Mensenpark vanaf 1 mei langer open

EMMEN - Vanaf maandag 1 mei verruimt de gemeente Emmen de openingstijden van het mensenpark. De oude dierentuin is dan dagelijks open van 09.00 tot 21.00 uur. Wethouder Otter: “Het is ’s avonds steeds langer licht. Dan is het toch heerlijk als mensen langer van het park kunnen genieten?”


Na 21.00 uur is het park dicht voor bezoekers. Dat blijft voorlopig ook zo, vertelt Otter: “De veiligheid van bezoekers staat voorop. Er is bijvoorbeeld vrijwel geen straatverlichting. Daarom is het park later op de avond dicht. We bekijken ondertussen wel aan welke voorwaarden het park moet voldoen om het in de toekomst helemaal open te stellen.”

Over het mensenpark
De oude dierentuin wordt omgetoverd tot een creatief mensenpark waar steeds iets nieuws te beleven is. Een verrassende ontmoetingsplaats voor kleine en grote initiatieven rond kunst, cultuur en innovatie. Dit is een groeiend traject. Ook nu is het mensenpark al een bezoek waard. Een aantal ruimtes in het park is tijdelijk verhuurd aan initiatiefnemers op het gebied van kunst, cultuur en innovatie. Het park is vanaf 1 mei dagelijks open tussen 09.00 en 21.00 uur.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda