KONINGENNEDAGVIERING

Geslaagde Koningsdag in Emmen

EMMEN - Het was een groot. feest. Koning Willem Alexander vierde dit jaar zijn verjaardag in Emmen. Na maanden van voorbereiding door medewerking vanuit alle gelederen in de regio Emmen en de provincie werd vandaag, zaterdag 27 april, Emmen overspoeld door belangstellenden voor het Koningklijk huis zorgde voor een enorme mensen massa. En dat allemaal zonder dat er zich incidenten voordeden in en om de route die de kKoninklijke familie ging lopen door het centrum van Emmen. Op meerdere plaatsen moetsen de koning en koningin ook zelf meerdere keren hun handen uit de mouw steken.
Reageer!

Bouke treed op voor Koninklijke familie in Emmen

EMMEN - Een week nadat Bouke met zijn ElvisMatters twee keer in een uitverkochte Ziggo Dome stond, mag hij opnieuw uitkijken naar een bijzondere gebeurtenis. Op zaterdag 27 april viert Koning Willem-Alexander zijn verjaardag in Emmen.
Reageer!

Koninklijke 10-daagse bij WILDLANDS en ATLAS Theater Emmen

EMMEN - Het ATLAS Theater en WILDLANDS Adventure Zoo Emmen lanceren - de Koninklijke 10-daagse - . Van 17 tot en met 26 april worden bezoekers opgewarmd voor het bezoek van de koninklijke familie op zaterdag 27 april 2024. Tien dagen lang staan er verschillende activiteiten voor jong en oud op de planning en zo wordt er gezamenlijk toegeleefd naar Koningsdag 2024 wanneer de koning Emmen en daarbij het dierenpark zal bezoeken.
Reageer!

Lintjesregen gemeente Emmen 2020 anders dan anders

EMMEN - Vandaag regende het weer lintjes in Nederland. Ook burgemeester Eric van Oosterhout mag inwoners blij maken met een Koninklijke Onderscheiding. Negen inwoners hebben jarenlang allerlei vrijwilligerswerk gedaan en krijgen vrijdagochtend een telefoontje van de burgemeester met de mededeling dat ze een lintje krijgen. Door het coronavirus vindt de daadwerkelijke uitreiking later dit jaar plaats. Hiermee volgt de gemeente Emmen de landelijke richtlijnen van het Kapittel op.
Reageer!

Regen spelbreker Koningsvliegeren Schoonebeek 2019

SCHOONEBEEK - Het had het afgelopen weekend in Schoonebeek weer een mooi drie-daags feest moeten rondom Koningsdag, maar de weersomstandigheden speelden de organisatie toch wel behoorlijk partner.
Reageer!

Koningsdag weer met tal van attracties

EMMEN/BARGER OOSTERVELD - Koningsdag wordt elk jaar mede dankzij de scholen, Plaatselijk Belang en de plaatselijke middenstandsvereniging(MIVEBA) weer groots gevierd in Barger Oosterveld. Al vroeg in de morgen namen de verschillende standhouders van groot tot klein hun positie in in het centrum van Barger Oosterveld. Mooi was ook de start van de versierde fietsen optocht voor de kleiner jeugd die ook weer veel arbeid hebben of laten verrichten om de fiets zo mooi mogelijk te krijgen.
Reageer!

Gerardus Majella Bedevaart

BARGER OOSTERVELD – Op zondag 22 juni aanstaande zal in Barger Oosterveld (Emmen) weer de jaarlijkse Gerardus Majella Bedevaart worden gehouden. De jaarlijkse bedevaart, waarvoor altijd veel belangstelling is van heinde en ver, valt samen met het begin van de zomer en de zondag waarop de kerk wereldwijd Sacramentsdag viert.
Reageer!

Koningslinde geplant in gemeentetuintje

EMMEN - In het kader van "Groen idee" voor je buurt, mogen de bewoners aan de Ruinerbrink naast perceel 168 het gemeentetuintje gebruiken, met andere woorden onderhouden. Hiervoor zijn de bewoners de gemeente zeer erkentelijk. Op de laatste Koninginnedag werd door de buurtgenoten aan de Ruinerbrink daarin een Koningslinde geplant.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda