Goud voor Madelein Meppelink en Marleen van Iersel

DEN HAAG - Het duo Marleen van Iersel en Madolein Meppelink zijn gehuldigd voor hun EK Beachvolleybaltitel.


Dit gebeurde in de rust van de hockeywedstrijd India-Austalie met het WK hockey wat in Den Haag in het Kyocera Stadion het stadion van ADO Den Haag gespeeld wordt. Het Oranje publiek juichtte de dames toe Marleen van Iersel zij het heel bijzonder te vinden dat ze werden toegejuicht door het publiek De halve finale was het doel zeiden de beiden.


In de finale versloegen de dames het Zitserse duo Guricanec- Huberli in de setstanden 21-17 en 21-16 in 38 minuten in Cagliari. De titel werd met een vreugdekreet ontvangen door het duo. Verder was het de 5e keer dat ze dit toernooi speelden. De tegenstanders versloegen het Duitse duo Ludwig/Walkenkorst met 21-15 en 21-14. De Nederlande meiden hadden meer moeite met het duo Blenck/Grossner in de derde set konden de dames het verschil maken het werd 23-21, 14-21 en 15-18.

Marleen van Iersel vierde het feest als herkenning, Ze werd op het strand van Scheveningen al Europees Kampioene, toen met haar maat Sanne Keizer. In een reactie zei Van Iersel dan ook erg blij te zijn met deze gouden titel, en bedankt daarop ook de technische staf. Vorige week raakte Marleen van Iersel geblesseerd en kon ze aan de Baden Masters niet deelnemen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda