Emmen op zijn best .

EMMEN - Vele inwoners zullen vreemd hebben opgekeken toen directeur Frankwin van Beers van Wildlands Adventure Zoo samen met experts op de proppen kwamen met de investering een achtbaan te gaan aankopen om te plaatsen naast het nu bestaande Wildlands Adventure Zoo in Emmen.


Directeur Vrankwin van Beers liet zich bijstaan door de voormalig commerciële directeur van de Efteling Reinoud van Assendelft de Conigh is geen onbekende in deze wereld, en het kan maar zo zijn dat er nog meer uit de hoge hoed gaat komen in de toekomst .
Als alles doorgaat zoals nu bekend is geworden heeft Emmen er een unieke attractie bij in 2018.

Het gaat er op lijken dat de dubbele achtbaan eerder gerealiseerd is dan de verdubbeling van de spoorbaan Emmen /Zwolle. Een achtbaan in hartje Emmen wie had dit ooit durven dromen, een attractie met veel aantrekkingskracht om nog meer toeristen naar Emmen te laten komen. Nog meer bussen met schoolgaande kinderen die hier spanning en sensatie komen beleven in ons themapark. Dit zal vast niet het eerste en het laatste project zijn wat er in Emmen nog staat te gebeuren.

Als ze nu al nog een grote sprong willen maken gaan ze op het grote parkeerterrein wat amper nog gebruikt wordt het bijna grootste mobiele reuzenrad van Europa van maar liefst 55 meter hoog naar Emmen toe halen. Dit zet dan Emmen en Wildlands Adventure Zoo nog sneller op de kaart .

Het bijna goednieuwe reuzenrad heeft reeds in Rotterdam,Amsterdam, Brussel en grote Duitse steden aangedaan, dus waarom niet voor een periode naar Emmen toe halen. Een top attractie met spectaculair uitzicht bij mooi weer zal heel veel bezoekers gaan trekken . Dit luxe reuzenrad heeft maar liefst 45 cabines waar 6 personen in plaats kunnen vinden .En ook aan gehandicapte bezoekers is gedacht daar voor is er een speciale gondel.

En mocht onze Koning en Koningin nog een bezoek aan Wildlands Adventure Zoo komen maken dan is er ook een speciale VIP cabine aanwezig. Als de gemeente Emmen al haar kansen gaat benutten verhuizen zij de zomerkermis en een grote kerstmarkt ook naar dit terrein om de zaak nog aantrekkelijker te maken.

Onze city manager heeft nog veel te doen om dit mogelijk te maken , een stap in de goede richting om Wildlands Adventure Zoo uit te laten groeien tot een landelijke top attractie waar menige provincie jaloers op kan zijn. Nu nog een elektrische aangedreven tram in te zetten voor al die vele bezoekers die overal ingezet kan worden kan het voor de toekomst niet meer stuk.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda