BETAALD VOETBAL

FC Emmen presenteert nieuwe eSporters

EMMEN - Door onze promotie keren wij dit jaar terug in de KPN eDivisie. Namens FC Emmen zullen Leroy Miggels en Max Koelemaij uitkomen in deze digitale competitie. In de KPN eDivisie strijden de achttien eredivisieclubs, in het spel FIFA 23, virtueel tegen elkaar om de titel en om € 50.000 euro aan prijzengeld. Leroy en Max zijn allebei aangesloten bij onze eSports-partner Bundled Esports.
Reageer!

FC Emmen vergeet de kansen die het kreeg te benutten

EMMEN - Met Mickey van der Hart, Mohamed Bouchouari en Ahmed El Messaoudi in de ploeg van Emmen tegen Volendam kwam FC Emmen niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Emmen speelde een prima eerste helft en kreeg kansen om op voorsprong te komen, maar vooral El Messaoudi schoot zijn eerste inzet over schoot en zijn tweede kans verprutste hij door de bal met de hak te raken en in de handen van Volendam-doelman Stankovic speelde.
Reageer!

FC Emmen met 3-1 onderuit in Rotterdam

ROTTERDAM - FC Emmen verloor zaterdagavond met 3-1 van Sparta Rotterdam. De Emmenaren begonnen matig aan de wedstrijd en keken binnen kwartier tegen een 1-0 achterstand aan. Nadat Rui Mendes balverlies leed bij eigen strafschopgebied kreeg Mica Pinto alle ruimte om de bal voor te zetten en Vito van Crooij de bal buiten bereik van doelman Eric Oelschlägel in de verre hoek kon koppen. 1-0.
Reageer!

FC Emmen krijgt FC Volendam op bezoek

EMMEN _ Nog vier dagen tot de kraker tegen Volendam. Vrijdagavond staat er voor ons een ongelofelijk belangrijke wedstrijd op het programma. We spelen thuis tegen FC Volendam, een directe concurrent. Een cruciale wedstrijd in de onderste regionen van de Eredivisie dus.
Reageer!

Sparta Rotterdam - FC Emmen

EMMEN - Zaterdag gaat FC Emmen op bezoek bij Sparta. Sparta vindt zichzelf momenteel terug in de subtop met elf punten uit acht wedstrijden. FC Emmen staat zeventiende met vijf punten uit acht wedstrijden. Dick Lukkien: ''Er zit een stijgende lijn in ons spel, maar ook organisatorisch maken we stappen.''
Reageer!

FC Emmen pakt punt met tegen SC Heerenveen

EMMEN - In een weer bomvol stadion De Oude Meerdijk wast FC Emmen een punt over te houden aan de wedstrijd tegen het hoger geplaatste SC Heerenveen na een 0-0 gelijkspel. Een goed resultaat na de uitduels in Rotterdam en Deventer.
Reageer!

VOORBESCHOUWING FC EMMEN – SC HEERENVEEN

EMMEN - Zondag staat de achtste speelronde van de Eredivisie op het programma. Om 20.00 uur is sc Heerenveen de tegenstander op De Oude Meerdijk. Op de ranglijst staat Heerenveen er beter voor dan FC Emmen. De Friezen staan zesde, terwijl FC Emmen de achttiende plek bezet. FC Emmen heeft vier punten na zeven wedstrijden, Heerenveen heeft er twaalf. Op papier een lastige wedstrijd dus, maar zoals Dick Lukkien altijd zegt: “Thuis gaan wij altijd voor de overwinning!” Samen met onze trainer blikken we vooruit op de wedstrijd.
Reageer!

FC Emmen rode lantaarndrager na onnodig verlies in Deventer

DEVENTER - FC Emmen is er niet in geslaagd om de drie zo belangrijke punten mee te nemen uit Deventer. In De Adelaarshorst verloren de Meerdijk bewoners na een 1-0 ruststand uiteindelijk met 2-0 van Go Ahead Eagles. Na een eerste half uur waarin FC Emmen een drietal mogelijkheden kreeg via Richairo Zivkovic en Jari Vlak op voorsprong te komen, maar in de omschakeling en slecht verdediging plotseling tegen een tegentreffer opliep.
Reageer!

FC Emmen geeft de wedstrijd binnen een kwartier uit handen

EMMEN - FC Emmen heeft zondagmiddag niet kunnen stunten tegen het hoger geplaatste AZ uit Alkmaar. FC Emmen kende op stadion De Oude Meerdijk wel een goede beginfase en leek het misschien een goed resultaat neer te zetten, kon uiteindelijk niet echt gevaarlijk worden. De ploeg van trainer Dick Lukkien liepen tegen een 3-0 nederlaag op.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda