Begin het nieuwe jaar fit met de Stadtmüller-Udikloop

KLIJNDIJK - Een prachtige bosloop door het Valtherbos, start en finish in Klijndijk. Heb je ook goede voornemens? Meer bewegen en fitter leven in het nieuwe jaar? Of trainen voor een hele of halve marathon? Schrijf je dan nu in voor de Stadtmuller-Udikloop! Op zaterdag 20 januari 2024 klinkt om 14.00 uur op het sportveld in Klijndijk het startschot voor de bosloop over 10 kilometer of 4 Engelse Mijlen (6,4 km). Om 13.45 uur zorgt MK Beats uit Klijndijk voor de gezamenlijke warming-up.


De 31e editie van deze succesvolle run heeft een nieuwe hoofdsponsor gevonden in het bedrijf Stadtmüller, de nummer 1 in voetzorg. Iedere derde zaterdag van januari rennen enkele honderden hardlopers vanuit het sportveld Klijndijk het mooie Valtherbos in.

Voor de snelste mannen en vrouwen zijn ook dit jaar weer mooie prijzen te winnen: 40, 30 en 20 euro voor drie snelste 10 kilometerlopers bij de heren en bij de dames. Voor de snelste man en vrouw op de 4 mijl zit 25 euro in de prijzenpot. De Stadtmüller-Udikloop wordt dit jaar gelopen met chip-tijdwaarneming.

Meedoen? Inschrijven kan via www. Inschrijven.nl. Inschrijfformulier Stadtmüller-Udikloop 20 januari 2024 (inschrijven.nl) Vroege inschrijvers tot 20 januari betalen 10 euro, op de dag van de loop kost deelname 12,50 euro.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda