Koningsdag weer met tal van attracties

EMMEN/BARGER OOSTERVELD - Koningsdag wordt elk jaar mede dankzij de scholen, Plaatselijk Belang en de plaatselijke middenstandsvereniging(MIVEBA) weer groots gevierd in Barger Oosterveld. Al vroeg in de morgen namen de verschillende standhouders van groot tot klein hun positie in in het centrum van Barger Oosterveld. Mooi was ook de start van de versierde fietsen optocht voor de kleiner jeugd die ook weer veel arbeid hebben of laten verrichten om de fiets zo mooi mogelijk te krijgen.


Veel jeugd, maar ook de plaatselijke afdeling van De Zonnebloem en de Carnavalsvereniging De Zeskante Steen stonden op de braderie met een kraam om de kas van de vereniging te spekken.

Natuurlijk ontbraken de kraampjes met een hapje en drankje er niet terwijl Motorclub Barger Oosterveld traditiegetrouw ook weer aanwezig was om met de mooie motoren met de jeugd een toertje door het dorp te maken. Ook was er veel belangstelling voor de stoet nostalgische landbouwvoertuigen en auto’s. De plaatselijke horeca deed ook weer een flinke duit in het zakje door enkele muzikale bands te hebben gecontracteerd.

Emmen centrum was op deze Koningsdag overvol met belangstellenden voor de traditionele braderie en rommelmarkt, maar ook op de terrassen was geen stoel meer te vinden. Her en der in het centrum kon men ook nog genieten van enkele muzikale acts en het Mondriaanplein was weer speciaal ingericht voor de jeugdige bezoekers.


Ook zij deden deze middag goede zaken. Even leek het weer nog wat roet in het eten te gooien maar ook Emmen centrum was weer bomvol maar wel gezellig druk zonder allerlei incidenten. Dat mag ook wel eens gezegd worden.
Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda