AMATEURVOETBAL

FC Klazienaveen strijdend te onder

KLAZIENAVEEN – Voor FC Klazienaveen is het bekeravontuur na de 1e KO-Ronde ten einde. Na een 0-0 ruststand eindigde de wedstrijd tegen zaterdag eersteklasser Noordscheschut in een 1-0 nederlaag. Na een eerste helft waarin FC Klazienaveen goed partij gaf ook al was Noordscheschut wel de beter voetballende ploeg. Halverwege de eerste helft kreeg Noordscheschut de eerste echte kans, maar Nick Koster kopte van dichtbij over.
Reageer!

Aanvoerder Rick Piek de grote man bij SVV 04

SCHOONEBEEK – SVV 04 heeft zich zondagmiddag middels een 3-0 overwinning op Stadskanaal geplaatst voor de tweede bekerronde. Na een 2-0 ruststand werd het uiteindelijk 3-0 voor de Schoonebekers. Stadskanaal was eigenlijk vanaf het begin de beter voetballende ploeg, maar halverwege de eerste helft wist SVV 04 wel hoe het de tegenstander de baas kon zijn. Na een kansje in de eerste minuut was het vooral in de snelle omschakeling en de daaropvolgende snelle counters dat SVV 04 succes had.
Reageer!

DZOH en Drenthina door naar de volgende ronde

WASKEMEER - Zaterdag 2e klasser Drenthina heeft zich ook geplaatst voor de 2e KO ronde van de Noordelijke districtsbeker door de uitwedstrijd in en tegen Waskemeer met 2-0 te winnen. Voor de Emmenaren waren Koen Dekens en Jan Jaap Wever verantwoordelijk voor de doelpunten. Eindstand 0-2.
Reageer!

Twedo door na beter nemen strafschoppen

NIEUW AMSTERDAM – Twedo en Valthermond zorgden op sportpark Veenoord voor ene spannende bekerwedstrijd waar in het klasse verschil niet echt tot uiting kwam. Spits Bram Vuuregge kreeg de eerste kans voor de thuisclub maar schoot op de paal en even later verdween een kopbal op de deklat. Vlak voor rust kwam Valthermond op voorsprong via Thom Bakker. 0-1.
Reageer!

Weerdinge ook door naar de volgende ronde

SMILDE - Zondag 3e klasse Weerdinge in de koker voor de loting van de 2e KO-ronde van de beker. Na een 3-3 eindstand waren de Weerdingers beter in het nemen van strafschoppen dan Smilde 94. Het was geen gemakkelijke wedstrijd voor Weerdinge, want de ploeg moest maar liefst drie keer een achterstand wegwerken. Jens de Haan bracht de thuisclub op voorsprong, maar Jarne Woltman trok de stand weer gelijk 1-1.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda