echte liefde overwint alles, dat blijkt maar weer. Wij winnen en verliezen samen. Inmiddels zijn we een heus showbizzkoppel, heel Nederland kent ons.
Reageer!

EasyToys officieel nieuwe hoofdsponsor FC Emmen

EMMEN - Erotische webshop EasyToys is alsnog nieuwe hoofdsponsor van FC Emmen. FC Emmen en de KNVB zijn donderdag in goed overleg gekomen tot een voorlopige oplossing voor het gebruik van EasyToys als shirtsponsor. Deze oplossing betekent dat EasyToys, vooralsnog voor het lopende seizoen, op het shirt van de eerste selectie van FC Emmen zal prijken. FC Emmen zal zondag 27 september thuis tegen Willem II voor het eerst met EasyToys op de borst spelen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda