Atletiek

Zevende wedstrijd Schutrups Loopcircuit

ONSTWEDDE – De Onstwedderomloop op maandagavond 4 juli is alweer de zevende wedstrijd die meetelt voor de eindzege in het Schutrups Loopcircuit. De start van zowel de wedstrijd als van de trimloop is ’s avonds om 19.30 uur aan de Dorpsstraat, voor de winkel van Bakkerij Meinds in Onstwedde.
Reageer!

Opnieuw groei Drenthe Loopfestijn

KLAZIENAVEEN – De voorinschrijving voor het 33e Drenthe Loopfestijn is deze week gesloten. Net als in 2015 laat het aantal voorinschrijvers in 2016 een groei zien van 10 procent.
Reageer!

Start loopclinic Zandstrooisterloop

SCHOONEBEEK - Loopgroep Schoonebeek organiseert dit jaar een Loopclinic voor sportievelingen (jong en oud) als voorbereiding op de 5 en 10 km van de Zandstrooisterloop op vrijdag 26 augustus.
Reageer!

Loopgroep “Opgeven is geen Optie” viert eerste Lustrum

EMMEN - Vijf jaar geleden ontstond vanuit de gedachten van Mieke Kuilder, werkzaam in het Scheperziekenhuis, maar zelf een fervent en succesvolle hardloopster om in de aanloop naar de jaarlijkse Rietplasloop een clinic te houden voor (ex)kankerpatiënten.
Reageer!

24e schoolatletiekfestijn E.A.C. De Sperwers

EMMEN - Ook dit jaar wordt door de Emmense Atletiekvereniging E.A.C De Sperwers het jaarlijkse schoolatletiekfestijn gehouden. Van 17 tot en met 26 mei is de vereniging gastheer voor de schooljeugd van het basisonderwijs uit Emmen, Erica, Emmer-Compascuum, Barger-Compascuum en Barger-Oosterveld.
Reageer!

Inschrijving Bommen Berendloop geopend

GRONINGEN - Op zaterdag 27 augustus viert Groningen feest tijdens het ‘Gronings Ontzet’, beter bekend als Bommen Berend. Een van de vele activiteiten is de Bommen Berendloop op zondag 28 augustus. Afstanden zijn de 1 km Kidsrun, 6,4 km, 10 km en de halve marathon. Vanaf dinsdag 10 mei is de online inschrijving geopend via www.bommenberendloop.nl
Reageer!

Henk Kramer en Saffira Kiewiet winnen 2e Dorp met Vaart Loop

NIEUW AMSTERDAM - In het bijprogramma van de 25e Zuidenveldtoer met finish in Nieuw Amsterdam stond voor de tweede keer op rij ook weer een Dorp met Vaart-Loop. Met ruim 150 inschrijvingen had de organisatie over de belangstelling niet te klagen. Bij de 10km mannen was Henk Kramer uit Groningen de snelste en bij de dames was Saffira Kiewiet uit Eelde veruit de snelste. De topdrie in elke categorie zag er als volgt uit:
Reageer!

ROPARUN op 1e Pinksterdag Een unieke belevenis dwars door Media Markt Emmen heen

EMMEN - Op 1e Pinksterdag 15 mei komt de Roparun door Emmen en wel dwars door Media Markt Emmen! De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer vanuit Parijs en Hamburg naar Rotterdam. De route vanuit Hamburg loopt via Bremen, Emmen, Almelo, Apeldoorn naar Rotterdam. Bij dit unieke evenement wordt in teamverband geld bijeengebracht om de kwaliteit van leven van kankerpatiënten te verbeteren. De 25e editie van de Roparun vindt plaats tijdens het pinksterweekend. De roparunners zullen door het centrum van Emmen rennen en dus ook dwars door de Media Markt heen. In het kader van de run is er de hele dag van 10:00 tot 17:00 uur live muziek op het Noorderplein en zijn er allerlei leuke demo’s in de Media Markt.
Reageer!

Uitslagen 2e Dorp met Vaart-Loop

NIEUW AMSTERDAM - In het bijprogramma van de 25e Zuidenveldtoer met finish in Nieuw Amsterdam stond voor de tweede keer op rij ook weer een Dorp met Vaart-Loop. Over de belangstelling hadden de organisatoren niet te klagen en de uiteindelijke uitslagen in de verschillende categorien zien er als volgt uit:
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda