De Groene 4 Mijl met Ouder-Kindloop voor de kleine bikkels

EELDERWOLDE - Op zondag 31 januari 2016 vindt de eerste editie van de Groene 4 Mijl plaats. Een evenement voor bikkels in natuurgebied de Onlanden. Tijdens de Groene 4 Mijl loop je zowel on- als off-road?en zijn verschillende wandel- en hardloop afstanden beschikbaar. Verder is de ouder-kindloop een onderdeel van het evenement.

Kinderen van 7 t/m 12 jaar kunnen onder begeleiding van een volwassene deelnemen aan de 1e editie van de Groene 4 Mijl. Het parcours loopt over verharde en onverharde paden en valt daarmee in de categorie trailrun. Niet alleen uitdagend voor kinderen maar ook zeker voor volwassenen, die natuurlijk ook individueel kunnen deelnemen zonder kind(eren). Na afloop ontvangt iedere deelnemer een welverdiende kop snert om lekker op te warmen en bij te komen van de sportieve prestatie.

Naast het hardlopen zijn er 31 januari rondom de Onlanderij in samenwerking met Natuurmonumenten diverse winterse activiteiten waar kinderen aan kunnen deelnemen, zoals bijvoorbeeld zelf popcorn poffen.

Meer informatie is te vinden op de website van de Groene 4 Mijl: www.degroene4mijl.nl


Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda