Zaterdag 4e klasse F: SVBO zat nog niet echt in winmodus

BEILEN – In deze nog jonge competitie zitten de mannen van trainer Jan Moes in Barger-Oosterveld ook nog na drie wedstrijden nog steeds niet in de winmodus. Na de 2-2 in Wildervank en de 4-0 nederlaag tegen Borger wist SVBO ook in Beilen niet te winnen. De geelzwarten begonnen overigens voortvarend aan de wedstrijd met een doelpunt van Niels Wessels in de 5e minuut.

Na de 0-1 zou je verwachten dat SVBO dit nu kon doortrekken, maar een kwartier later was die voorsprong weer teniet gedaan door Matthijs Bonnen. 1-1 en dat werd ook de ruststand. In het tweede deel van de wedstrijd wist SVBO lang zicht te houden op een beter resultaat, maar in de laatste 10 minuten sloeg de thuisclub toch nog flink toe met twee treffers van Lars Hilberts, terwijl SVBO tegen drie gele kaarten opliep. Eindstand 3-1. Komende zaterdag staat voor de geelzwarten de thuiswedstrijd tegen het op de eerste plaats staande Hollandscheveld op het programma.