AMATEURVOETBAL

Gehavend Sc Erica verliest van Germanicus

ERICA - Afgelopen vrijdagavond moest Sc Erica toezien hoe het hoger geplaatste Germanicus er met de punten vandoor ging. Op sportpark De Veenschappen op Erica verloor Sc Erica met 3-1, een stand die al bij de thee op het scorebord stond. In de eerste helft wist Sc Erica nog wel op voorsprong te komen door Dennis Fecken die in de 12e minuut de 1-0 scoorde. Daarna namen de Coevordenaren de regie over en wisten in de 1e helft afstand te nemen.
Reageer!

Aangeslagen Schoonebeek ook ten onder in Sleen

SLEEN - Het aantal geblesseerden en afwezigen bij Schoonebeek begint steeds meer zijn tol te heffen. Met een veredeld JO17-elftal was Schoonebeek ook niet opgewassen tegen Sleen. Na een eenzijdige wedstrijd werd het uiteindelijk 4-0 voor Sleen. Door allerlei blessures en een schorsing startte Schoonebeek deze middag met vier JO17-spelers in de basis, en er zaten ook nog twee op de bank. Voor de toekomst ziet dat er wel goed uit, maar op dit moment is dat te weinig.
Reageer!

DZOH verrast Oranje Nassau

EMMEN â?? In de 1e klasse J kreeg DZOH zaterdagmiddag Oranje-Nassau op bezoek. De ploeg is nog volop in de race voor de titel in de 1e Klasse J. Daar had DZOH deze middag geen boodschap aan, want de ploeg van Karlo Meppelink won deze wedstrijd met 4-0. In de eerste helft kreeg DZOH de Groningers al snel op achterstand dankzij treffers van Tom Hiemstra in de 11e minuut en Joel Zweerink, de clubtopscoorder, was na een kwartier spelen doeltreffend. Daarna probeerden de gasten wel meer druk te zetten ,maar bij rust stond het nog steeds 2-0.
Reageer!

HOVC kan koploper Roden niet verrassen

ODOORN - In de zondag 2e klasse I wist HOVC het Roden, de koploper in deze klasse, nog best moeilijk te naken, maar Roden wist deze wedstrijd uiteindelijk wel met 2-1 te winnen en die deed daarmee goede zaken in de strijd om het kampioenschap. Het onderlinge verschil met nummer twee Rolder Boys, dat met 5-3 van Musselkanaal won, is negen punten. De winst kwam pas in de laatste twintig minuten tot stand. Nick ter Arkel zorgde met twee treffers voor een 2-0 voorsprong, maar William Hoogerkamp gaf een goed spelend HOVC vlak voor tijd nog even op, maar zijn aansluitingstreffer kwam te laat. Eindstand 1-2.
Reageer!

Effectief WKE'16 wint van GRC Groningen

EMMEN - WKE'16 heeft zich goed hersteld van de 8-0 nederlaag van vorige week tegen HZVV. Vanmiddag werd GRC Groningen met 4-1 verslagen. Door de overwinning houden de Emmenaren zicht op handhaving in de 1e klasse J. WKE staat negende met 26 punten uit 21 wedstrijden. De ploeg moet nog een plekje op de ranglijst stijgen om de nacompetitie om lijfsbehoud te ontlopen. PKC'83 staat achtste en heeft ook 26 punten, maar heeft een wedstrijd minder gespeeld.
Reageer!

SVBO boekt belangrijke overwinning tegen Hoogezand

BARGER OOSTERVELD - SVBO kreeg bezoek van rode lantaarndrager Hoogezand en won met 3-0. De ploeg van Peter Timmer is nog steeds niet helemaal veilig, maar staat voorlopig nog wel boven de gevarenzone in de 1e Klasse J. Eind november eindigde de eerste ontmoeting in Hoogezand in een 1-1 gelijkspel en die kant leek het in de return ook op te gaan. Beide ploegen hielden elkaar met name voor rust redelijk in evenwicht, maar een kwartier voor tijd brak Jordy Egberts de ban voor de thuisploeg. Ronald Gerdes en Dylan Wessels maakten het scoreverloop kort daarna compleet.
Reageer!

SVBO zat pakt belangrijke punten tegen CSVC

COEVORDEN - In de zaterdag 4e klasse F behaalde SVBO een belangrijke overwinning in de strijd om de degradatie te ontlopen. In Coevorden werd met 3-2 van de plaatselijke trots CSVC gewonnen. Beide ploegen gingen voor de winst, maar SVBO was volgens trainer Jan Moes effectiever. CSVC kwam wel op voorsprong via Ruben Meijer, maar na treffers van Joep Lambers (1-1) Robin Heijnen (1-2) en Nick Duursma (1-3) kwam SVBO op voorsprong. Twan Vredenveld bepaalde de eindstand op 2-3. Beide ploegen scoorden nog wel maar dan met een rode kaart voor Tom Jeuring (2x geel) en direct rood voor Jurriaan Veldhuis. SVBO staat nu met 6 punten meer boven de herkansingsplaats.
Reageer!

SC Erica in slotfase langs Dalen

DALEN – In de zondag 2e klasse H wist Sc Erica drie belangrijke punten binnen te halen in de strijd om rechtstreeks edegradatie te ontlopen. Op sportpark ’t Grootveld in Dalen wonnen de mannen van interim-trainer Anko Jongsma na 0-0 ruststand met 2-1. De eerste helft was Dalen de bovenliggende partij en wist na de thee ook de score te open via een doelpunt van Ruud Veenstra, maar Sc Erica wist in de 2e helft de wedstrijd toch wel te kantelen en vooral op Karakter en inzet een kwartier voor tijd op 1-1 te komen via Marthijs Hartman. Terwijl iedereen zich toch wel leek te verzoenen met de 1-1 was het de tot dan de goed keepende Kevin Borgman die een hoge bal verkeerd inschatte en uit handen liet glippen en Jim Vegter de bal van dichtbij de 1-2 kon inkoppen en dat werd de eindstand.
Reageer!

Drenthina koploper na winst op Achilles 1894

EMMEN â?? In de zaterdag 2e klasse J maakte Drenthina zaterdagmiddag geen fout door de wedstrijd tegen Achilles 1894 op het eigen sportpark De Oude Ros nipt met 1-0 te winnen. De groenwitten moesten het in deze wedstrijd doen zonder de geschorsten Janiek Arends en Finn Hoogeveen. Achilles 1894 probeerde wel de wedstrijd te controleren door vanaf het begin druk te zetten, maar Drenthina probeerde wel haar eigen spelletje te spelen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda