Het MILK Boarding Toernooi groeit, groeit en groeit!

EMMEN - Dit jaar vindt alweer 6e editie plaats van het MILK Boarding Toernooi. Na 5 jaar actief te zijn geweest in het Duitse Dörpen verhuist het MILK Boarding Toernooi naar een splinternieuwe voetbaltempel in Groningen. Sinds oktober 2015 is vlakbij het oude Oosterpark namelijk het Indoor Soccer Center geopend. Met een stijlvol sportcafé en 3 gloednieuwe velden heeft het MILK Boarding Toernooi een nieuwe accommodatie waar het enorm trots op is!


Daarnaast is het deelnemersveld dit jaar wederom gegroeid. Bij de start 6 jaar geleden waren er 12 deelnemende teams voor alleen de E-pupillen. Inmiddels doen er maar liefst 216 teams mee uit de F, E ,D en C leeftijdscategorieën. Deze teams komen uit Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en zelfs nog uit Flevoland.

Grote succeselementen van dit toernooi zijn: een hoog actiepercentage, het spectaculaire spelletje en de verschillende belevingselementen er om heen. Naast mooie teamprijzen zijn er ook speciale individuele prijzen te winnen. Zo kunnen spelers door de scouts van FC Emmen gekozen worden voor het Champions Team. Dit team bestaat uit de 5 beste spelers van het toernooi. Voor deze spelers is een heel gaaf shirt beschikbaar gesteld door een aantal sponsors als Lopharm, Q&S en Oosting Recycling.

Op de foto toonden v.l.n.r. de sponsoren Ernst Söllner (Lopharm), joost Quispel (Q&S) Paul Kampuis (organisator) en Jospeh Oosting van Oosting Recycling de shirts waarin gespeeld gaat worden.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda