Zondag 3e klasse C: Winst voor Schoonebeek en SVV 04 verliest

Eerste puntje voor Schoonebeek
NIEUW SCHOONEBEEK - Na een weekje rust kreeg Schoonebeek afgelopen zondag Oranje Zwart uit Wanneperveen op bezoek. Na een betere eerste helft van Schoonebeek en een sterker Oranje Zwart in de tweede helft, eindigde de wedstrijd in 3-3. Oranje Zwart begon sterk, maar Schoonebeek kwam via Niek Weitering op voorsprong door de bal vanaf een meter of 25 binnen te schieten. 1-0. Na een half uur bracht Danny Bos de stand weer in evenwicht. 1-1. Op slag van rust wist Finn Buursma een afvallende bal binnen te tikken, 2-1. In de 2e helft wist Oranje Zwart weer gelijk te maken. 2-2. Schoonebeek was het daarna even kwijt en Oranje Zwart kwam via Van der Linde op 2-3. Hierna zette Schoonebeek toch nog een keertje aan en wist in de 86e minuut gelijk te maken via Leon Steffens. Eindstand 3-3 en volgende week moet Schoonebeek op bezoek bij Wacker.

SVV 04 nog steeds zonder punten
COEVORDEN – SVV 04 komt maar moeilijk op gang, want het verloor in Coevorden ook de derde wedstrijd van de competitie. Nu was Raptim de ploeg die net even meer scoorde dan de Schoonebekers. Het begon al in de eerste minuut dat de thuisclub op 1-0 kwam, maar Stan Sibon kwam snel met een antwoord. 1-1 en dat werd ook de ruststand. Na de hervatting kwam SVV 04 nog wel even weer op voorsprong via Jeroen Drenten, maar daarna was het Raptim dat in het laatste kwartier met drie treffers voor ene 4-2 eindstand zorgde. Komende zondag speelt SVV 04 op eigen veld tegen HODO dat met 0-1 van Sweel verloor.