Beachvolleybaltoernooi voor alle niveaus in Zwartemeer

ZWARTEMEER - Beachvolleybalvereniging Klazienaveen houdt op zaterdag 25 en zondag 26 juni weer haar jaarlijkse beachvolleybaltoernooi. Dit vindt plaats op Sportlandgoed Zwartemeer. Opgeven voor dit sportieve en gezellige toernooi kan tot en met zaterdag 18 juni.

Voor zowel de jeugdteams als de seniorenteams zijn er mooie prijzen te winnen. Zaterdag is het Beach toernooi voor de jeugd. Vanaf CMV niveau 4 (ongeveer 9 jaar) tot en met 17 jaar kan de jeugd op hun eigen niveau aan het toernooi deelnemen. Dit kan in verschillende samenstellingen zoals 2 x 2, 4 x 4, alleen jongens- of meisjesteams of mixteams. Op zondag zijn de senioren aan de beurt. Ook aan dit toernooi kan in verschillende samenstellingen en op verschillende niveaus worden deelgenomen.

Zo kunnen teams van zes personen op recreatieniveau meedoen en kunnen de echte volleyballers zich opgeven voor hoofdklasse t/m eerste divisie waarbij de officiële Beach regels gehanteerd worden tijdens het spelen. Tijdens het toernooi is er op zaterdag en zondag genoeg te doen. Er kan gezwommen worden in de recreatieplas van Sportlandgoed Zwartemeer en de kinderen kunnen zich uitleven op de springkussens.

Ook is er eten en drinken verkrijgbaar. Kortom iedereen die het leuk vind om een potje te volleyballen kan zich met een team opgeven voor het beachvolleybaltoernooi. Dit kan op de website: www.beachvolleybal-klazienaveen.nl . Natuurlijk zijn toeschouwers ook van harte welkom. Sportlandgoed Zwartemeer ligt aan het Verlengde van Echtenskanaal NZ 2.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda