Zaterdag/zondag 1e klasse J: DZOH en WKE 16 winnen en SVBO pakt puntje

DZOH pakt drie punten

EMMEN – In de gecombineerde zaterdag-zondag 1e klasse J wist DZOH op sportpark De Kring in Groningen de uitwedstrijd tegen PKC 83 na een 1-2 ruststand met 1-4 te winnen. De Emmenaren kwamen aanvankelijk na een kwartier spelen wel op een 1-0 achterstand, maar nog voor de thee wist Max Heijnen de gelijkmaker te scoren (1-1) en was het Joël Zweerink die voor de 1-2 ruststand zorgde. Na de hervatting bleven de Emmenaren de bovenliggende partij en nadat Bjorn Jansen de 1-3 scoorde was de wedstrijd na bijna een uur spelen eigenlijk al gelopen. Vlak voor tijd pikte ook Aron Timmerman ook nog zijn doelpuntje mee en bepaalde de eindstand op 1-4. Komende zaterdag speelt DZOH om 19.00 uur thuis tegen WKE 16.

SVBO net verder dan 1-1 tegen Velocitas 1897

BARGER OOSTERVELD – Emiel Seigers bracht SVBO na een uur spelen op 1-0 en leek lang op weg naar een nipte overwinning op Velocitas 1897, maar iets minder dan tien minuten voor tijd wisten de Groningers toch nog de gelijkmaker te scoren. Komende zondag heeft SVBO opnieuw een zware kluif te verwerken als het op bezoek moet bij de nog ongeslagen koploper WVV.

Henk Bakker en Lorenzo Hindriks trefzeker voor WKE 16

EMMEN – Op het sportpark Grote Geert wist WKE 16 met 4-1 van VKW te winnen en weet nu na twee nederlagen ook weer wat winnen is. De mannen van trainer Nico Haak wisten halverwege de eerste helft pas het verschil te maken. Eerst was het Henk Bakker die in de 23e minuut voor de openingstreffer zorgde en enkele minuten later was het opnieuw Lorenzo Hindriks die voor de 2-0 ruststand zorgde. Na de hervatting bleef WKE druk houden en dat leverde uiteindelijk nog twee treffers op via opnieuw Henk Bakker (3-0) en Lorenzo Hindriks die tot nu toe in alle drie wedstrijden wist te scoren en met 4 treffers topscorer is in deze klasse. 4-0 en in de slotminuten mocht VKW via Tycho de Vries de eindstand op 4-1 te brengen.