AMATEURVOETBAL

Stan Wolbers wijst SVBO(zat) de weg naar klasse behoud

BARGER OOSTERVELD - Met een 4-1 overwinning op Nieuw Balinge heeft SVBO zo goed als zeker spook va degradatie van zich af kunnen schudden. Op het eigen kunstgras werd Nieuw Balinge na een 0-0 ruststand uiteindelijk met 4-1 aan de kant gezet.
Reageer!

Titan wint ook thuis van Sleen

NIEUW WEERDINGE – In de zondag 4e klasse D wist Titan ook zondag de thuiswedstrijd tegen Sleen winnend af te sluiten. Nadat het de uitwedstrijd met 8-4 werd gewonnen deden de mannen van trainer Martin Kopppenol het nu weer, maar met iets minder doelpunten.
Reageer!

NWVV pakt weer drie belangrijke punten

NIEUW WEERDINGE – In de zaterdag 5e klasse F blijft NWVV ook na de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen Sc Scheemda in de race voor het kampioenschap. De mannen van trainer Johan Hollen wisten deze 2-0 eindstand al voor de thee op het scorebord te zetten.
Reageer!

Bargeres simpel langs Damacota

NIUEWE PEKELA – In de zaterdag 5e klasse F wist Bargeres al in de eerste helft de basis te leggen voor een ruime 6-1 op Damacota. Op sportpark aan de Verengde Sportlaan begonnen de Emmenaren voortvarend aan de wedstrijd ook al maakte de thuisclub het de Emmenaren in de eerste fase nog wel even moeilijk.
Reageer!

SVBC komt na achterstand goed terug

BARGER COMPASCUUM – In de zondag 5e klasse D werd op sportpark ’T Compas in Barger Compascuum de topper gespeeld tussen koploper Buinerveen en nummer twee SVBC. Het nog ongeslagen Buinerveen staat drie punten voor en heeft een wedstrijd minder gespeeld.
Reageer!

EHS’85 verdiend langs DSC’65

DALERVEEN - In tegenstelling tot de uitwedstrijd kwam EHS 85 dit keer wel goed voor de dag. Gretiger op de tweede ballen en meer inzet dan in de uitwedstrijd toen er 5 basisspelers gemist werden door blessures en Corona. Na 23 seconden lag de bal al achter de keeper uit Dalerveen/Stieltjeskanaal.
Reageer!

Drenthina met 2-0 te sterk voor Elim

EMMEN – In de zaterdag 2e klasse J was Drenthina op sportpark + de Oude Ros” te sterk voor Elim. De mannen van trainer Peter Timmer maakte al voor de thee het verschil. In de 35e minuut wist Maikel Arling op sublieme wijze Thom Alders diep door het centrum te sturen en dat betekende een 1-0 voorsprong.
Reageer!

Twedo met drie punten terug uit Ter Apel

TER APEL - In de zondag 3e klasse C wist Twedo de uitwedstrijd in de middenmoot tegen Ter Apel’96 met 6-2 te winnen. Stan Visser opende al snel de score en nadat Kristian Tinge tien minuten later de 0-2 binnen schoot stond Stan Visser ook weer op de goede plek om de 0-3 binnen te tikken.
Reageer!

Weerdinge keihard onderuit in en tegen Gieten

GIETEN – De wedstrijd van Weerdinge in en tegen Gieten in de zondag 3e klasse C werd er eentje om heel snel te vergeten. Het werd en hectisch wedstrijd die door de thuisclub ruim met 8-1 werd gewonnen.
Reageer!

Nipte nederlaag voor SVV 04

SCHOONEBEEK - In deze 3e klasse C verloor SVV 04 de thuiswedstrijd tegen Westerwolde al na enkele minuten toen Frank Riks Westerwolde op voorsprong wist te zetten. 0-1.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda