AMATEURVOETBAL

HOVC in en tegen Peize de verliezer

ODOORN - HOVC speelde afgelopen zondag in en tegen Peize en de promovendus verloor met 4-2. In de directe confrontatie met concurrent in de degradatie strijd mocht Frank Fokke nog wel de score openen voor HOVC, maar uiteindelijk trok Peize met 4-2 aan het langste eind. HOVC staat nu voorlaatste met een punt achterstand op Peize en 2 punten achter ASVB. Op zondag 14 mei staat de thuiswedstrijd tegen het op de vierde plaatst staande Sellingen op het programma.
Reageer!

Veel doelpunten bij Roden – SVBO

RODEN – In de zondag 1e klasse E begon SVBO net echt goed aan de uitwedstrijd in en tegen Roden. Na balverlies van Sander Boekholt in de eerste minuut kon Roden aanvoerder Rick Renkema de 1-0 scoren. Het begin van een doelpuntrijke wedstrijd. Daarna was het de mee opgekomen SVBO-verdediger Nick Hidding die de stand weer gelijktrok. 1-1.
Reageer!

Titan verliest in Gasselternijveen

SCHOONEBEEK - In deze 3e klasse D stonden ook de wedstrijden Gasselternijveen -Titan op het programma. Promovendus Titan liep in en tegen Gasselternijveen tegen een 2-1 nederlaag op. Na de 1-0 van Menas Sihasale was het Harm Jan Moesker die de stand nog wel weer in evenwicht wist te brengen. Helaas voor de mannen uit Nieuw-Weerdinge was het na ruim een uur spelen Joep Meertens die de eindstand op 2-1 bepaalde.
Reageer!

Kampioen Weiteveense Boys kent ook geen pardoes voor Sp Roswinkel

ROSWINKEL - Sp. Roswinkel had misschien nog enige hoop hebben dat Weiteveense Boys in het restant van 55 minuten van de eerder gestaakte wedstrijd nog met het kampioensfeest in de benen naar Roswinkel was afgereisd, maar dat was een valse hoop. De mannen van trainer Andre Steenhuis deden in deze inhaalwedstrijd wat het moest doen. Winnen en dan ook gewoon met duidelijke cijfers.
Reageer!

SVBO (zat) bezig aan slechtste periode

BARGER OOSTERVELD – In de zaterdag 4e klasse D beleeft middenmoter SVBO op dit moment de slechtste periode die het maar kan hebben. Na de 3-2 nederlaag op het eigen sportpark staan de mannen van trainer Jan Moes helemaal onderaan met slecht 4 punten uit 9 wedstrijden.
Reageer!

Weiteveense Boys kampioen en promoveert

WEITEVEEN – In de zondag 5e klasse D wist Weiteveense Boys afgelopen zondag het kampioenschap van de zondag 5e klasse D in de wacht te slepen. Op eigen veld werd De Treffer '16 met een 6-1 nederlaag naar huis te sturen.
Reageer!

EHS 85 overtuigend kampioen van de zondag 4e klasse D

EMMERSCHANS – In de zondag 4e klasse D begon EHS'85 een beetje matig aan het kampioenschapsduel tegen DVC'59, maar nadat Patrick Eberhard de score opende wonnen de “schanskers” overtuigend met 8-0 van de bezoekers uit Nieuw-Dordrecht dast in de 5e minuut bijna op voorsprong, maar de kopbal van Jeffrey Mink kwam in het zijnet terecht. Onder leiding van Jeroen Smit en aanvoerder Patrick Eberhard knokte EHS'85 zich langzaam in de wedstrijd.
Reageer!

SVBC schiet opnieuw met scherp

OOSTERHESSELEN – In de zondag 5e klasse D bleef SVBC met scherp schieten. Was het een week eerder De Treffers die met 14-0 klop kreeg, nu was het VIOS O dat op eigen veld met 8-1 aan de kant werd gezet. Stan Bijl opende na een kwartier de score en vijf minuten wat het Jorn Ahlers die voor de 0-2 zorgde. Joy Beukers en Kevin Geerts vonden daarna achtereenvolgend bij vijf minuten het net en tilden de stand naar 0-4.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda