AMATEURVOETBAL

CEC wint dankzij hattrick van Maurice Kampman

EMMER COMPASCUUM - In de zaterdag 5e klasse F wist CEC op sportpark De Runde CEC de wedstrijd tegen middenmoter Meeden met 3-1 nederlaag te winnen. CEC, de nummer twee op de ranglijst, begon sterk aan de wedstrijd en kwam al vroeg in de wedstrijd op 1-0 via Maurice Kampman. 1-1.
Reageer!

Bargeres pakt 12e overwinning op rij

EMMEN - In de zaterdag 5e klasse F staat er dit seizoen geen maat op Bargeres. De ploeg van trainer Geert Aalderink wist zaterdagmiddag ook na de 12e wedstrijd nog zonder puntverlies te blijven. Met 6-1 werd BATO weer naar Winschoten teruggestuurd.
Reageer!

Schoonebeek doet zichzelf te kort tegen Sleen

NIEUW SHOONEBEEK - Na de oorwassing vorige week tegen Ruinen was Schoonebeek gebrand op revanche tegen Sleen. Gezien de kansenverhouding is Schoonebeek daarin geslaagd, echter wist het slechts eentje daarvan te benutten. En omdat Sleen er ook eentje benutte eindigde de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel.
Reageer!

Puck Horstman nieuwe trainer van DVC 59

NIEUW DORDRECHT - Zondag 5e klasser DVC 59 heeft voor het seizoen 2024-2025 Puck Horstman uit Emmen als nieuwe trainer aangetrokken. Hij volgt daarmee interim-trainer Harm Kiers op die tijdelijk als vervanger voor de gestopte Thijs Wieringh de training en coaching verzorgd.
Reageer!

Sp Roswinkel houdt de puntjes in huis

ROSWINKEL - In de zondag 5e klasse D wist Sp Roswinkel zondagmiddag de inhaalwedstrijd tegen Buinerveen met 2-0 in haar voordeel te beslissen. De mannen van trainer Johan Piening moesten tot vlak voor de thee geduld hebben om op voorsprong te komen. Toen was het de vrijdag vader geworden Lars Stap die de groenhemden op een 1-0 voorsprong wist te komen.
Reageer!

Ronald Gerdes matchwinner voor SVBO

LEEUWARDEN - Eersteklasser SVBO speelde voor de beker in Leeuwarden tegen tweedeklasser SC Leovardia en bereikte de volgende ronde via een 1-0 uitzege. Het niveauverschil was duidelijk zichtbaar in de wedstrijd waarin vooral SVBO de lakens uitdeelde, maar in de score kwam dit moeizaam tot uitdrukking.
Reageer!

DZOH via Oranje-Nassau door in de beker

EMMEN – DZOH dat in de competitie nog met 6-1 van koploper Oranje Nassau verloor, nam in de achtste finale van de districtsbeker revanche door de Groningers met een 2-1 overwinning uit de beker te wippen. Aron Timmerman opende ma iets meer dan een half uur de score door de bal vanaf een meter of twintig binnen te schieten.
Reageer!

Titan laat in slotfase de winst glippen

NIEUW WEERDINGE – Met nog maar enkele minuten te spelen leek Titan de thuiswedstrijd tegen Gieten met 2-1 te gaan winnen, maar dat lukte niet. De mannen van trainer Henri Goeree begonnen de wedstrijd met veel druk op het doel van Gieten maar de mannen van de Emmer trainer Bas NIbbelke namen na een kwartier de regie meer en meer over.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda