AMATEURVOETBAL

WKE’16 met 2-1 winst op Musselkanaal de winterstop in

EMMEN - De wedstrijd tussen WKE en Musselkanaal eindigde na ruim 90 minuten in een 2-1 overwinning voor de oranjehemden. Al binnen vijf minuten kreeg de wedstrijd een bijzondere lading. Bij een aanval van WKE waarbij de bal achter de verdediging van Musselkanaal werd gespeeld, maakte de uit zijn doel gekomen Musselkanaal doelman Edwin Melgers hands buiten de zestien en kon direct met rood vertrekken. Zijn vervanger was zijn vader, de 58e jarige Hendrik Melgers, en die werd direct goed aan het werk gezet,
Reageer!

SVBO zat kende geen pardon met Mussel

BARGER OOSTERVELD - In de zaterdag 4e klasse D wist SVBO zaterdagmiddag op een koud en kil sportpark aan de Parkstraat in Barger Oosterveld de laatste wedstrijd voor de winterstop in winst om te zetten. Na een ruststand van 3-1 wonnen de geelzwarten met 6-2 van naaste belager Mussel. SVBO ging voortvarend van start en John Grummel liet zijn voeten weer spreken.
Reageer!

NWVV sluit 2022 af met fikse nederlaag

FRIESCHEPALEN - In de zaterdag 4e klasse D eindigde 2022 wat de competitie betreft in mineur. Niet alleen de 4-0 nederlaag tegen RWF deed pijn maar zal na de winterstop ook vaste basisspelers als Peter Prins, Marco Schipper en Stefan Heidema moeten missen wegens een rode kaart.
Reageer!

Opnieuw verlies voor Emmen VV

EMMEN - VV Emmen kon zondagmiddag op eigen veld niet voor een succes zorgen in de thuiswedstrijd tegen TVC 28 de koploper in de zondag 1e klasse E. De ploeg uit Tubbergen wist de eindstand van 0-2 al in de eerste helft op het scorebord te zetten.
Reageer!

Sc Angelslo kan Steenwijk geen pijn doen

EMMEN - In de zaterdag 5e klasse G kon Sc Angelslo geen potten breken tegen het op de 2e plaats staande Steenwijk. Op sport Noord in Emmen moesten de Meerdijk bewoners toekijken hoe de gasten uit Steenwijk na een 1-3 ruststand uiteindelijk met 4-1 aan het langste eind trokken.
Reageer!

SVBC laat 2 puntjes liggen tegen HH Combi

BARGER COMPASCUUM - SVBC verzuimde in de zondag 5e klasse D de eerste plaats vast te houden en als herfst kampioen de winterstop in te gaan. Op eigen veld moesten de oranjehemden genoegen nemen met een puntje na het 1-1 gelijke spel tegen HH Combi.
Reageer!

Titan verliest topduel tegen Sweel

NIEUW WEERDINGE - In de 3e klasse D verloor Titan na een 0-0 ruststand met 2-1 van Sweel. Een eerste helft waarin het een gelijk opgaande wedstrijd werd met weinig kansen voor zowel Titan als de bezoekers uit Zweeloo.
Reageer!

Nipte 1-0 overwinning van SVV 04 op Gasselternijveen

SCHOONEBEEK - Afgelopen zondag stond op Sportpark De Kampen in Schoonebeek de wedstrijd SVV 04 - Gasselternijveen op het programma. De koploper in de zondag 3e klasse D won dit duel uiteindelijk met 1-0. Ondanks dat de vorstperiode is ingetreden was het veld prima bespeelbaar.
Reageer!

Drenthina als koploper in de winterstop

EMMEN - Door het 2-2 gelijke spel van Velocitas 1897 kon Drenthina via een 4-1 0verwinning op Marum de leiding in de zaterdag 2e klasse L over te nemen. De Emmenaren kwamen na een kwartier spelen op een 1-0 voorsprong via een treffer van Bernard Bakker. 1-0.
Reageer!

DZOH laat het in de eerste helft liggen

WIERDEN - De wedstrijd van DZOH bij SVZW werd in de eerste helft al beslist. Halverwege keek de ploeg van trainer Marc van Meel al tegen een 3-0 achterstand aan. Bas ter Hogt scoorde de openingstreffer al binnen tien minuten spelen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda