AMATEURVOETBAL

SVBC knokt zich terug na grote achterstand

OOSTERHESSELEN - SVBC begon niet al te best aan de wedstrijd. Door het mooie weer of door te veel wisselingen ten opzichte van de vorige wedstrijd. VIOS O profiteerde van de fouten in de verdediging en in de opbouw. Anne Christ: ,,Na de 3-0 kwamen wij terug op 3-1, maar vlak voor de rust werd het nog 4-1.
Reageer!

Weerdinge met zevenklapper langs Titan

NIEUW WEERDINGE – Weerdinge begon de uitwedstrijd tegen Titan scherp en voortvarende want binnen zeven minuten stond het 0-1 voor door een treffer van Vince Jager en een minuut was het Jarne Wolters die vanaf 40 meter de bal over de Titan doelman plaatste. 0-2. Titan kwam daarna beter in het spel totdat Bart Veenstra Vince jager vrij voor doel zette. 0-3.
Reageer!

SVBO en WKE 16 winnen voor de beker

COEVORDEN – In poule 120 wist SVBO de uitwedstrijd bij Raptim met 2-0 te winnen. . De ploeg van trainer Peter Timmer nam al vroeg de leiding via Reinier de Boer en deze 0-1 stond ook bij rust op het scorebord. Reinier de Boer nam de gasten uit Barger Oosterveld wist vlak na de hervatting ook de 0-2 te scoren en dat wed ook de eindstand.
Reageer!

SVBC knokt zich terug na grote achterstand

OOSTERHESSELEN - SVBC begon niet al te best aan de wedstrijd. Door het mooie weer of door te veel wisselingen ten opzichte van de vorige wedstrijd. VIOS O profiteerde van de fouten in de verdediging en in de opbouw. Anne Christ: ,,Na de 3-0 kwamen wij terug op 3-1, maar vlak voor de rust werd het nog 4-1. Na de rust brachten wij drie verse krachten in het veld en dat leverde direct de 4-2 op en daarna kwam SVBC terug tot 4-4.
Reageer!

Drenthina kent geen pardon voor EHS’85

EMMEN – In poule 117 liet Drenthina geen spaan heel van tweedeklasser EHS'85 door met 8-1 te winnen. De mannen van trainer Robert Oosting is zo langzamerhand wel klaar voor de competitie. Drenthina was zaterdagmiddag veel te sterk voor de nieuwbakken 2e klasser en dat geeft toch wel een goed gevoel. Absolute uitblinker bij Drenthina was Aaron Brinks die met drie treffers een belangrijk aandeel had in deze grote overwinning.
Reageer!

Schoonebeek verliest in eerste seconden van DSC’65

DALERVEEN - Afgelopen zondag stond de tweede bekerwedstrijd op het programma, Schoonebeek moest op bezoek bij DSC 65 in Dalerveen. Na een doelpunt vanaf de aftrap werd er deze middag niet meer gescoord waardoor DSC met 1-0 won. Vanaf de aftrap schoot Arnoud ter Bruggen de bal in een keer over doelman Martin Berens in het doel, 1-0. Het duurde even voordat Schoonebeek van de schrik was bekomen en nam daarna het initiatief.
Reageer!

Drenthina trainer Robert Oosting verwacht een zwaar seizoen in de oostelijke klasse

EMMEN - Toen voor de aanvang van het afgelopen seizoen de indeling van de 2e klasse bekend werd wisten wij dat er met drie sterke 1e klassers er bij een zwaar seizoen zou worden, begint Drenthina trainer Robert Oosting. Het eerste half jaar kregen wij te maken met heel veel blessures waardoor we heel wisselvallig waren, maar wel stug bleven en verloren pas drie keer. Na de winter was het ongekend, want wij begonnen met een serie neer te zetten die niet vaak voor zou komen. Gingen wij nog als nummer 8 de winterstop in, na de hervatting eindigden konden wij door die mooie serie uiteindelijk als kampioen vroeg aan de zomervakantie te beginnen. Gewoon, geweldig toch!
Reageer!

DZOH trainer Karlo Meppelink gaat voor top-5 plaats

EMMEN - Terugblikkend op het afgelopen seizoen vindt hoofdtrainer Karlo Meppelink dat DZOH haar eerste doelstelling zeker heeft gehaald. ,,Onze eerste doelstelling voor aanvang van de vorige competitie was een plaats bij de eerste 5 en dat is gelukt. Daarnaast zijn wij ook met het behalen van de 1/8 finale in de bekercompetitie ook heel ver gekomen. En dat alles toch wel vaak met mooi en attractief voetbal waar de mensen graag naar komen kijken! Vooral de leuke derbys tegen SVBO en WKE 16 speelden wij voor veel publiek..
Reageer!

Peter Timmer van SVBO gaat met zijn ploeg vooral voor handhaving

BARGER OOSTERVELD - Na een keurige zevende plaats in de competitie en het behalen van de halve finale van de Noordelijke beker staat SVBO aan de vooravond van het nieuwe seizoen in de eerste klasse-G afdeling Oost. Trainer Peter Timmer: ,,Dat betekent wel weer verre uitreizen maken, maar spelen tegen prima tegenstanders uit Enschede, Lichtenvoorde, Winterswijk, Hengelo en Geesteren. Na de degradatie van WKE 16 Blijven wel de aansprekende Emmense derbs tegen DZOH en Drenthina staan. Daar kijken we naar uit want Drenthina is voor de staf wel speciaal, Bas Boersma, Michiel Sanders en ik hebben een verleden bij deze club.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda