Zaalvoetbaltoernooien

Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi gaat knallend van start

STEENWIJKSMOER – De populariteit van het Protos-Weering Zaalvoetbaltoernooi kent maar geen grenzen. De organisatie valt van de ene verbazing in de andere. De voorronde van de 39ste editie van het zaalvoetbaltoernooi van Protos ging weer knallend van start. De wedstrijden trokken weer meer publiek dan vorig jaar en in de bomvolle sporthallen met sfeervolle ambiances vielen ook de nodige verrassingen te noteren.
Reageer!

Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi barst weer in alle hevigheid los

STEENWIJKSMOER - Er is al lang naar uitgekeken, maar vanaf maandag 28 december gaat het zaalvoetbalspektakel, het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi weer van start. Vanaf 18.00 uur starten honderd clubs in twintig hallen tegelijk de voorronde van het populaire zaalvoetbaltoernooi van organisator Protos uit Steenwijksmoer.
Reageer!

Protos-Weering-Zaalvoetbaltoernooi barst weer los

STEENWIJKSMOER – Als het oktober is geworden begint het bij de meeste voetballers weer te kriebelen, want het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi komt er weer aan. Eind december 2015 en januari 2016 wordt al weer de 39ste editie gehouden van het immens populaire zaalvoetbaltoernooi.
Reageer!

Zaalvoetbaltoernooi voor MBO-studenten - live-stream

EMMEN - In Emmen is de regionale voorronde van het zaalvoetbaltoernooi voor MBO-studenten. De organisatie is in handen van het Drenthe College ism de KNVB. In elf provincies vinden regionale voorrondes plaats. De winnaar van elke voorronde plaatst zich voor de finale op 22 april 2015 in Amsterdam.
Reageer!

Nederlands kampioenschap zaalvoetbal studenten mbo in Emmen

EMMEN - Donderdag 5 februari organiseert Drenthe College de Drentse voorronde van het Nederlands kampioenschap zaalvoetbal voor mbo-studenten in sporthal Angelslo in Emmen. Het toernooi start om 10.00 uur. De finalewedstrijden staan vanaf 14.45 uur op het programma.
Reageer!

MSC wint voor het eerst Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi

Meppelers maken in finale tegen Erica 3-1 achterstand goed EMMEN - De zondag hoofdklasser MSC uit Meppel heeft voor het eerst in de geschiedenis het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi op haar naam geschreven.
Reageer!

Nieuw Buinen als zesde naar finale Protos Weering Toernooi

STEENWIJKSMOER- Derdeklasser Dedemsvaart presteerde uitstekend en won drie keer, maar moest in de laatste wedstrijd tegen Nieuw Buinen capituleren. De finale gaat nu tussen WVV, Erica, MSC, DZOH, Hoogeveen en Nieuw Buinen. Halverwege de tussenronde, die goed bezocht werd, kon het nog alle kanten op. Germanicus, Dedemsvaart en Nieuw Buinen hadden alle drie nog een kans de finale te halen.
Reageer!

WVV, Erica, Hoogeveen, MSC en DZOH naar finale Protos Weering toernooi

STEENWIJKSMOER - WVV, Erica, Hoogeveen, MSC en het verrassende DZOH hebben zich geplaatst voor de finale van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. Rolder Boys, Nieuw Buinen, HZVV, Dedemsvaart en Germanicus krijgen woensdag 7 januari nog een herkansing zich als zesde te plaatsen voor de finale op zaterdag 10 januari 2015.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda