Atletiek

Drenthe Loopfestijn in zwaar weer

Klazienaveen – Het startschot voor het Drenthe Loopfestijn heeft inmiddels 36 keer geknald en daarmee mag dit hardloopevenement met recht een begrip in Klazienaveen en omstreken worden genoemd. Jarenlang is het Drenthe Loopfestijn georganiseerd door een kleine groep enthousiaste vrijwilligers, het bestuur, opererend vanuit een stichting. Tijdens het evenement zelf werd dit bestuur altijd geholpen door een hele grote groep vrijwilligers.
Reageer!

WILDLANDS Run door dierenpark in september 2022

EMMEN - Dierenpark WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en organisator van hardloopevenementen in Emmen MM4 Events gaan een bijzondere samenwerking aan: de WILDLANDS Run. De WILDLANDS Run is een event waarbij deelnemers van jong tot oud hardlopend door, de naam zegt het al, het dierenpark hun kilometers maken.
Reageer!

Egbert Zijlstra voor de 5e keer Nederlands kampioen marathon

AMSTERDAM - Afgelopen zondag 17 oktober is Egbert Zijlstra uit Barger Oosterveld voor de 5e maal Nederlands kampioen geworden op de marathon die tijdens de Amsterdammarathon werd gelopen. Zijlstra werd kampioen bij de Masters 70+ en deed dat met een voorsprong van ruim 30 minuten op de nummer twee en drie.
Reageer!

6e editie Groene 4 Mijl uitgesteld

GRONINGEN - Na 5 succesvolle edities van de Groene 4 Mijl heeft de organisatie met samenwerkende partijen besloten de editie van januari 2021 uit te stellen. De Groene 4 Mijl is een hardloop- en wandelevenement dat jaarlijks plaatsvindt in de natuur van de Onlanden (Eelderwolde) in samenwerking met Natuurmonumenten. De strijd tegen het coronavirus vereist dat de overheid bepaalde maatregelen heeft genomen, waaronder een verbod op grootschalige evenementen.
Reageer!

Beste deelnemers, sponsoren en andere Cascaderun liefhebbers

HOOGEVEEN - Jullie zijn van ons gewend dat de inschrijving voor de eerstvolgende Cascaderun editie tussen medio en eind oktober van start gaat. De organisatie van de Cascaderun heeft echter besloten om de (her)opening van de inschrijving voor de editie 2021 voorlopig uit te stellen tot 1 januari 2021. Dit in verband met de recente, sterke toename van het aantal Covid-19 besmettingen.
Reageer!

Nationaal record 10 km Masters 70+ voor Egbert Zijlstra

HENGELO - Afgelopen donderdag zorgde Egbert Zijlstra uit Bargeroosterveld opnieuw voor een mooie succes. De sportman van het jaar in Emmen wist tijdens de Fanny Blankers-Koen Games in Hengelo het Nederlands record van 39.41.48 op de 10 km Masters 70+ van Bert Schalkwijk aan te scherpen tot 39.41.48.
Reageer!

Olga Commandeur geeft bewegingsles tijdens Nationale Sportweek

EMMEN - De gemeente Emmen is dit jaar host city van de NOC*NSF Nationale Sportweek van 18 tot en met 27 september. Tijdens de NOC NSF Nationale Sportweek organiseert de gemeente Emmen samen met sportverenigingen en sportscholen verschillende sportactiviteiten voor jong en oud met als boodschap -Sport doet iets met je-. Afgelopen vrijdag was de aftrap van een week waarin de NOC*NSF Nationale Sportweek via een landelijk sportevenement tien dagen lang ‘sport’ in de etalage zet.
Reageer!

37e Drenthe Loopfestijn afgelast door Coronavirus

KLAZIENAVEEN - Op zaterdag 30 mei zou in Klazienaveen de 37e editie van het Drenthe Loopfestijn plaatsvinden. Door de maatregelen die zijn opgesteld rondom het Coronavirus is het Drenthe Loopfestijn genoodzaakt om de 37e editie te verzetten naar 2021. De organisatie heeft nog gekeken naar de mogelijkheid om het evenement later dit jaar te laten plaatsvinden, maar zag hier geen mogelijkheid toe. Dit met name door de onzekerheid over de komende periode en het verloop van het Coronavirus.
Reageer!

37e Drenthe Loopfestijn afgelast door Coronavirus

KLAZIENAVEEN - Op zaterdag 30 mei zou in Klazienaveen de 37e editie van het Drenthe Loopfestijn plaatsvinden. Door de maatregelen die zijn opgesteld rondom het Coronavirus is het Drenthe Loopfestijn genoodzaakt om de 37e editie te verzetten naar 2021. De organisatie heeft nog gekeken naar de mogelijkheid om het evenement later dit jaar te laten plaatsvinden, maar zag hier geen mogelijkheid toe.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda