CLUBSPONSERING

Nieuwe naamgever De Oude Meerdijk

EMMEN - Partnership voor de jeugd vernieuwd, nieuwe naamgever De Oude Meerdijk FC Emmen als inspiratiebron voor de jeugd en een impuls voor de clubs in een brede regio rondom Emmen. Met de verlenging van het hoofdsponsorschap voor de jeugd willen FC Emmen en de coöperatieve Rabobank werken aan een sportomgeving waar iedereen kan meedoen en waar gezondheid voorop staat.
Reageer!

SocialBlox en FC Emmen verlengen samenwerking

EMMEN - SocialBlox staat ook in seizoen 2022-2023 op de achterzijde van het wedstrijdshirt van FC Emmen. Naast het shirtsponsorschap blijft SocialBlox ook aan als hoofdsponsor van FC Emmen Esports. SocialBlox is een nieuwe speler op de markt van social media applicaties die deels op blockchain draait. Blockchain is de technologie die bekend is geworden door bitcoin. Door een challenge te accepteren en te volbrengen kan men SocialBlox-tokens (cryptocurrency) verdienen.
Reageer!

Schoonebeek en Sleen delen de punten

SLEEN - Na de overwinning tegen Balkbrug in de eerste wedstrijd, moest Schoonebeek op bezoek bij Sleen. Sleen had de eerste twee wedstrijden gewonnen dus vooraf werd veel spektakel verwacht. Na een leuke en spannende wedstrijd, die vooral in de tweede helft op en neer golfde, werden uiteindelijk de punten gedeeld, 1-1.
Reageer!

FC Emmen presenteert McDonald’s als shirtsponsor

EMMEN - Vanaf de thuiswedstrijd tegen Excelsior aanstaande zaterdag zal de -Golden Arch van McDonalds op de rug van het FC Emmen-shirt prijken, onder het rugnummer. Op het shirt staan nu dus de logo s van EasyToys, ArboNed, SocialBlox en McDonalds. Het is de eerste keer dat de Golden Arch op een shirt komt te staan bij een club in het Nederlandse betaalde voetbal.
Reageer!

ArboNed verlengt partnership met FC Emmen

EMMEN - ArboNed heeft de verlenging van het (vitaliteits-)partnership met FC Emmen getekend en staat ook aankomend seizoen op het wedstrijdshirt van FC Emmen. ArboNed is er dus volgend seizoen sowieso weer bij. Sandra Bruggeman, commercieel directeur ArboNed: Vanuit onze lokale betrokkenheid zijn we al vanaf 2018 trotse sponsor van FC Emmen.
Reageer!

FC Emmen en EasyToys

EMMEN - FC Emmen en EasyToys kennen elkaar nu bijna 5 maanden, Op 24 september 2020 gaven we elkaar het jawoord. Het was niet altijd even gemakkelijk, De relatie tussen FC Emmen en EasyToys kende veel tegenslagen, Niet iedereen keurde onze relatie goed. Maar echte liefde overwint alles, dat blijkt maar weer. Wij winnen en verliezen samen. Inmiddels zijn we een heus showbizzkoppel, heel Nederland kent ons.
Reageer!

EasyToys officieel nieuwe hoofdsponsor FC Emmen

EMMEN - Erotische webshop EasyToys is alsnog nieuwe hoofdsponsor van FC Emmen. FC Emmen en de KNVB zijn donderdag in goed overleg gekomen tot een voorlopige oplossing voor het gebruik van EasyToys als shirtsponsor. Deze oplossing betekent dat EasyToys, vooralsnog voor het lopende seizoen, op het shirt van de eerste selectie van FC Emmen zal prijken. FC Emmen zal zondag 27 september thuis tegen Willem II voor het eerst met EasyToys op de borst spelen.
Reageer!

Geslaagde sponsoravond SVBO

BARGER OOSTERVELD - Het thema van de sponsoravond van SVBO was deze keer Sportcafe SVBO in de kantine van de zondag 1e klasser. Speciaal voor onze sponsoren kwamen 4 topsporters, die een sterke historische binding hebben met de regio Emmen, naar onze club om te praten over hun carriere. Deze avond werd geleid door de flamboyante en humoristische oud-FC Emmen en SC Veendam voorzitter Henk Eising. Ondersteund door mooie fotoâ??s en beelden stelde Henk vragen over hun carrières en leuke anekdotes naar boven halen!
Reageer!

Sc Angelslo gaat voetballen in kleding van 100% Football

EMMEN - Met ingang van het nieuwe seizoen speelt Sc Angelslo in kleding geleverd door 100% Football. De amateurclub uit Emmen verbindt zich 3 jaar aan de teamwearspecialist. De timing is wat ons betreft perfect, omdat we een groeiende vereniging zijn en dit graag willen benadrukken met een daarbij passende frisse uitstraling, aldus Rudmer Kemper voorzitter van Sc Angelslo.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda