Beachvolleybal

Het Postkantoor houdt beachvolleybaltoernooi in centrum Hoogeveen

Hoogeveen – Hoogeveen kent op zaterdag 2 september een knetterende primeur. Grand Café Het Postkantoor houdt die dag van 10.00 uur tot 16.00 uur in samenwerking met volleybalvereniging Olhaco een spectaculair beachvolleybaltoernooi in de open lucht. Het Van Echtenplein wordt omgetoverd in tropische sferen en Hoogeveen kent voor een dag een heus strand.
Reageer!

Opening beachvolleybalveld mensenpark

EMMEN – Afgelopen donderdag opende wethouder Jisse Otter samen met leerlingen van Obs Meester Vegter het nieuwe beachvolleybal-veld in het creatief mensenpark.
Reageer!

Eredivisie Beachsoccer en voorronde Nederlands kampioenschap op Ermerstrand.

ERM - Zaterdag 25 juni zal op Ermerstrand in Erm vanaf 09.30u de voorronde van het Nederlands kampioenschap Beachsoccer worden gespeeld. Tot nu hebben 30 mannen en 20 vrouwenteams zich ingeschreven voor Beachsoccer Ermerstrand om een plek bij de finalewedstrijden in Scheveningen te veroveren. De samenwerking tussen Beachsoccer Drenthe en Ermerstrand heeft ervoor gezorgd dat het toernooi op zaterdag een officiële erkenning heeft gekregen van de Beachsoccer Bond Nederland. Inschrijven kan nog steeds. Kijk op www.ermerstrand.nl voor meer informatie.
Reageer!

Beachvolleybaltoernooi voor alle niveaus in Zwartemeer

ZWARTEMEER - Beachvolleybalvereniging Klazienaveen houdt op zaterdag 25 en zondag 26 juni weer haar jaarlijkse beachvolleybaltoernooi. Dit vindt plaats op Sportlandgoed Zwartemeer. Opgeven voor dit sportieve en gezellige toernooi kan tot en met zaterdag 18 juni.
Reageer!

Beachvolleybaltoernooi in Schuinesloot

SCHUINESLOOT - Ook dit jaar zal de plaatselijke ijsbaan in Schuinesloot omgetoverd worden tot een prachtige, sfeervolle beachvolleybalomgeving om daar zaterdag 4 juni 2016 beachvolleybalwedstrijden te kunnen spelen. Deelname aan dit toernooi is mogelijk voor iedereen, jong en oud.
Reageer!

Opening beachveld Klazienaveen

KLAZIENAVEEN – Op vrijdag 20 mei wordt het beachveld op sportpark De Planeet officieel geopend door wethouder Bouke Arends van de gemeente Emmen. De opening vindt plaats om 19.00 uur. Het beachveld is tot stand gekomen door samenwerking tussen het Sportplatform Klazienaveen en verschillende Klazienaveense sportverenigingen.
Reageer!

Meppelink uitgeschakeld op EK beachvolleybal

KLAGENFURT(O) - Madelein Meppelink uit Emmen en Marleen van Iersel hebben hun Europese titel beachvolleybal niet kunnen prolongeren. Het Nederlandse duo werd in de achtste finales van de Europese eindronde in Klagenfurt uitgeschakeld. Ze verloren in twee sets van Natalia Dubovcova en Dominika Nestarcova: 19-21 18-21. Het Slowaakse duo was in de eerste eliminatieronde ook al verantwoordelijk voor de uitschakeling van Marloes Wesselink en Jantine van der Vlist.
Reageer!

Meppelink bij laatste acht in beachvolleybaltoernooi Sao Paulo

BEACHVOLLEYBAL - Oud-Emmenaarster Madelein Meppelink heeft met haar partner Marleen van Iersel de kwartfinales bereikt van het grandslamtoernooi in Sao Paulo. Op het Braziliaanse zand versloeg de Drentse in de tweede ronde binnen 35 minuten Tanja Goricanec en Tanja Hüberli uit Zwitserland. (21-16 en 21-15).
Reageer!

Beachvolleybaltoernooi Klazienaveen

ZWARTEMEER - Op 28 juni vindt op het strand van sportlandgoed Swartemeer het Beachvolleybaltoernooi Klazienaveen plaats meer info op de volgende poster
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda