Opening FC Emmen Pop-up Store

EMMEN - Dinsdag om 13.00 uur openen we de nieuwe FC Emmen Pop-up Store aan de Chagallpassage 24 in Emmen-centrum (tegenover de roltrappen naar de Xenos). In de winkel profiteer je van onze hoogste kortingen ooit!

0

Bekijk in browser

FC Emmen

- 50% korting op wedstrijdkleding, trainingskleding en warming-up shirts
- NUVER voor stuntprijzen
- Casual kleding in de uitverkoop
- Diverse sjaals en puzzels voor €5,-

De winkel is deze week en in de meivakantie geopend. Klik hieronder voor alle openingstijden!

Smeets

Jorrit Smeets stopt na dit seizoen met betaald voetbal. Hij heeft dat vandaag bekendgemaakt via zijn Instagram-account. "Het was een ongelofelijke reis vol hoogtepunten, uitdagingen en onvergetelijke momenten waar ik altijd met trots op zal terugkijken. Maar het was ook een reis waarin ik mezelf als persoon voorbij ben gegaan en daarmee het plezier als voetballer verloren ben."

Samenvatting

Nog even nagenieten van de 2-3 overwinning bij Telstar? Bekijk de samenvatting of klik hieronder voor de foto's!

Gastgezinnen gezocht!

Voor jeugdspelers die ver buiten de regio wonen, is onze jeugdopleiding op zoek naar gastgezinnen in Emmen. Een gastgezin staat open voor het begeleiden van een jonge topsporter, zodat deze in een veilige en stabiele omgeving kan werken aan zijn droom; profvoetballer worden. Het gastgezin biedt naast ‘bed, bad en brood’ een veilige thuishaven waarin ook een bepaalde mate van betrokkenheid is bij de betreffende speler. Klik hieronder voor meer informatie!

Volg ons!

TikTok

Instagram

<td style="padding: 0cm 0cm 0cm 0cm; -ms-text-size-a

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda