ATTRACTIES

Emmen op zijn best .

EMMEN - Vele inwoners zullen vreemd hebben opgekeken toen directeur Frankwin van Beers van Wildlands Adventure Zoo samen met experts op de proppen kwamen met de investering een achtbaan te gaan aankopen om te plaatsen naast het nu bestaande Wildlands Adventure Zoo in Emmen.
Reageer!

Mensenpark vanaf 1 mei langer open

EMMEN - Vanaf maandag 1 mei verruimt de gemeente Emmen de openingstijden van het mensenpark. De oude dierentuin is dan dagelijks open van 09.00 tot 21.00 uur. Wethouder Otter: “Het is ’s avonds steeds langer licht. Dan is het toch heerlijk als mensen langer van het park kunnen genieten?”
Reageer!

1,4 miljoen bezoekers voor WILDLANDS in openingsjaar

EMMEN - Het is zaterdag 25 maart precies één jaar geleden dat gasten voor het eerst op expeditie konden in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. En dat werd massaal gedaan: maar liefst 1,4 miljoen mensen passeerden het afgelopen jaar de poort.
Reageer!

Het roer gaat om bij paviljoen de Woudstee

EMMEN - Vanaf 1 april krijgt de Woudstee bij het boomkroompad twee nieuwe exploitanten. Hoewel de naam niet veel veranderd, proberen de Emmenaren Rudy Hoogland (48) en Nantko Onrust (55), samen met hun partners, het helemaal anders aan te pakken. “We kunnen onze droom gaan realiseren!”
Reageer!

Nieuwe neushoornvrouw in WILDLANDS

EMMEN - WILDLANDS Adventure Zoo Emmen heeft een nieuwe, vrouwelijke neushoorn verwelkomt. Vanmorgen mocht ze samen met de andere neushoornvrouw van WILDLANDS voor het eerst de savanne op. Dat verliep erg rustig. De nieuwe vrouw is wat ouder en duidelijk de meerdere.
Reageer!

Zieke kinderen virtueel naar WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

WILDLANDS heeft vandaag samen met yellowBird virtueel haar deuren geopend! Een groot aantal kinderen in het ziekenhuis die tijdens de kerstdagen niet naar huis kunnen hebben een virtuele kerstkaart mogen ontvangen.
Reageer!

Kunstwerk voor Wildlands eindelijk op zijn plaats

EMMEN – Beeldende kunstenaar Bert van Zanden en mevrouw Hofstra uit Heerenveen konden donderdagmorgen eindelijk de plek aanschouwen waar het in mei aangeboden kunstwerk ,,Zoekende Giraffes” een mooi plaatsje heeft gekregen.
Reageer!

Oudste neushoornvrouw overleden

EMMEN - In WILDLANDS Adventure Zoo Emmen is vandaag de oudste neushoornvrouw dood aangetroffen. Ze is 44 jaar oud geworden, een hoge leeftijd voor witte neushoorns.Om te bepalen wat de doodsoorzaak is geweest, zal sectie worden verricht.
Reageer!

Leeuwenwelpjes in WILDLANDS

EMMEN - In de kraamkamer van de Leeuwenberg in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen is een aantal welpjes geboren. Moeder leeuw en haar jongen maken het goed. Net als in het wild heeft ze zich afgezonderd van de troep en houdt voorlopig de andere leeuwen op een afstand. Het is daarom ook nog niet bekend hoeveel leeuwtjes er geboren zijn.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda